Dobro jutro!
Dalal, super vam je komodica, ne bih nikad rekla da je improvizirana!
Sto se kupovine tice, mislim da svi kupuju prema svojim zeljama i mogucnostima, nekome je necije pretjerano u jednu krajrnost, nekome u drugu.
Meni je recimo taj viper/njihalica super stvar, jer iskreno, ne zelim se dovesti u situaciju da sve drugo ceka. Ovako ako treba, mogu ga staviti u to u kupaoni ispred tusa i skociti u tus, mogu ga staviti na kuhinjski otok i skuhati, mogu sloziti krevet ili brzinski prijeci stan usisavacem. Sto ja znam, meni se cini prakticno.
Luka ❤
Nama će tu lezaljku/njihalicu kupiti zaova 😁 I mislim da će biti praktična baš, jer npr. nek stvari možeš obaviti dok beba spava, al ručak bi htjela kuhati u slično vrijeme svakoga dana, kad će nam tajo doći s posla, a ne mogu kuhati ako je ona budna u drugoj prostoriji.
Neke stvari koje 'olakšavaju' mamama nisam kupovala jer stvarno su toliko toga naizmišljali da mi nema smisla..neke stvari jeftinije i jednostavnije, neke skuplje, al nisam kupila ništa najskuplje i zato što je neka razvikana marka. Gledala sam da budu prirodni materijali, zdravije i ugodnije za bebinu kožu, a neke detalje i sitnice sam kupovala/izrađivala iz svog gušta.
Cure bas smo fino obradile ovu temu o troskovima za bebu ☺️
Mislim da smo se sve slozile, najbolje su to rekle Klikerica i Salatica, svako uzima ono sto misli da treba, i ne treba to svakako previse gomilati jer oni mali ne znaju sta nose i gdje su, nego je to olaksica nama roditeljima. Ja se recimo jako bojim da mi nesto ne fali, da nemam dovoljno gegica a ustvari sam bas blesava jer nam danas sve pod nosom i kupis za sekund. Od velicina 56 kupila sam desetak bodija, jedne hlacice i jedno odijelce/pidzamu. Ostalo cu dokupiti po potrebi.
Iskreno nisam se puno vodila time koliko sta kosta nego iskljucivo sam gledala da su mi stvari prakticne, kolica nisam ganjala trendove nego lakocu i prakticnost, komodu nisam planirala uzimati dok mi frendica nije savjetovala da uzmem jer je slomila ledja presvlaceci na krevetu. Tako da nisam nesto bila izbirljiva i zeljela sam da si max olaksam te prve dane. Izdajalicu sam mozda uzela i nepotrebno, ali se dojenja najvise bojim i nisam se psihicki mogla smiriti ako ju nemam.
Salatice sto se tice novaca za bebu koje ce kasnije dobiti, sve ovisi kakvi budemo s novcima u tim trenucima, ali cemo sigurno dio izdvojiti za pohranu maticnih celija. Ja sam u trudnoci dosta dosta potrosila na lijekove, samo na injekcije heparina morala sam izdvojiti skoro 3000KM, jer su me kad sam trazila refundaciju toliko napali da zasto sam dosla pobogu oboje radimo pa ja nisam socijalni slucaj, da to prepustim zenama gdje niko u porodici ne radi i tako. Btw jesi ti uspjela to preko socijalnog izganjati?
Jutro....mi se spremamo na svadbu i krstenje...samo kad bi bilo jos sunce bilo bi super...ali brzo ce mo nazad jer to je samo rucak nista vise.....sto se tice opreme ja kazem ponovo sve san kupila iz pocetka sve osim krevetica doslovnooo..i ne gledam na to jel marka il nesto ne provikano...uzmem sto mi se svida...recimo robicu san svu uzela hm pa ethreal san dekice tetrice dada i rocco gnjezdo ogradica..ali ne zato jer je to na glasu nego jer mi se svidilo....isto tako uzmem i u pepca kad vidim nesto zanimljivo..i smatram da svak uzima prema mogucnostima..ali da ima punooo toga moras imat imaaa...samo ja uzmem samo ono sto zelim i sto mi treba sto mi se svidi ne ono sto je sad hit i sto ka vecina uzima....imam zelju tu njihaljlu i nadam se uzeti sad ovaj mj.ima tocno koju zelim..mislim da to izgleda funkcionalno a sad dr.stvar kako ce beba prihvatit...mislim da cu s njihaljkom zavrsit kupnju baby opreme jer stvarnooooo vise nemam ni mista s tim stvarima od robice pa do pribora i kozmetike navodila san se onim sto san imala s curama i sad san sve to odma sad uzela sto san prije po potrebi kupovala jer nisan ni znala oce trebat il ne..ali poceli smo ranije pa nisan osjetila te troskove uopce....ali da uvik fali nesto to def.ali kad rodim opet cu po potrebi sto ce mi falit naknadno uzimat iako sad mislim da sve sto treba imam...
url=https://lilypie.com]
Joj ja bi baš jako tu njihalicu, baš mi se cini korisna, tipa da bude u dnevnom preko dana i beba unutra, dok neće biti na rukama...sviđa mi se.par modela al koštaju po 900,1000kn ko da su od zlata
Jutro curke 😊 nadam se da ste se naspavale, fino doruckovale i ususkale se pod dekicu na ovo maglovito jutro 😊 mi bili na pregledu...sve isto...otvorena 2cm, voda uredna i opet isto za 2 dana...po riječima doktora cini mi se da ce to ipak biti inducirani za 6 dana...😏😊 kako ste mi vi? Kakvih novosti, tegoba?
Teatoni. ..bravo za pregled iako kad pogledam tvoje tjedne, moze to i malo brže sad 😀😀. .Kako si ti? Jel ti teško u 40 tj?😀
Teatoni, ti si izgleda dio onog postotka cura koje će prenijeti. Ne znam kako se ti zbog toga osjećaš, nadam se da ti nije previše teško. Ja bih sutra da rodim kako mi je koma, a znakova nema. Cure prijavljuju svakakve simptome pa se ja zamislim, osjećam li nešto slično... ne. Tako da usprkos mojim željama, možda i ja završim na induciranom 41 tj. Osijek prakticira 41+1 raditi inducirani.
I još, vidjeh predivnu improviziranu komodicu, i mi smo napravili istu stvar, samo je ostala boja drveta, osviježena naravno i izgleda baš lijepo.
Teatoni. ..bravo za pregled iako kad pogledam tvoje tjedne, moze to i malo brže sad 😀😀. .Kako si ti? Jel ti teško u 40 tj?😀
Pa iskreno i nije puno teze nego na primjer u 36. tjednu...na kilazi nisam nista dobila zadnjih mjesec dana tako da mi to nije problem...jedino fakat sporo hodam...imam osjecaj da ako ubrzam da cu se upiskiti istog trena..i naravno cesce piskanje i to je to i ono najgore stalno iscekivanje kad ce vise vanka..😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji