Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    10. Prosinac 2018. 13:24

Mama 2 evo ja moram kom tvoj epitet😂😂meni to ok..hahaaa sto ja znam slatko 😆😆😆ja mog zovem malisa bebusara bucko frajer mamin ma ko god meni padne na pamet..curama uvjek govorim da su moje princeze..ne osvrcem se na to kako ce ko zvat svoje dite..hvala na savjetu pticice necu se ni ljutit ni nista to je tvoje misljenje i respekt za svacije...ono postujem tude ali drzim se svoga...nisan od onih da se osvrcem na tude sto ce i kako zivim svoje i ne diram se u tude..ali ponavjam NISAN SE NI LJUTILA NI NISTA😉😉😉..SVE JE OK😊😊

url=https://lilypie.com]

mmama2
    10. Prosinac 2018. 13:35

D ima 4,5 i jede kao beba od 1 godine, uvijek, ali bas uvijek sve zasere, bude po kosi pun hrane, po stolu kapa, curi mu iz usta jer nemre sutit dok zvace, o robi da ne pricam😂🙄 njega zovem pajcek😬😬

busybee
    10. Prosinac 2018. 13:46

Ptico, super za pregled. Jesi ti sad išla nešto ranije na pregled (nisam neki stalker, kunem se :D), ali znam da se inače uvijek pratimo (zapravo moguće da sam ja prošli tjedan išla nakon 5 a ne nakon 4 tjedna).
    Tebe baš pozorno pratim jer smo samo dan razlike.

Ja sam napokon našla dekicu koja mi se svidja https://cutiecloud.com/proizvod/dekica-poofi/ Tako je slatka i čini mi se super materijal.

Zadranka, shvaćam potrebu da ga tako zoveš kad je baš super velika beba :D I vjerujem da je to sve od milja.

zadranka86
    10. Prosinac 2018. 13:49

Ma meni to sve ok i simpa..ja mojoj dici kazem sve sto mi u tom trenu padne na pamet sve je to iz ciste ljubavi i milja...ja moju mladu cesto zovem mamin smoto..jer njoj uvik nesto pada prosipa se slomi lupne..ali sto rekla MAMA2 kad jede...😂😂😂rekla san meni triba jedna koka da ju pustam nakon svakog rucka pod stol jer tamo di ona jede ima vise po podu negu u pijatu i drobu😊😊😉...ali zovem ih svakako i to je iz ciste ljubavi....😚😚

MareiKate
    10. Prosinac 2018. 14:03

Nunii

Zvala me baka i po obicaju mora prepricati svoj zadnji porod. Cisto da se pohvali radanjem bebe od +4 kg,radanja na kisiku i doslovnog umiranja. Od toga da je popucala ko kokica dolje i imala puno savova.

Mjerama ne vjerujem previse. Dok on mlatari na ultrazvuku pa ga izmjeri. Svejedno nema takve opreme da bi ga izmjerila u mm i rekla da je 100% toliko velik i tezak. Tezina je samo okrvirna i sigurno pise sa strane +- kg. Znaci okvirno je.

Moja baka, na žalost pokojna, je uvijek govorila da je njoj rodit dijete ko ispeći štrudlu! Rodila je troje 😁 nadam se da ću i ja tako 😅

MareiKate
    10. Prosinac 2018. 14:08

Rijetko dijelim s vama slikice, ali moram podijeliti s vama sliku dekice koju mi je kuma poklonila. Dakle ja cijelu trudnoću tražim lijepu dekicu koja se smije prati na 60 i da nije tipično curkasta i da mi je nekako posebna i ona mi pogodi savršeno, baš sam happy 😊 napokon curka ima delicije za svoj prvi izlazak 😁

MareiKate
    10. Prosinac 2018. 14:09

Ne delicije nego dekicu 😂 a vidim i da i dalje ne radi kačenje slika na forum 😒

busybee
    10. Prosinac 2018. 14:10

Jooj, sad me baš zanima. Ja sam isto sto godina tražila neku nepreženskastu već kul, ali da je od lijepog materijala. Imaš možda link?

• Dalal
    10. Prosinac 2018. 14:14

E kako mi je drago što je forum opet zivnuo 😀😀. .Da se i ja malo javim, da popunimo stranice 😀😀. .Moj muž i ja našeg bebana zovemo magare naše 😀😀jer fakat se rita kao kakvo malo magarence. .Naravno da to možemo samo nas svoje i to je baš baš od srca i od milja. .Drugima ne bih dala da ga tako zovu.
    Sanii meni je ustanovljen gestacijski dijabetes u 28 tj.i od tad sam na strogoj dijeti ali i na inzulinu.Ispočetka mi je to bio šok ali navikes se brzo na sve i radiš sve za dobrobit svoje bebice...Ja sam uspjela eto ostati na 6 jedinica inzulina. Nemoj o tome puno da misliš i da se sikiras. .Proći će 😀
    Meni je u petak ako Bog da zakazan carski rez i sad ovih dana bukvalno samo ležim da ne bi ranije krenulo...Nadam se da neće ...A muž već odavno obavlja sve po kući pa mu nije ni neobično ..Naravno ja pomognem ono po malo gdje mogu. . Ali i on navija da ja samo još odležim ovo do petka.
    Sretno svima na pregledima i u ostatku trudnoće 😘

AllieH
    10. Prosinac 2018. 14:16

busybee, ja ti imam ovu dekicu sto si stavila, uzela sam bijelu i sivim je izvezeno ime na dekici, meni je predivna i materijal je super. Sad je jos i snizena, bas planiram i prijateljici naruciti za njenu curicu. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.