Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    [UREĐENO] 26. Listopad 2025. 06:37

Dea3 drago mi je da sve ide tako lijepo svojim tokom. 
    m_rosie u mislima si😇🙏
    Stokke kadica,netko ju je bio preporučio,imam pitanje,koliko je praktična u početku dok je beba skroz mala,naravno uzela bi i onaj umetak ali meni to preko slika djeluje nekako čudno,nemam pojma. Sad sam vidjela da lesnina ima na baby opremu 20% popusta uz neki kod pa vidim da imaju kadicu,postolje i umetak.
    Inače,ja sam imala tako lošu noć,2 dana sam zaboravila popit magnezij,grčevi su me budili po noći,neke sam uspjela spriječiti ali jedan me uništio,mislila sam da će mi puknut mišić u nozi koliko je to bilo intezivno,suze su mi išle od boli a inače imam dosta visoku toleranciju na bol.

mokiica
    24. Listopad 2025. 18:23

Ja sam kupila onu twistshake ipak, ne stokke. Ova takoder ima umetak i vjerujem da je s njim lakse, jer ipak beba od rodenja moze biti naslonjena na to. Koliko je zbilja funkcionalno i prakticno zbilja ne znam, vjerovatno kao i sve ne dugotrajno 🫣

lamise38
    24. Listopad 2025. 18:38

Ja imam tu twistshake ali smo naslijedili bili tako da umetak nije bio iskoristiv jer su ispadale bijele točkice i meni osobno je nepraktičan zbog sušenja. Nemam stalak za tu kadicu pa mi je isto u početku nepraktično bilo,leđa bi mi otpala. Zato sam sad razmišljala ipak uzet tu stokke sa stalkom i umetkom. Jako mi je bitno da je sve sklopivo jer nemamo veliku kupaonu.

bubica_0706
    26. Listopad 2025. 06:37

Mi smo imali tu Stokke sa stalkom i umetkom sa starijom od rodenja i bila nam je skroz prakticna. Sad smo opet uzeli istu. Kad je muz bio doma on bi drzao malenu dok sam ju ja kupala, ali kad sam bila sama bio mi je praktican taj umetak da imam slobodne ruke. Preko njega bi samo stavila jednu tetra pelenu ispod bebe da mi ne lezi bas na toj plastici.

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

Timi95
    [UREĐENO] 25. Listopad 2025. 19:32

Dea3 drago mi je da je sve u redu ❤️
    m_rosie nadam se da si rodila i da je sve u redu. Eto, ako jesi, tvoja beba je dosla na moj rođendan 😃

Ja sam toliko aktivna zadnja 2-3 dana.. danas imam okruglih 30god 🥳 sutra slavim i pripreme su na najjace 😅 naravno, kod nas se sve slavi kao da su mali svatovi.. 

Ostale cure, nadam se da ste dobro 🥰

lamise38
    24. Listopad 2025. 18:35

Draga Timi95 pa od srca ti želim sretan okrugli (u svakom smislu😂)rođendan. Lijepo proslavi🥳

Paola_32
    24. Listopad 2025. 19:52

Sretan rođendan, Timi 🎉😊

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

peppa0
    24. Listopad 2025. 20:41

Sretan ti rođendan i lijepo se provedi! 

mamacita
    24. Listopad 2025. 20:43

Sretaan rodendan!💐🥳❤️

Tinchy300
    24. Listopad 2025. 22:50

Sretan rodjendan i sve najbolje. 🥳🥰

riamaro
    25. Listopad 2025. 19:32

Timi neka je sretan sa zakašnjenjem 🥰

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵

riamarro@hotmail.com

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    24. Listopad 2025. 22:05

Hvala cure 🥰🥳
    Haha sva sam okrugla 😅 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• lamise38
    [UREĐENO] 25. Listopad 2025. 18:04

Nestala nam tema od silnih spamova.
    Čisto da nas vratim na prvu stranicu😊 Nadam se da uživate u vikendu,ja sam konačno gotova sa slaganjem ormara i komode i sad malo mira. Počela sam lagano prikupljati stvari za bolnicu i početak,našla sam na Vintedu nove zapakirane Frida mom bokserice za 8 eura🫠,spavaćicu sam jednu još naručila sa sheina i baš sam zadovoljna,još ulošci i neke sitnice i sve imam za bolnicu. Bebi trebam uzet kompletić za izlazak,bočicu i jednu kutiju adaptiranog za svaki slučaj za prve dane,pelene i mislim da za početak sve drugo imam.

