Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    01. Prosinac 2018. 14:04

_svjesna

Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu.
    Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁

Možda zbog toga što je Minnie a ne Mikie uzorak. Boje nisu nikakav problem, jedino malo zbog Minnie više vuče na žensko, ali što onda, bitno da je tebi lijepo ☺️

MareiKate
    01. Prosinac 2018. 14:07

... i sad vidim da sam napisala: otišla DAMA do ikeje 😂 sama, sama, ne dama 😂

• nali
    01. Prosinac 2018. 14:24

Ja neznam sto je meni, samo spavam. Uopce se ne dizem iz kreveta, napokon se razbudim, pogledam ovdje, kad ono, krenuli curama sluzni cepovi.. bas nadem pravi tren 😁

• nali
    01. Prosinac 2018. 14:26

MareiKate

… i sad vidim da sam napisala: otišla DAMA do ikeje 😂 sama, sama, ne dama 😂

🤣Pa to ne znaci da nisi dama 😁

zadranka86
    01. Prosinac 2018. 14:39

Evo cure ja se taman napapala jedne ture😂😂pa sad pusem da malo odahnem i naravno cirnem sto ima novo na kloksi😁pepe sad cu ti poslat moje favorite njihaljki ja bi def jednu od te dvi..jesu skupe ali sve ispod je il za vece il samo vibrira a ja bi da ljuljuska i da je i za novorodence…

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    01. Prosinac 2018. 14:40

zadranka86
    01. Prosinac 2018. 14:40

Eto ja ako nhdem ja cu jednu od ove dvi sigurno...a razlika u cjeni i nije neka

Blaza26
    01. Prosinac 2018. 15:02

_svjesna

Blaza, uzela sam ih u radnji Master Kids, u Sarajevu u SCC. oni imaju sav Chicco asortiman, pocevsi od kozmetike pa i same uloske. Ako imas u blizini njihovu radnju pogledaj, mozda cak i druge trgovine baby opremom imaju, ja znam za ovu.
    Cure, ja kupila jednu gegicu, i sad me muz i sestra oprali da je zenska, a ja mislim da je muska, mama se slaze sa mnom jer kao kopcanje je na musku stranu, a ja pojma nemam. Sta vi mislite? 😁

😂😂😂😂 oplakala sam na ovo objasnjenje od mame "kopcanje na musku stranu"
    Meni je jako lijepo,zbog minnie mi je vise zenska,nego muska,al boje su totalno univerzalne. Nek je bebi toplo i udobno,pusti njih sta pricaju.
    😂
    Hvala na odgovoru,nisam cula da kod nas ima Master Kids,pogledat cu ima li u Mostaru. Al uopce nisam gledala po baby trgovinama,nije mi palo na pamet😂

_svjesna
    01. Prosinac 2018. 15:23

Hahahaha mame su zakon 😂👍
    Pise da ima Master Kids u Mostaru, nasla sam na netu, tako da ces lako naci, veliki je to lanac trgovina, cudno bi bilo da ih Mostar nema 🤷🏽‍♀️
    I ja sam naletila slucajno, trazila prvo po dm, nije bilo mislim da nas dm to i ne nabavlja. 😔

Duda
    01. Prosinac 2018. 16:49

Ej cure, hoćete piti prenatale i nakon poroda ili ćete prijeći na nešto drugo ili ništa? Ja imam Novalaca za još nekih tjedan dana pa ne znam šta uzeti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.