Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    01. Prosinac 2018. 17:08

Duda

Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..

Duda ja ne pijem ima vec 15 dana...popila san tad zanju elebaby i nisan tila vise uzimat...ali zato svaki dan jedem dosta voca i gledam to nadoknadit..sto ja znammm s curama san stvarnooo do kraja pila a sad evo nisan kazem ponovo pojedem svaki dan jabuke banane mandarine sipak..ono neku komb.sto imam kuci...pa mislim da ce mo tako izgurat ovih mj dana....

url=https://lilypie.com]

Mina93
    01. Prosinac 2018. 17:42

Duda

Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..

Pijem elevit, tako da cu taman prec na ele mama ili kako se vec zove, kupila kad sam bila u sopingu u ljekarni 😁

AllieH
    01. Prosinac 2018. 18:16

Mateja, bas je lijepo citati vas koji vec uzivate doma sa svojim bebacima ❤ Nadam se da ce se i Miranda i ostale cure malo javiti. 
    MareiKate, jesi stogod kupila ili si dosla klopati? 😋 I moj sljedeci tjedan ide na vikend skijanje, dobio je dopustenje, a valjda me bas tad nece nesto uhvatiti 🙏😂
    Duda, ja nastavljam piti Novalac i nakon poroda, moje cure su ih pile dokle god su dojile, vjerojatno cu tako i ja. I sigurno ce mi i imunitet i organizam biti u banani nakon poroda, tako da mislim da nece skoditi. 
    Svjesna, meni je mrvicu zenskasto, ali kog briga, to je samo jedan od bodija. 👍🏼

Luka ❤

du1988
    01. Prosinac 2018. 19:25

bok cure, da se i ja javim...imali goste cijeli dan (s troje male djece) i sad je kaos...muz posprema a ja sam se malo izvalila i citam vas. Sto se tice prenatala, mislim da cu uzimati jos mjesec-dva nakon poroda. Lezaljka-dobit cu na poklon chicco baloon bouncer, cini mi se super. mateja, drago mi je da si se javila i da je sve ok, cekamo sljedeci baby boom 😍🤗😘

du1988
    01. Prosinac 2018. 19:26

svjesna, ako se tebi svidja, koga briga? Ja imam i plavih bodija i tetrica i svega...pa sto? Ne pise nigdje da je ovo za cure, a drugo za decke...ako mi se svidja-ja kupim 😂

MareiKate
    01. Prosinac 2018. 20:47

Allie, kupila nekih sitnica tipa vješalice za dječju robu, neke staklene tegle, ugl rješenja za organizaciju, i kao sve nešto po 15-20 kn, na kraju račun 300 kn, nije mi bilo jasno gdje sam nakupila toliko 😅 ugl nema ikeje do daljnjega 😁
    Muž ti je ulovio zadnji cajt za otići mirne duše na skijanje, ja sam svom rekla tako negdje do 35 tjedna slobodno idi, kasnije nikud daleko, on je evo odabrao prvi vikend u sezoni 😁

pepe1907
    01. Prosinac 2018. 21:22

zadranka86

Eto ja ako nhdem ja cu jednu od ove dvi sigurno…a razlika u cjeni i nije neka

gledala sam te, ali nekak sam zapela za tiny love close to me, samo mi se uzivo cini dosta mala i kratka(ima rabljenih za 400kn) ako cemo imat viska para 😁 jer muz nije bas da na to trosimo 😏

Duda
    01. Prosinac 2018. 22:52

Oki, hvala cure..nastavit cu i ja onda nešto piti. Jedem isto puno voća uvijek, Zadranka, al ne unosim npr. dovoljno magnezija, omege..tako da možda bolje da znam da neku količinu jesam unijela. Možda stignem potrositi i cijelu kutiju Novalaca još u trudnoći, ako prenesem, tko zna 😁 Iako, znači ti lagani menstrualni bolovi, večeras skoro da ne staju..zaboravila sam koliko mi menga nije falila 😵
    I ja bi bila dama i išla u Ikeu 😂👍 Shopingirala & klopala 😉 Nek si se ti izvela, MareiKate ☺
    Baš sam mislila da će nam netko danas u rađaonu, a nema još nikakvih vijesti.. Nema ni na fejsu dojava? 😉

Ptičica
    01. Prosinac 2018. 23:25

Jedno brzinsko javljanje, cisto da ostavim pisani trag.
    Mateja zavidim ti i jedva cekam.. uzivaj 🤗
    Prenatale cu piti, odnosno prebacit se na neke vitamine tipa ele mama ili supradyn isl. Dojenje ipak iscrpi 🤷‍♀️
    Du odmaraj i nadgledaj. Like a boss 😎

zadranka86
    01. Prosinac 2018. 23:34

Duda to stoji..je evo jos pijem magnezij direkt nezz kako vi...js nisan pitala uopce da nastavim il ne i do kad to piti...ali pitat cu u cetvrtak bass na kontroli za magnezij...a nezz evo s curama san pila do kraja ovu trudnocu san pila taj elebaby kad bi se sitila u tj.mozda dva do tri..sad kako san ih popila reko ma necu vise ni kupovat..sad eto ka gledam to voce da s tim nadomjestim iako istina ne mogu ja to ko sto moze jedna ta tabletica zadovoljit..ali eto ka ne opterecujem se..ja ti imam dosta svoje povrce i vice pa stvarno to i jedem i ka racunam da kolko tolko to nadoknadujem....
    Pepe ja san prvo bila za tu zapala pa odustala..i nije ni moj muz za to kaze da je to bacanje novaca😥😥🙄🙄ali ja uprla pa eto madam se da cu uspit zadovoljit zelju😊😊😊...tila san pitat mame koje vec imaju djecake onako u kratko o njegi intimnog djela znam da ce to pokazat u bo..ali ja nekako stvorla strah s pisom😂i tom kozicom.mislim kako cu ja to cujem to treba kao prevlacit..nezz da li id rodenja vec ili kako??ako je koja voljna podjelit iskustvo volila bi znat onako otp.kako to izgleda.....😚😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.