Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    06. Prosinac 2018. 19:25

Cure moje evo jos samo da ovo napisem..mozda vi mislite da ja nesto muljam..hahhah...ali nemam ja od toga nista...i nisan bass blesava da lazem u vezi vlastitog diteta a i kave korist nit vas poznam nit me poznate...ja sam s vama podjelila meni radisnu vjest sve je u redu i decko je velik doktor kaze 3200..da li je zocno ja to ne mogu znat dok se ne rodi...kako god bilo menibje bitno samo da je tdrav i da se razvija u redu....nemam namjeru se nervirat da li je to malo il puno dali je radeno na ovom il onom uzv...nit cu po naredbi nekog stavljat svoje fotografije...jer to nit nije pravilo kolika je beba..pohotovo nekog tko me ode prije par dana proziva zbog nekih stvari..tako da se razumimo moja beba je samo moja beba ja sam s vama podjelila danasnji oregled a koliko ce on meni doc to me ne brini..ionako ga ja radam...a naravno kad rodim da cu se digurno i vama ode javit s obzirom da se pratimo od pocetka...eto cure...mi uzivamo uz vatricu i pijemo topli kakao...samo relax od sad i vise se ne moram cuvat sto mi je dodatno olaksalo ovaj kraj..da nadoknadimo sve sto nismo mogli ovaj dugiiii period...i cestitam na bebacu od srca i cekalicama zelim sto orije da krene...pusa...😙😙

url=https://lilypie.com]

• nali
    06. Prosinac 2018. 19:30

Hvala svima ❤️Bila sam uvjerena da cemo mi izdrzati, tlak postao ok, prestalo krvarenje, ja se osjecala super nakon dugo vremena.. i nocas, tj sinoc nesto prije ponoci lezim i taman me prvi san poceo hvatat i probudio me zvuk kao da je nesto puklo,scimam se i skuzim voda lije iz mene. 😱 Kao u filmu. Zovem podobnik jer sam mislila tamo rodit i spoje me s dezurnim koji mi kaze nek ipak odem u bolnicu. Poludila sam. Otisli na sv.duh, nije smio muz bit samnom, tek na samom kraju na porodu. To mi je najteze bilo. Nisam psihicki bila pripremljena. Dakle,dosla 3 cm otvorena, pregledavaju nakon nekog vremena opet 3 cm, ja sama, tome nema kraja, trudovi na par minuta, brzo nakon dobivam nagon za tiskanjem, boli za poludit, ja sama i dalje, skuzili ovi valjda da stenjem svakih minutu i ajde pogleda me, otvorena 9 cm i kasno za epiduralnu..i napokon mi daju da muza zovem, nisam znala disat, ni tiskat, ali uspjeli smo nekako, u pola 6  ujutro sam rodila malu emu, teski smo 2540 i dugi 47, popucala sam, imam savove i unutarnje i vanjske, sivanje boli za poludit.  Ne zelimo papati, samo spava, sada sam ju dala da ju nahrane jer se ni ja nemogu namjestiti a ni ona jednostavno nezna. Eto tolko od mene. 

_lily_0
    06. Prosinac 2018. 19:37

Nali usprkos svemu drago mi je da je na kraju sve dobro proslo 
    Ti si nasa hrabrica i sad je najbitnije da se cim prije oporavis😍❤️😘

Ptičica
    06. Prosinac 2018. 19:38

nali

Hvala svima ❤️Bila sam uvjerena da cemo mi izdrzati, tlak postao ok, prestalo krvarenje, ja se osjecala super nakon dugo vremena.. i nocas, tj sinoc nesto prije ponoci lezim i taman me prvi san poceo hvatat i probudio me zvuk kao da je nesto puklo,scimam se i skuzim voda lijeiz mene. 😱 Kao u filmu. Zovem podobnik jer sam mislila tamo rodit i spoje me s dezurnim koji mi kaze nek ipak odem u bolnicu. Poludila sam. Otisli na sv.duh, nije smio muz bit samnom, tek na samom kraju na porodu. To mi je najteze bilo. Nisam psihicki bila pripremljena. Dakle,dosla 3 cm otvorena, pregledavaju nakon nekog vremena opet 3 cm, ja sama, tome nema kraja, trudovi na par minuta, brzo nakondobivam nagon za tiskanjem, boli za poludit, ja sama i dalje, skuzili ovi valjda da stenjem svakih minutu i ajde pogleda me, otvorena 9 cm i kasno za epiduralnu..i napokon mi daju da muza zovem,nisam znala disat, ni tiskat, ali uspjeli smo nekako, u pola 6 ujutrosam rodila malu emu, teski smo 2540 i dugi 47,popucala sam, imam savove i unutarnje i vanjske, sivanje boli za poludit. Ne zelimo papati, samo spava, sada sam ju dala da ju nahrane jer se ni ja nemogu namjestiti a ni ona jednostavno nezna. Eto tolko od mene.

