… i sad vidim da sam napisala: otišla DAMA do ikeje 😂 sama, sama, ne dama 😂
🤣Pa to ne znaci da nisi dama 😁
Evo cure ja se taman napapala jedne ture😂😂pa sad pusem da malo odahnem i naravno cirnem sto ima novo na kloksi😁pepe sad cu ti poslat moje favorite njihaljki ja bi def jednu od te dvi..jesu skupe ali sve ispod je il za vece il samo vibrira a ja bi da ljuljuska i da je i za novorodence…
url=https://lilypie.com]
Eto ja ako nhdem ja cu jednu od ove dvi sigurno...a razlika u cjeni i nije neka
Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu.
Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁
😂😂😂😂 oplakala sam na ovo objasnjenje od mame "kopcanje na musku stranu"
Meni je jako lijepo,zbog minnie mi je vise zenska,nego muska,al boje su totalno univerzalne. Nek je bebi toplo i udobno,pusti njih sta pricaju.
😂
Hvala na odgovoru,nisam cula da kod nas ima Master Kids,pogledat cu ima li u Mostaru. Al uopce nisam gledala po baby trgovinama,nije mi palo na pamet😂
Hahahaha mame su zakon 😂👍
Pise da ima Master Kids u Mostaru, nasla sam na netu, tako da ces lako naci, veliki je to lanac trgovina, cudno bi bilo da ih Mostar nema 🤷🏽♀️
I ja sam naletila slucajno, trazila prvo po dm, nije bilo mislim da nas dm to i ne nabavlja. 😔
Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..
Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..
Duda ja ne pijem ima vec 15 dana...popila san tad zanju elebaby i nisan tila vise uzimat...ali zato svaki dan jedem dosta voca i gledam to nadoknadit..sto ja znammm s curama san stvarnooo do kraja pila a sad evo nisan kazem ponovo pojedem svaki dan jabuke banane mandarine sipak..ono neku komb.sto imam kuci...pa mislim da ce mo tako izgurat ovih mj dana....
Pijem elevit, tako da cu taman prec na ele mama ili kako se vec zove, kupila kad sam bila u sopingu u ljekarni 😁
Mateja, bas je lijepo citati vas koji vec uzivate doma sa svojim bebacima ❤ Nadam se da ce se i Miranda i ostale cure malo javiti.
MareiKate, jesi stogod kupila ili si dosla klopati? 😋 I moj sljedeci tjedan ide na vikend skijanje, dobio je dopustenje, a valjda me bas tad nece nesto uhvatiti 🙏😂
Duda, ja nastavljam piti Novalac i nakon poroda, moje cure su ih pile dokle god su dojile, vjerojatno cu tako i ja. I sigurno ce mi i imunitet i organizam biti u banani nakon poroda, tako da mislim da nece skoditi.
Svjesna, meni je mrvicu zenskasto, ali kog briga, to je samo jedan od bodija. 👍🏼
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji