Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu.
Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁
Možda zbog toga što je Minnie a ne Mikie uzorak. Boje nisu nikakav problem, jedino malo zbog Minnie više vuče na žensko, ali što onda, bitno da je tebi lijepo ☺️
... i sad vidim da sam napisala: otišla DAMA do ikeje 😂 sama, sama, ne dama 😂
Ja neznam sto je meni, samo spavam. Uopce se ne dizem iz kreveta, napokon se razbudim, pogledam ovdje, kad ono, krenuli curama sluzni cepovi.. bas nadem pravi tren 😁
… i sad vidim da sam napisala: otišla DAMA do ikeje 😂 sama, sama, ne dama 😂
🤣Pa to ne znaci da nisi dama 😁
Evo cure ja se taman napapala jedne ture😂😂pa sad pusem da malo odahnem i naravno cirnem sto ima novo na kloksi😁pepe sad cu ti poslat moje favorite njihaljki ja bi def jednu od te dvi..jesu skupe ali sve ispod je il za vece il samo vibrira a ja bi da ljuljuska i da je i za novorodence…
url=https://lilypie.com]
Eto ja ako nhdem ja cu jednu od ove dvi sigurno...a razlika u cjeni i nije neka
url=https://lilypie.com]
Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu.
Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁
😂😂😂😂 oplakala sam na ovo objasnjenje od mame "kopcanje na musku stranu"
Meni je jako lijepo,zbog minnie mi je vise zenska,nego muska,al boje su totalno univerzalne. Nek je bebi toplo i udobno,pusti njih sta pricaju.
😂
Hvala na odgovoru,nisam cula da kod nas ima Master Kids,pogledat cu ima li u Mostaru. Al uopce nisam gledala po baby trgovinama,nije mi palo na pamet😂
Hahahaha mame su zakon 😂👍
Pise da ima Master Kids u Mostaru, nasla sam na netu, tako da ces lako naci, veliki je to lanac trgovina, cudno bi bilo da ih Mostar nema 🤷🏽♀️
I ja sam naletila slucajno, trazila prvo po dm, nije bilo mislim da nas dm to i ne nabavlja. 😔
Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..
Sortiraj odgovore
Najstariji