Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    09. Prosinac 2018. 12:16

Salatica9192

Curee,
    tu smoo 😊 Beba malo zahtjevnija postala, grcici nas muce. Bilo je prave vriske, pa joj promijenimo hranu, uzmemo Novalac AC i prihvati super, grcici smanjeni, ali sad kaki stalno, po 4,5 puta na dan, ne znam smije li ona na AD kakiti toliko puta. Danas cu je izvagati, prije 2 dana je imala 2910gr, pa cemo vidjeti da li dobija.
    Pratim vas, procitam 😊 Srecno svima, brzo ce bebice, svi su skoro u Leninim nedeljama kad se rodila 😋 Pozdrav od nas dvije 😘😘😘😘

I Mika je malo zahtjevniji. Manje spavanja, više traženja svega, mislim da je to opet neki skok.
    Još mi smrdi piletina. Kao u trudnoći😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    09. Prosinac 2018. 12:18

Navijamo za PticuZgSt i Barbie da što prije donesu smotuljke na svijet 😍😍

Ptičica
    09. Prosinac 2018. 12:31

Jutro! Predivan suncan dan stvoren za setnju 😊
    Mame, zavidimo na svim tegobama s vasim malisama 🤗🤗
    Sutra je pregled, nikad docekati 😏😏
    I bilo bi u redu da se odvazim na neke pripreme. Osim sto crtam canvase, nista ozbiljnije nisam napravila 😅
    Uzivajte!

pepe1907
    09. Prosinac 2018. 12:31

Ja samo preletim forum, bolesna vec 7 dana i nemam volje i snage za nista, preko dana spavam jer preko noci ne mogu, em od kaslja em od nosa, al mislim da ide na bolje, u petak mi je termim pa smo u iscekivanju

Ana89
    09. Prosinac 2018. 13:38

Ptičica

Jutro! Predivan suncan dan stvoren za setnju 😊
    Mame,zavidimo na svim tegobama s vasim malisama 🤗🤗
    Sutra je pregled, nikad docekati 😏😏
    I bilo bi u redu da se odvazim na neke pripreme. Osim sto crtam canvase, nista ozbiljnije nisam napravila 😅
    Uzivajte!

Sretno na pregledu Ptičice, Pepe, ozdravi što prije😀😀

Maggie85
    09. Prosinac 2018. 14:36

Duda, ja nisam pripremila bočicu prije poroda i zasad mi još nije zatrebala. 
    Šivanje na živo...kao što mmama2 kaže, primila sam lokalnu anesteziju preko igle (to sam osjetila, ali nije bilo prestrašno), ali su također odmah počeli šivati i boljelo me jako, stvarno je. Mislim sve je nakon poroda dolje jaaako osjetljivo i možda nije ni samo šivanje toliko boljelo koliko pomisao da dolje itko išta radi... Ufff, ja sam se sva grčila za to vrijeme, ali pogledavala sam malo Lea, malo muža, pa sam nekako izdržala. Stvarno mi je šivanje ostalo u ružnom sjećanju, možda i gorem od samog rađanja.
    Ivylee, da li prolazi skok, primjećuješ li kakva poboljšanja? Jesi nosila Rozu u slingu? Kako je reagirala? Leo se obožava nositi u Caboo-u, zaspi i prije nego ja sve zategnem i namjestim.
    Ivylee i mmama2, hvala na savjetima za odjeću - stvarno se nisam ni sjetila majica na gumbiće 
    Pepillu, ja isključivo dojim i zasad nam ide odlično.
    U noći s petka na subotu smo nažalost imali prvi posjet liječniku, i to smo išli na Rebro na hitnu pedijatrijsku. Leo je tokom dana slabo jeo, puuuno spavao i puuuuno punio pelenu pa sam se bojala da ne dehidrira, a već mi se činio i malaksao. Prvo sam zvala Rebro da pitam za savjet pa su rekli da se s tako malom bebom nije za igrati i neka slobodno dođemo. Vadili su mu krv i dali urin na analizu i sve je na kraju ispalo super. Nisu našli uzrok, ali su ljubazno rekli da slobodno dođemo opet ako primijetimo da nam je čudan. Pišem to samo da znate kako se mogu dogoditi i takvi, nazovimo ih "off" dani pa da se ne prepadnete kao mi. Osoblje je bilo super ljubazno i nismo ništa čekali, odmah su nas primili. Jučer je hranjenje i kakanje išlo sve po starom. Čak sam našla neki članak gdje piše da bebe puno spavaju u fazama intenzivnog rasta, a Leu je sad bilo 3 tjedna, tako da je to možda bio uzrok toj povećanoj pospanosti.
    Ostala sam od neki dan dužna sliku iz šetnje, ali opet mi ne prolazi.

Ivylee
    09. Prosinac 2018. 15:46

Maggie85

Duda, ja nisam pripremila bočicu prije poroda i zasad mi još nije zatrebala.
    Šivanje na živo…kao što mmama2 kaže, primila sam lokalnu anesteziju preko igle (to sam osjetila, ali nije bilo prestrašno), ali su također odmah počeli šivati i boljelo me jako, stvarno je. Mislim sve je nakon poroda dolje jaaako osjetljivo i možda nije ni samo šivanje toliko boljelo koliko pomisao da dolje itko išta radi… Ufff, ja sam se sva grčila za to vrijeme, ali pogledavala sam malo Lea, malo muža, pa sam nekako izdržala. Stvarno mi je šivanje ostalo u ružnom sjećanju, možda i gorem od samog rađanja.
    Ivylee, da li prolazi skok, primjećuješ li kakva poboljšanja? Jesi nosila Rozu u slingu? Kako je reagirala? Leo se obožava nositi u Caboo-u, zaspi i prije nego ja sve zategnem i namjestim.
    Ivylee i mmama2, hvala na savjetima za odjeću - stvarno se nisam ni sjetila majica na gumbićePepillu, ja isključivo dojim i zasad nam ide odlično.

Hmmmm, ne znam što bi rekla...Nešto je bolje ali ne značajno. Jučer sam opet dala šansu slingu, ona je odmah zaspala ali meni je on koma. Nesigurno se osjećam, teško ga zatežem iiako je dobro složen u lepezu i njen gornji dio tijela padne cijeli na stranu. Stvarno se ne mogu saživiti s njim. Sinoć sam gledala yt videiće za caboo i čini mi se znatno lakši i praktičniji. Mislim danas napraviti narudžbu. Znači ti daješ zeleno svjetlo?
    Čini mi se da je moja baš tip bebe koja traži blizinu i stalno nošenje i maženje za razliku od sina koji je postao maza tek poslije. Zato se nadam da bi mi dobra nosiljka olakšala svakodnevne obveze. Za poslije imam sinovu ergicu al sad baš trebam nešto lagano za po kući. A slingu više ne dajem šanse, too much za mene.

• Petra05
    09. Prosinac 2018. 15:48

pepe1907

Ja samo preletim forum, bolesna vec 7 dana i nemam volje i snage za nista, preko dana spavam jer preko noci ne mogu, em od kaslja em od nosa, al mislim da ide na bolje, u petak mi je termim pa smo u iscekivanju

Prijavljujem se i ja na bolest
    Grlo boli kao i sve u podrucju vrata, nos zacepljen, groznoo :( 

Mamica2
    09. Prosinac 2018. 15:52

Duda

Jutro svima i od mene ☺
    Prvo da pozdravim naše mame Salaticu i Kani. 🤗
    Salatice, drago mi je da Lena sad fino papa..a ja ti ne znam to za kakenje, a lijepu je kilažicu skupila do sad, nek nam samo veselo raste ☺ Saljem i ja vama dvjema puno pozdrava i želim puno opuštanja i puno maženja ❤
    Kani, super da ste stigli kući. Nek se tako dobro sve nastavi ❤
    Mamice2, vjerujem da jedva čekaš sutra. Sretno ☺ Meni je pregled u četvrtak i nadam se da će biti nekog pomaka, iako si stalno govorim da se ne smijem nadati previse baš zbog toga jer je puno curka ispred mene pa nikako od njih novosti.
    Drage našeterminuše, s vama smo u mislima! ❤ Mogu mislit da vas sad stalno iste osobe dave istim pitanjima, jeste li u komadu i tako to, a vama je i samima već dosta čekanja..uh.. Šaljem vibre da se svima ekspresno pokrene akcija!
    Sve ostale trudnice, uživajte u nedjelji, odmarajte, družite se i fino papajte! ☺

Mozes koga i preskociti, sve je to u terminu pa cim prije tim bolje

pepillu
    09. Prosinac 2018. 16:01

Maggie, super za dojenje, nadam se da cu tako i ja... Eto i bebe imaju svoje dane kad im se neda cak ni jesti, neka si otisla na hitnu tako bi i ja postupila 😊
    Za ove baby carriere, ja sam dobila neki manduca, nisam nikad cula za taj pa jel iko ima iskustva s tim ili cula za taj, u smislu jel okej ili? Moram malo i proguglati jos. 
    A za to šivanje, mislim da na kraju nikome nije pomoglo ni masiranje međice ni čaj 😅 to je valjda nesto sto ce 90% zena morati proci 😢 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.