Nali ❤❤❤ najgore je proslo. Mala Ekma jel velika, ziva i zdrava u maminom narucju. Ridam od srece 😭😭😭 cestitam, odsad samo lijepe stvari nek ti se dogadaju!! Saljem veeeeeliki poljubac objema!

luks
    06. Prosinac 2018. 19:39

Nali sad odmaraj i skupljaj snagu za dalje. Bitno da je sve prošlo i da ste dobro 🤗🤗
    I da, i moj muž je došao tek kad sam bila negdje  6 cm otvorena i kad su mi pojačali drip, ne znam jel igdje puštaju pratnju prije. 

Lovre

du1988
    06. Prosinac 2018. 19:39

nali

Hvala svima ❤️Bila sam uvjerena da cemo mi izdrzati, tlak postao ok, prestalo krvarenje, ja se osjecala super nakon dugo vremena.. i nocas, tj sinoc nesto prije ponoci lezim i taman me prvi san poceo hvatat i probudio me zvuk kao da je nesto puklo,scimam se i skuzim voda lijeiz mene. 😱 Kao u filmu. Zovem podobnik jer sam mislila tamo rodit i spoje me s dezurnim koji mi kaze nek ipak odem u bolnicu. Poludila sam. Otisli na sv.duh, nije smio muz bit samnom, tek na samom kraju na porodu. To mi je najteze bilo. Nisam psihicki bila pripremljena. Dakle,dosla 3 cm otvorena, pregledavaju nakon nekog vremena opet 3 cm, ja sama, tome nema kraja, trudovi na par minuta, brzo nakondobivam nagon za tiskanjem, boli za poludit, ja sama i dalje, skuzili ovi valjda da stenjem svakih minutu i ajde pogleda me, otvorena 9 cm i kasno za epiduralnu..i napokon mi daju da muza zovem,nisam znala disat, ni tiskat, ali uspjeli smo nekako, u pola 6 ujutrosam rodila malu emu, teski smo 2540 i dugi 47,popucala sam, imam savove i unutarnje i vanjske, sivanje boli za poludit. Ne zelimo papati, samo spava, sada sam ju dala da ju nahrane jer se ni ja nemogu namjestiti a ni ona jednostavno nezna. Eto tolko od mene.

zao mi je citati ne bas lijepo iskustvo i sve vec zvuci kao klisej, ali...imas svoju curicu kraj sebe i nadam se da ce od danas sve krenuti u nekom ljepsem i pozitivnijem tonu! To ti od srca zelim jer si zasluzila! Drzi se i javljaj kako napredujete ❤️

url=https://lilypie.com]

_lily_0
    06. Prosinac 2018. 19:50

Nali ajde molim te kad ulovis vremena ako mozes javi mi se na mail 
    Htjela bi te nesto pitat ali ne ovak javno
    ivana.majs@yahoo.com

Bruna92
    06. Prosinac 2018. 19:51

Nali, cestitam ti od srca na tvom smotuljku!
    Iako nisi jos ocekivala, Ema te odlucila iznenaditi. Ima lijepu tezinu i bit ce to sve dobro. Zelim ti brz oporavak i da uzivate vas troje zajedno u svom miru 😘😘😘

Mama5
    06. Prosinac 2018. 19:55

Nali čestitam još jednom, svašta si prošla kroz trudnoću,žao mi je što napokon kad se tlak smirio nisi izdržala još koji tjedan ali evo curka je bila nestrpljiva i nadam se da ćete sad samo uživati, brz oporavak ti želim. Curkama u terminu želim da se nešto što prije pokrene. Ugodnu večer želim

• Enna010
    06. Prosinac 2018. 19:56

Nali cestitke i od mene najvaznije je da je bebica dobro a ti se cuvaj i pazi prihvataj svaciju pomoc oko bebe kako bi se sto prije oporavila i uzivala sa svojom princezom😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.