Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teatoni
    01. Prosinac 2018. 11:49

Kolačići

Teatoni,ti si izgleda dio onog postotka cura koje će prenijeti. Ne znam kako se ti zbog toga osjećaš, nadam se da ti nije previše teško. Ja bih sutra da rodim kako mi je koma, a znakova nema. Cure prijavljuju svakakve simptome pa se ja zamislim, osjećam li nešto slično… ne. Tako da usprkos mojim željama, možda i ja završim na induciranom 41 tj. Osijek prakticira 41+1 raditi inducirani.
    I još, vidjeh predivnu improviziranu komodicu, i mi smo napravili istu stvar, samo je ostala boja drveta, osviježena naravno i izgleda baš lijepo.

Definitivno kako je krdnulo bit ce inducirani u 41+3. 😊 ako nista drugo bar cu se moci psihicki pripremiti...ono "aha sutra idem roditi...ok" 😊😊

Duda
    01. Prosinac 2018. 11:52

Zadranka, dobru zabavu i fino se naklopajte 😉
    Dalal, i ja sam zaboravila prokomentirat, komodica je baš lijepa i isto ne bi rekla da je nešto improvizirano ☺👍
    Teatoni, neće to kod tebe nikako da krene..uh.. Al netko nam je od cura (mozda Vana?) imao inducurani i super je prošlo, mislim brzo i bez pucanja..tako da se nemoj brinuti i ako te to dočeka ☺
    Ja danas gledam, pun dnevni uložak nekog čudnog bijelog iscjetka..i normalno, odmah se pitam jel to taj sluzni čep 😁 Znam da izađe i tjednima prije, a nema sukrvice pa ne planiram zvati doktoricu ili ići na pregled. Čekamo 😉
    Gdje su nam ostali jutros?

Salatica9192
    01. Prosinac 2018. 11:53

Svjesna, 
    meni ih cijelo vrijeme daje moj Dom Zdravlja. Nijednu kutiju nisam kupila, ali znam za te slučajeve, u Banja Luci drugarica kupovala, kao i u Teslicu, i uspjele su izganjati da im se vrati novac. Cuj im price, nisi socijalni slučaj, pa ne daju ti oni iz dzepa, sram ih bilo, vec država, plus to bi trebalo biti besplatno svima (kao sto sam ja imala srecu), ali cesto nemaju na stanju i zato služi refundacija, a ne ko koliko ima da se gleda. Naljutise me. Mozes dvije bebe full opremiti za te pare.
    Teatoni,
    i mene zanima kakav je osjecaj bitu 40+ trudna. Vjerovatno je velika razlika 35 nedelja (gdje sam ja stala) i 40 nedelja. Drzi se 😍 Brzo ce bebac.
    Meni je kuma uzela onu njihalicu sto sve sama, ali koristi se od 4+ mjeseci. Sad slusamo muziku samo, kad smo u dnevnom. 

mmama2
    01. Prosinac 2018. 11:58

Ja sam jutros ostala bez vjerojatno samo djela sluznog cepa, nezz kaj bi drugo bilo, sa prvim je ispao krvav sluzav, navecer prije spavanja, ujutro sam rodila sa drugim nije ispao uopce, tj vjerojatno je skupa sa vodenjakom na samom porodu, e sada je neka grudica kao neki ugrusak, dosta tvrd i "oblikovan" onako kao cep neki bas😂😂😂😂😂 proziran do bijel... i kada sam se obrisala bas sam ga osjetila onako kako ide van, poznajem osjecaj zbog velikih ugrusaka koji su ispadali sa lohijama poslije zadnje trudnoce😊😊 evo prije rucka sam vam malo "zacinila" dan ovim opisima🙄🙄🙄

url=https://lilypie.com]

pepe1907
    01. Prosinac 2018. 12:01

Teatoni

Jutro curke 😊 nadam se da ste se naspavale, fino doruckovale i ususkale se pod dekicu na ovo maglovito jutro 😊 mi bili na pregledu…sve isto…otvorena 2cm, voda uredna i opet isto za 2 dana…po riječima doktora cini mi se da ce to ipak biti inducirani za 6 dana…😏😊 kako ste mi vi? Kakvih novosti, tegoba?

kod kojeg si doktora?jesu okej prema tebi?

• Teatoni
    01. Prosinac 2018. 12:15

Danas mi je bio neki mladi doktor Ivan Bertlovic-Žunec...njezan i simpatican....a dosada su me pregledavali Sandra Flisar, Roki, i jos dvoje doktora kojima neznam ime...sa svima sam bila zadovoljna...

Sunflower! 🌻
    01. Prosinac 2018. 12:44

Evo da vas kratko pozdravimo...
    Konacno sam uspjela pohvatat zaostatke, skupilo se 🙈 
    Vidim da je vec puno cura u terminima i bas se veselim novim bebama i iskustvima s poroda ☺️ Nek sto prije krene vama koje ste blizuu!
    Mi smo inace super, Dominik danas ima tjedan dana, jede, kaka, spava i tak u krug 😁 Ne mogu se zaliti, dobra je beba i za sad nas nista ne muci, dojimo, mazimo se, bas uzivamo 🥰 I ja se dosta dobro oporavljam, savovi sve manje zatezu, cak mogu lagano i sjest na mekanu podlogu 🤪
    Mama i svekrva su se primile kuhanja, vesa i sl. tak da ja i muz samo uzivamo s deckima, naizmjenice malo jedan s jednim malo s drugim 😁 Slobdno vrijeme trenutno ne postoji, uspijem se jedino otusirat u pauzama jer svaku slobodnu sekundu gledam da budem sa starijim, al nije da se zalim nesto 😁
    Pozdravljam vas sve i javimo se kratko kad stignemo 😘

Blaza26
    01. Prosinac 2018. 12:56

Svjesna samo da pitam gdje si ti uzela chicco uloske? Kod nas ih nema,Ljubuski, Mostar i okolica nigdje ni u jednoj trgovini nema. Neki dan bila u Metkovicu,al nisam imala vremena stat u Dm ili Bipu,sigurno ih dolje ima. Kod nas stvarno nisam nasla
    Teatoni nadam se da ce se uskoro nesto pokrenut,da te ne trebaju inducirat
    Mateja bas mi je drago da vam lijepo ide,samo papajte,mazite se i uzivajte

_svjesna
    01. Prosinac 2018. 13:50

Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu. 
    Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁

MareiKate
    01. Prosinac 2018. 14:03

Sjedim u Ikei u restaču i taman čitam o čepovima i ostalim tekućinama 😂 ali nije mi prisjelo ništa 😉
    Ja sam muža pustila na skijanje danas i otišla dama do ikeje prošetati i evo sjedim sama u restaču i papam... Nikad mi nije bilo lakše sjesti samoj negdje i pojesti nešto kao sada dok sam trudna 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.