Ja neznam sto je meni, samo spavam. Uopce se ne dizem iz kreveta, napokon se razbudim, pogledam ovdje, kad ono, krenuli curama sluzni cepovi.. bas nadem pravi tren 😁
Tvoj cerviks ce ti biti zahvalan...samo ti spavaj,i stavi bocu vode kraj sebe da ne dehidriraš.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..
Pijem elevit, tako da cu taman prec na ele mama ili kako se vec zove, kupila kad sam bila u sopingu u ljekarni 😁
+1 elle mama
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja pricala ovdje kako zelim njihalicu za bebu, i veceras kod prijatelja bili, imaju bebu od godinu dana, ugledam Tiny Love Close to me baby bouncer 3u1, i dogovorimo se da nam prodaju u pola cijene, dobro nama jer je bas ono sto smo htjeli, a dobro i njima jer mala vise ne zeli biti u njoj. A kazu da je do 6 mjeseci im bila spas i jako korisna. Jako mi se svidjela u vise je nivoa, vibrira i ljulja se, ima melodije i u vise je polozaja, do 18kg. Tako da sam sretna 😁
Jutro
Eto mene naspavane
Ja pijel Novalac prenatal i planiram ga nastaviti piti i nakon poroda
DoBro jutro i od mene ali nenaspavane 😣. .Opet sam ovog dzukca izvodila jutros u pola 5 pred zgradu heheh.Nisam imala srca muža da budim jer previše radi, a i stalno je budan čim se ja malo prenem ili okrenem u krevetu.. I tako...Opet moj trudnicki mozak zakazao. ..Ovaj puta sam mislila da me zove da ide vani, a ustvari je na polju toliko nevrijeme bilo sa vjetrom i kišom da se jadan isprepadao pa samo htio leci kod nas heheheh...
I da vas pitam jeste li okitili Božićno drvce/novogodišnju jelku ? Mi smo počeli sinoć...Zapravo ja sam sa kauča asistirala a muž je stavljao ukrase. .Večeras nastavak. .valjda 😀😀...Danas nema pregleda, ali neka nam svima bude.lijepa i ugodna nedjelja 😘
Jutro!
Nali, ma samo ti spavaj, odmaraj i izlezavaj se, ovo nam je zadnje sto cemo imati prilike. 😊
Svjesna, super za njihaljku. Ja sam cula za Tiny Love Rocker Napper da je odlican, jako puno mama ga hvali i sad su ga uzimale na nekoj akciji za cca 500kn. Ne znam kakav je taj drugi, ovaj valjda moze od rodjenja, jer ima taj prvi dio kao kolijevku. Uz Babybjörn, taj nekako najvise uzimaju i najvise hvale.
Dalal, mi smo jucer okitili, ja nisam mogla vise cekati. Tko zna sto me ceka ostatak mjeseca tako da nek ono stoji. Evo mog ugodjaja, sad cu ostatak mjeseca samo pomalo nadopunjavati po stanu neke sitnice 🤗🤗🤗
Luka ❤
Jutro ☺ Moram se pohvalit da sam se noćas baš naspavala, valjda sam se jučer pošteno umorila..
Svjesna, baš vam je super ispalo za njihaljku 👍☺
Dalal, rano mi je za borić, ali sam malo stan ukrasila. Planiram i bor svakako ove godine ranije okititi.
Allie, tvoje je divno sve, kao i uvijek! ☺ Možda da imam umjetni bor bi ga isto već pripremila..
Uživajte sve u nedjelji. Kod mene ide sad doručak pa crkva, kasnije pravim kolač i mijesim pogaču, a muž kuha ručak, dolaze nam prijatelji i maleni kumići pa će bit igre, a onda i pospremanja..
Navijam za barem jednu bebicu danas! ❤
Jutro!
Nali, ma samo ti spavaj, odmaraj i izlezavaj se, ovo nam je zadnje sto cemo imati prilike. 😊
Svjesna, super za njihaljku. Ja sam cula za Tiny Love Rocker Napper da je odlican, jako puno mama ga hvali i sad su ga uzimale na nekoj akciji za cca 500kn. Ne znam kakav je taj drugi, ovaj valjda moze od rodjenja, jer ima taj prvi dio kao kolijevku. Uz Babybjörn, taj nekako najvise uzimaju i najvise hvale.
Dalal, mi smo jucer okitili, ja nisam mogla vise cekati. Tko zna sto me ceka ostatak mjeseca tako da nek ono stoji. Evo mog ugodjaja, sad cu ostatak mjeseca samo pomalo nadopunjavati po stanu neke sitnice 🤗🤗🤗
Divno ❤️
jutro!! svjesna, eto kako je lijepo ispalo na kraju! dalal, ja cu danas okititi kucu i okucnicu jer obozavam lampice, a bor cu malo kasnije (oko 15.12). allie, prekrasno 😍 svima zelim ugodnu nedjelju, uzivajte u vikendu i cekamo daljnje preglede i bebice!
url=https://lilypie.com]
Jutro curke! Ja sve teže zaspim navečer, ali kad zaspem,moj spavam!
Allie, zavidim da ti je bor već namontiran, divan je :)
Javljaju li se možda Zvrkica i Štrudlica na fejs možda, nema nikakvih novosti od njih ili sam ja propustila? Zvrkica doduše sigurno uživa sa svojom curkom ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji