Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    09. Prosinac 2018. 00:11

Duda

Gdje nam je Klikerica? Ili sam fulala neki post prošlih par dana?

Aj mi šibni mail na marija.renic@gmail.com

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    09. Prosinac 2018. 06:20

Curee,
    tu smoo 😊 Beba malo zahtjevnija postala, grcici nas muce. Bilo je prave vriske, pa joj promijenimo hranu, uzmemo Novalac AC i prihvati super, grcici smanjeni, ali sad kaki stalno, po 4,5 puta na dan, ne znam smije li ona na AD kakiti toliko puta. Danas cu je izvagati, prije 2 dana je imala 2910gr, pa cemo vidjeti da li dobija.
    Pratim vas, procitam 😊 Srecno svima, brzo ce bebice, svi su skoro u Leninim nedeljama kad se rodila 😋 Pozdrav od nas dvije 😘😘😘😘

Mamica2
    09. Prosinac 2018. 08:04

Jutro
    Od sinoc 2 posta, nigdje nikoga.....
    Salatice fale tvoji dugometrazni postovi
    Barbie ima li vise sto da se pokrenulo?
    Jeste se to sve prebacile na fejs? 
    Vanka bura, nakon one kise divota
    Sutra pregled, jedva cekam

m.girl6
    09. Prosinac 2018. 08:19

Jutro svima 😊
    Ajme brojim terminuse ispred mene i ima ih oko 20, ja kao prva u 2019. 👶🏻
    Da se osvrnem na to idealiziranje bolnica u Njemačkoj, ni ja to ne volim i općenito me boli neka stvar kad se priča da “vani” teče med i mlijeko i rastu euri na granama, a znam ljude koji su vani i nije bas tako, ali dobro. 
    Kao sto uvijek kažem, poroditi se moramo, u Hrvatskoj, Njemačkoj ili nekoj drugoj zemlji, neće to nitko mjesto nas. Sve je stvar od žene do žene, prag tolerancije boli koje je kod svake različit te u koju smjenu dođemo. Ipak smo u 21.stoljecu pa ćemo preživjeti. 😊
    Ugodna nedjelja svima Curke i čuvajte seee, pusa 😘

Noa 💙

Mamica2
    09. Prosinac 2018. 08:29

m.girl6

Jutro svima 😊
    Da se osvrnem na to idealiziranje bolnica u Njemačkoj, ni ja to ne volim i općenito me boli neka stvar kad se priča da “vani” teče med i mlijeko i rastu euri na granama, a znam ljude koji su vani i nije bas tako, ali dobro.
    Kao sto uvijek kažem, poroditi se moramo, u Hrvatskoj, Njemačkoj ili nekoj drugoj zemlji, neće to nitko mjesto nas. Sve je stvar od žene do žene, prag tolerancije boli koje je kod svake različit te u koju smjenu dođemo. Ipak smo u 21.stoljecu pa ćemo preživjeti. 😊

Mislim da najvise igra ulogu kakvo osoblje dobijes, da mogu birat radjat u vili ali  oko mene uzasno osoblje i  da radjam u stali ali da je divna babica izabrala bi drugu opciju jer tad je bitno da je netko oko tebe brizan, tko ce ti pomoci i olaksati muke

• Kani07
    09. Prosinac 2018. 08:34

m.girl6

Jutro svima 😊

m.girl6

Jutro svima 😊

Jutro cure😊 mi smo stigli kuci,za sad ide dobro Anton jede i spava dobra je bebica ali tek je 5 dan ima vremena da pokvari status😂.
    Hr /De po meni glupo usporedivat ,sve ima svoje prednosti i mane imam iskustvo u obe.U tom trenutku bitno mi je da je doktor i osoblje humano i odgovorno a boliti mora a bas da mi je bitan wc ,oprema ovo ,ono ne patim od tih nebitni stvari ,na kraju gledam jel mi dijete dobro i ja a s cim su oni postigli rezultat manje bitno.
    I Hr babicama i dr ipak treba odat priznanje ,
    Babica u De ima netto 3000 eur plus dodaci pa skakala bi svaka na tepavicam dok nase rade za 5000 kuna s prekovremenim koje ne mogu naplatit,dalo bi se raspravljat.😉
    A svugdje se svasta desava i nema garancije,samo Bog zna kako ce nesto zavrsit.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Majana
    09. Prosinac 2018. 08:51

Jutro cure 🙂
    Kani drago mi je da ste stigli kuci i nadam se da ce Anton tako nastavit i nece prominit status 😂 sad uzivajte 😘
    A stvarno di su sve cure, na fejsu bice? Prije bi bilo po 10 stranica u po dana a sad jedva 1,2
    Sta je sa pticom, barbie, pepe? Ko nam je jos u terminu? 

Duda
    09. Prosinac 2018. 09:39

Jutro svima i od mene ☺
    Prvo da pozdravim naše mame Salaticu i Kani. 🤗
    Salatice, drago mi je da Lena sad fino papa..a ja ti ne znam to za kakenje, a lijepu je kilažicu skupila do sad, nek nam samo veselo raste ☺ Saljem i ja vama dvjema puno pozdrava i želim puno opuštanja i puno maženja ❤
    Kani, super da ste stigli kući. Nek se tako dobro sve nastavi ❤
    Mamice2, vjerujem da jedva čekaš sutra. Sretno ☺ Meni je pregled u četvrtak i nadam se da će biti nekog pomaka, iako si stalno govorim da se ne smijem nadati previse baš zbog toga jer je puno curka ispred mene pa nikako od njih novosti.
    Drage naše terminuše, s vama smo u mislima! ❤ Mogu mislit da vas sad stalno iste osobe dave istim pitanjima, jeste li u komadu i tako to, a vama je i samima već dosta čekanja..uh.. Šaljem vibre da se svima ekspresno pokrene akcija!
    Sve ostale trudnice, uživajte u nedjelji, odmarajte, družite se i fino papajte! ☺

pepillu
    09. Prosinac 2018. 11:42

Dobro jutro cure, jeste se naspavale? Ja nisam 😂
    Kako stoje ostale mame sa dojenjem..? Jel samo dojite ili koristite i te dodatke? 

zadranka86
    09. Prosinac 2018. 11:56

Jutro cureee..mi spaval do kasno opettt..do 11h...cekali juce muza i malu do kasnu i ujutro jedvaaa se ustali...sad marendali..al neka briga me jos malo nek i ja uzivam i spavam...za marednu san spremsla palacinke i najela se sad ko buhtla zalila to sve vrucim kakaom..e saddd tko ce rucat..a rucak san spremila sinoc..tako sa danas samo opusteno...vrime tmurno ali kise nema ja puna snage i elana odmorna naspavana mislim da cu bacit jednu dobru setnju...sutra ulazimo u 37tj...jejjjjj....upravo zapalila i dr.adventsku svijecicu i gledam ih i muslim ocu li uspit zapalit sve cetri il cu na jednu od njih stat i ici rodit..😉😉kako god bilo neka bude...ja san ok..cak ni menstualnih bolova vise nema...spavam super odlicno evo meni ovo zadnji tjedni jos naj bolje i naj lakse prolazu...mozda zato jer san se ja totalno otkacila i opustila pa sad sve to nit ne primjecujem..kako god..saljem puse svima i nadam se da ce nase terminuse sl.tjedan docekati napokon svoje smotuljke..sretno cure..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.