Kažem ja vama da sam jučer sve oprala i očistila, očito ima tu nešto 😁 Joj kad od drugog tjedna krenemo redom 😂 ali mene sad bas strah...do danas sam bila flegma 😶
Cure, koliko ste okvirno potrosile do sada na sve potrepstine za bebu, odjecu, kolica i krevetic sa pratecim stvarima?
Kad sam sve stavila na papir, shvatila sam da za bebu treba izdvojiti znatna sredstva ako nam niko nista ne pokloni, ili ne da od svoje djece. Mi smo sve morali kupovati. I zapitam se kako to uspiju parovi gdje samo jedno radi, i kojima je tesko to izdvojiti. Jos nista skupo nisam uzimala, isla sam na pristupacna mjesta.
Mi smo recimo kolica platili 800KM, krevetic sa dvije posteljine i madracem 500KM, komodu 250KM, na odjecu i ostale stvari (tetre, dekice, prematalicu) dali smo 500KM, izdajalica 300KM,
i potrosit cemo jos sigurno.
Cure, koliko ste okvirno potrosile do sada na sve potrepstine za bebu, odjecu, kolica i krevetic sa pratecim stvarima?
Kad sam sve stavila na papir, shvatila sam da za bebu treba izdvojiti znatna sredstva ako nam niko nista ne pokloni, ili ne da od svoje djece. Mi smo sve morali kupovati. I zapitam se kako to uspiju parovi gdje samo jedno radi, i kojima je tesko to izdvojiti. Jos nista skupo nisam uzimala, isla sam na pristupacna mjesta.
Mi smo recimo kolica platili 800KM, krevetic sa dvije posteljine i madracem 500KM, komodu 250KM, na odjecu i ostale stvari (tetre, dekice, prematalicu) dali smo 500KM, izdajalica 300KM,
i potrosit cemo jos sigurno.
Mislim da oni koji nemaju baš i ne opremaju bebu po popisima kakve smo si mi sastavile.
Tipa obrišu bebu običnim ručnikom,obuku posuđenu robicu,kupe rabljena kolica i krevetić... i sigurno ne naručuju naljepnice ili nove zavjese. Mi neki imamo taj luksuz....
Nismo bili pretherano rastrošni,a potrošili smo oko 12 tisuća kn skupa sa namještajem,kolicima i svim ostalim. Srećom dugo smo štedili novce za našu bebu i ostavljali u poseban baby fond,pa je potrošnja gušt.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
nisam pokušala prije zbrojiti. od većih troškova: kolica 3800 kn, kolijevka s vrtuljkom - 2000 kn. komodu smo imali od prije. dosta sam naručivala robe i ukrasa online, tko bi to zbrojio 😂
Ja sam izračunala cca...oko 2000 eura u 5 mj. Sad više ne računam 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Baš to što kaže Klikerica... komode, prematalice izdajalice, baby ručnici, šarene tetre, pomoćni krevetići, da ne pričam o gnijezdima i ostalim čudima koje nam je, kako je netko ovdje rekao, nametnuo instagram je totalni luksuz. Onaj tko nema, kupi kolica nova jeftina ili rabljena i kindru i to je to... Mislim snađe se čovjek uvijek nekako za dijete, otkineš od sebe. Svjesna sam koliko sam sretna da mogu kupovati "gluposti" poput zavjesa, tepiha i svega nečega što mi se sviđa a nije nužno...
Klikerice, super je sobica! ☺ Kad ćeš staviti one zastavice? Baš će se super uklopiti..
Ja sam danas zaključila pranje i peglanje robice i cijele opreme. Sve je složeno u ormar al nije još izorganizirano jer su unutra i stvarčice koje će biti vani, tipa ogradica, posteljina, odjeća i dekica za izlazak..pa kad to smjestim još presložim ormar i s tim je gotovo.
I onda dekoracija pa je sve za Milu spremno ☺
A dok je čekamo slijedi pravljenje keksića, medice, glancanje stana i adventiranje 😉
Vidim imamo 4-5 bebica kandidata, nadam se da će nam barem jedna stići za vikend ❤
Za troškove ja stvarno nemam pojma..kupovalo se mjesecima..
Cure, hvala na savjetima za torbu. Sad kad se Zadranka javila sam shvatila da sam bas na njenim slikama vidila tu koja mi se svidja.
Bebino srce je super, samo pregled nije najugodniji jer doktor 15 min gleda na ekran uzv-a i bas nista ne govori.
I ne izgleda kao da je ok da ga nesto pitas😂
Joj ja sam malo potrosila jer sam bas dobila lijepe stvari na poklon.
Tesko mi je zbrojit koliko sam na sitnice potrosila jer sam sve laganinini uzimala. Ali mi smo sad u ogrooomnoj investiciji, renoviramo stan. Puno sam vie potrosila na plocice nego na bebu😫 nemajka.
Shvacam sve koji kupuju sve zivo i nezivo! Ja sam osto inace taj tip, ali vecina mama s iskustvom mi je rekla- kupuj sto manjeee, sve odmah prerastu. Ali tesko je odliti tome :)
Btw, mene neke ful cudne stvari najvise vesele- lijepi rucnici za bebu, lijepe bocice, dobro ulje za kupanje, kapice i slicno🤗
I da, za pola stvari ne bi znali da nam trebaju da nema instagrama. Ali opet, mene to veseli🤗🤗 trudim se ne kupiti previse ali ono sto izaberem da bude kvalitetno.
To meni ne znaci skupo. Npr, robica iz lidla stvarno djeluje super kvalitetno, a nema bolje nego kad jos pogode i dizajn.
Ili sve za bebe iz ikee...
Klikerice, super je sobica! ☺ Kad ćeš staviti one zastavice? Baš će se super uklopiti..
E čuvam zastavice u ladici da ne budu pune prašine kad beba dođe. Iza Božića planiram i baldahin i zavjese još jednom provući kroz detrzent na programu od 15 minuta i objesiti tak mokar da se samo osusi. Ne da mi se sada 2 puta maltretirati muža da to postavlja,jer ja otkako sam pala na ravnom se ne penjem na ljestvice
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji