Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    04. Prosinac 2018. 18:43

Evo da vas malo pozdravim, mozak mi je ko kasa pa nista ne kuzim. Cijeli dan spavam. Najsmijale ste me s tom sarmom i testom za trudnocu. 😂Vidim, bilo je nekoliko pregleda danas, bit ce i koja bebica uskoro 😁
    kani cestitam 🎉🥂😘
    Strudlice drago mi je da si se javila i izdrzat cete vi ❤️
    Evo meni prestalo danas krvarenje, malo rozo bude al to je ok. Trbuh boli ali ne vise toliko jako. Tlak je totalno visoko granicno i jos zna imat skokove ali kaze doktorica da bi trebala ta najveca doza pocet djelovati pa sad cekam.
    Mislim da me Duda pitala- isla sam na hitnu i zbog krvarenja, bolova i tlaka koji je divljao danima. I osjecala sam se koma, cudno nekako, nisam prestajala spavati i onda kad sam vidla krv sam rekla nema vise zezancije i otisla.
    Salatice ti si me za nalaze pitala, evo nalazi  visoko,nisko, ima velikih odskakanja, ali mislim da nije nesto strasno, javila doktorici i sad sam jos dobila neke pretrage za ponoviti i neke jos nove pretrage. To krajem tjedna moram. Kontrola u srijedu sljedecu ili ranije ako ce se sto pogorsati. Ali nece😊 Sada ukupno u terapiji imam 14 tableta,dve vaginalete i jos zeljezo i prenatale hahahah nemoram ni jest kolko tableta strpam u sebe.
    Hvala vam drage moje sto pitate za nas 🤗 bit cemo mi ok, jos da posteljica, tlak i cerviks izdrze 2 tjedna 💪💪 i super. Vjerujem da posto je kod mene od pocetka sve komplicirano bilo, da eto moje tijelo tako funkcionira ali i da se zna izboriti i da ce biti sve ok. 😊 Zasto moze biti jednostavno kad moze biti komplicirano. Kod mene to tako inace funkcionira. 

• Nikoll
    04. Prosinac 2018. 19:03

m.girl6

Nikoll

Dal ima neko kome je termin kad i meni 2.1? Ja sam sigurna da necu docekat taj dan al eto valaj biti pozitivan …

Meni je termin 2.1., ali nema šanse da mali bude još toliko u buši

Znaci u istoj smo kasi ni ja ne mislim da ce moj izdrzat do tada ... Osjecam se ko snjegovic .. s obzirom na moju diagnozu dvoroga maternica i prosli porod bio 34+4 ja sam preeesretna da sam dogurala do 35+6  dajem si jos 1tj i to je to ... Kako spavas zapravo dal uopce spavas ? Ja nikako zadnjih mjesec dana ... Sve me boli ... Mlijeko siklja iz grudi kompletno sam mokra kako ce tek biti kad rodim :/

m.girl6
    04. Prosinac 2018. 19:38

Mina93

m.girl6

Bulbi, nemoj previše čitati baš kak ti ostale cure kažu.
    Mina, pa super mjere, svaka čast. :))
    Barbie, ja molim Boga da što više izdržimo jer se bojim za maloga da će biti premali s obzirom na sve kaj sam prošla, a znam da bi htjela da Neo čim prije izađe van. A daj mi reci jesu ti samo ctg radili ili su te i pregledali? Jesi otvorena i to? Cerviks?

Koja je zadnja procjena kilaze?

12.11. je bio 1684 g, to je bilo prije 3 tj.
    Al od onda do sada ja sam na +2 i ful mirujem, nadam se da si je i on nekaj uzel od toga, hehe i da će barem imati preko 2300 sad slj tj. 

Noa 💙

m.girl6
    04. Prosinac 2018. 19:47

Nikoll

m.girl6

Nikoll

Dal ima neko kome je termin kad i meni 2.1? Ja sam sigurna da necu docekat taj dan al eto valaj biti pozitivan …

Meni je termin 2.1., ali nema šanse da mali bude još toliko u buši

Znaci u istoj smo kasi ni ja ne mislim da ce moj izdrzat do tada … Osjecam se ko snjegovic .. s obzirom na moju diagnozu dvoroga maternica i prosli porod bio 34+4 ja sam preeesretna da sam dogurala do 35+6 dajem si jos 1tj i to je to … Kako spavas zapravo dal uopce spavas ? Ja nikako zadnjih mjesec dana … Sve me boli … Mlijeko siklja iz grudi kompletno sam mokra kako ce tek biti kad rodim :/

Ma kaj bi spavala, pola noći probdijem :( em kaj moram svako malo piškiti em kaj me toliko desna strana rebra boli da je to prestrašno, jer nogice su mu tu gore pa me stalno nabija. :)
    Znaju me lagano ko i menstrualni bolovi nekad primit ali skroz skroz malo i onda prestanu. Znam da smo u terminu, al nek bude još malo kod mene tu mu je ipak najsigurnije. 

Noa 💙

Mamica2
    04. Prosinac 2018. 21:05

Bulbi91

Cure🤗😘,
    Trebam pomoc ….nasli su mi u urinu i na brisu streptokok b….isla citat i presjeklo me ,on moze u trudnoci uzrokovati upalu plodovih ovoja…sto se desilo u prethodnoj trudnoci s mojom curicom
    …cekam da mi se dr.javi,ali u strahu i soku sam….tresem se…napokon imam razlog pred nosom…i u isto vrijeme me uzasno strah…
    Jel imala koja od vas to pozitivno?

Imala kolegica, dobila sumamed venozni 2x u bolnici tokom trudnoce, rodila u termimu i sve bilo ok
    Ne brigaj, nemoj se tresti, dobit ces atb i sve ce biti ok

Mamica2
    04. Prosinac 2018. 21:20

Kani cestitam na bebici

• Kani07
    04. Prosinac 2018. 21:24

C

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    04. Prosinac 2018. 21:26

Cure da se javim ,jutros u 10:50 stigao je Anton
    3670kg,52 cm sve je proslo u najboljwm redu sutra vam se detaljnije javim.Hvala vam na rijecima podrskw i saljemo vam jednu veliku😘😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

_svjesna
    04. Prosinac 2018. 21:26

Kani, cestitike od srca ❤️
    To je premedena i prelijepa beba, stvarno predivno🥰🥰
    Sada jos teze iscekujem svog princa da nam dodje🤭

Mama5
    04. Prosinac 2018. 21:43

Kani čestitke, premeden je, brz oporavak želim! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.