Blondy
    25. Listopad 2025. 18:04

I ja sam naručila sve za rodilište. Sad shvaćam da uopce ne trebam puno stvari. Prvi put sam mislila da trebam svasta. Ako nesto zafali, donijet ce muz 😅 

• m_rosie
    [UREĐENO] 26. Listopad 2025. 10:16

Evo javljam se kao mama prijevremeno rođene djevojčice 💜 Stigla nam je jučer u 11:05, duga 38 cm i teška 1190 grama 🙈 sitna, neuhranjena, sve joj kosti mogu prebrojiti 😔 ali prava mala žilavica 💜 Vidjela sam ju na par sekundi, s leđa, da ima crnu kosicu i da je presitna 🥰 Mama je prebačena na intenzivnu, a tata je išao vidjeti svoju djevojčicu 💜 Nije joj potreban respirator, u toplom je krevetiću, hranu prima venozno preko pupka i jutros su započeli s mlijekom. Srce je pregledano i dobro je, sve nalaze koje su radili su dobri, a danas tokom dana su joj trebali snimiti glavicu 🙈 Išla sam danas k njoj skoro sat vremena - nježna i presitna, ali čak se i nasmijala, imala otvorene oči, dobro malo je i plakala, proteže se 🙈 malo sam je i pomazila, najviše po glavici - nekako me strah da ju igdje drugo dirnem. Plakali su i mama i tata i zaista neznam kojeg bi smisla imalo da je ostala u stomaku, jer kad vidim kako je mršava i pothranjena, srce mi puca 😔 i neznam kako bi joj bilo još 2, 3 tjedna u maminom stomaku 😔 ovako makar prima hranu 🙈 i eto, sad je mamin zadatak da se krene izdajati i da ju krenu hraniti s majčinim mlijekom 🙈 i ništa brojiti dane i čekati, dan po dan, da ugledamo napredak. Teško mi je, srce me boli kad ju gledam ali s druge strane nadam se da je i njoj sada lakše, jer kako je pedijatrica rekla "izmučena je" 😔 Tako da eto, nadam se da smo završili s tužnim dijelom naše priče. Sad moramo nastaviti pozitivno zbog nje i čekamo dan da idemo kući, jer nas tata čeka ❤️

jagoda20
    25. Listopad 2025. 19:21

Draga m_rosie, rasplakala si me ovom objavom. 
    Drago mi je da je sve dobro proslo i da je bebica dobro. 
    U ovoj situaciji bitno je gledati sve pozitivno, biti uz svoju bebicu i sve ce biti dobro. 
    Ti mali palcici su bravi borci i u mojoj okolini ih znam nekoliko, svu su se izborili i narasli veliki i jaki. 
    Zelim ti brz oporavak od carskog, misli i na sebe. Nadam se i vjerujem da ces uspijeti uspostaviti izdajanje. 
    Drzite se oboje, budite jake, ovo ce sve brzo proci i za cas ste doma velike i snazne. 

riamaro
    25. Listopad 2025. 19:35

Draga m_rosie, rasplakala si i mog muža i mene upravo. Želim ti puno strpljenja i snage za tvoju mrvu, a ona će se izboriti, vidiš da je pravo malo čudo ♥️🥹 
    Čuvajte se, mazite se, ti mali palcici su jaci nego izgledaju 🫶

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵

riamarro@hotmail.com

lamise38
    25. Listopad 2025. 20:08

Draga mama čestitam od srca! Zaista jako emotivno,ali Bogu hvala ona je zdrava djevojčica i vjerujem da će se brzo popuniti i biti mala bucka. Palčići su zaista posebni borci,imala sam prilike u obitelji užoj i široj to vidjeti. Tebi želim što lakši oporavak,uspješno izdajanje(dea3 je uzela Spektrinu izdajalicu i kaže da je stvarno predobra pa evo ako već nisi razmotri tu opciju)i da ste što prije svi doma na okupu🥰

dea3
    25. Listopad 2025. 20:25

Čestitam od ❤️❤️❤️❤️.
    Isuse, baš stvarno mala palčica...pa moj je zmaj prema njoj...a opet mi djeluje sitan. 🙈
    Odlično za prve nalaze...dakle čak nije niti u inkubatoru, nego odmah na toplom kreveticu... Pa to je izvrsno...🙏
    Evo moj je tek neki dan prešao u topli krevetic...isto se tako stalno preteže 😂 milina za vidjeti...🥰
    Ako ćeš trebati kakav savjet za izdajanje...tu sam...jer sam sad već postala ekspert u tome 🫣
    Nadam se da je politika Splitskog rodilista takva da ćeš cijelo vrijeme moći ostati s njom, kao što i ja mogu sa svojim! 

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

mamacita
    25. Listopad 2025. 20:48

Suza suzu stiže🥹 cestitam mama, brz oporavak ti želim🙏🏼🩷 i da sto prije ovo prode i stignete doma🩷

paula210
    25. Listopad 2025. 20:56

Evo i ja sam od onih koje citaju i placu…prvo da cestitam hrabroj mami i tati,i bravo za malu mrvicu koja ce svakim danom sve vise napredovati,drago mi je da je sve okej proslo,a ti i muz probajte biti sto pozitivniji kolko mozete u ovoj situaciji,ali vec je super sto su svi pregledi i sve okej,drzim fige da se tako nastavi❤️🙏🏻
    Zelim vam puno strpljenja,a ona ce se izboriti i biti jedna prava cura🥰mazite se koliko god mozete,jake su te male bebice❤️
    Zelim ti sto brzi oporavak,i uspjesno izdajanje,isto preporucam spektrinu,moja kuma se iskljucivo izdajala 6 mj iako nije imala puno mlijeka uspjela je,a 7-8-9 mj je kombinirala svoje i ad i odusevljena je tom izdajalicom,imala sam priliku vidjeti i usporediti kako vuce stvarno savrseno,pa eto bar da ti se taj dio olaksa🤞🏻
    Sretno dalje i ako ces imati volje i zelje javi nam se sa lijepim vijestima kako napredujete❤️

💙

peppa0
    25. Listopad 2025. 21:00

Cestitam na maloj mrvici, drago mi je da je dobro iako je sitna. Sve ce to ona nadoknaditi. Tebi zelim brz oporavak od carskog. Sretno dalje i javljaj nam se ❤️

Tinchy300
    25. Listopad 2025. 21:34

Draga cestitam na curici koja je pravi borac. Biti ce sve super. Drago mi je da ste obje dobro. Brzo ce ona dobiti na kilazi. 🥰🥰🥳

Timi95
    25. Listopad 2025. 22:08

Cestitam na malenoj djevojcici ❤️ ona ce to sve nadoknaditi vani i biti cete svi skupa doma 🥰🎀 bitno da je sad sve u redu i neka tako i ostane.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Giovanna32
    26. Listopad 2025. 05:55

Čestitke na malenoj djevojčici. ❤️ Neka sve bude u redu, brz oporavak tebi. Malenoj borkinji neka svaki dan bude jedna velika pobjeda. Čuvajte se i samo polako, dan po dan. U mislima ste mi. 🙏🙏

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

bubica_0706
    26. Listopad 2025. 06:48

Draga m_rosie, cestitam od srca na malenoj lavici! ❤️ Drago mi je da je vec u toplom kreveticu, bravo! Bas me dirnula i rasplakala tvoja objava. Zelim vam svu srecu dalje i cuvajte se. 🍀❤️

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

mokiica
    26. Listopad 2025. 06:57

Cestitam od srca na maloj djevojcici 🥰 vjerujem da ce to biti sve u redu, javljaj nam napredak ☺️

Blu00
    26. Listopad 2025. 09:03

Cestitam mami i tati🩷 Jaka je to mrvica!!!😍🥰 Samo strpljenja i sve će biti super.

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Paola_32
    26. Listopad 2025. 10:16

Draga m_rosie, čestitam na dolasku tvoje malene djevojčice koja je hrabri borac i uskoro će ona sve nadoknaditi. Želim ti brz oporavak i da što prije uživate zajedno kod kuće 🥰❤️

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• mamacita
    [UREĐENO] 26. Listopad 2025. 08:58

Kada je najbolje da se opere robica?
    Mislila sam sad svakako u 11mj, al ne znam jel mozda kasno da pred kraj pocnem sve to i da do 1.12. bude sve spremno..Kada ste vi planirale?🥰
    Ja tolko jedva cekam, da bi najradije sad odma🤣🤣

peppa0
    26. Listopad 2025. 07:04

Sto te sprjecava da operes sad ako zelis? 🤭
    Ja sam ovih dana dio, nisam stigla sve kako sam zamislila, vjerojatno cu danas ostatak. Mene to isto veseli i zelim da mi je spremno i da sam mirna po tom pitanju. 
    Netko se bolje osjeca ako to napravi ranije, netko ako to napravi cim kasnije. Radi po svom osjecaju, tako ces uostalom raditi sve oko djece jer ce ti sto ljudi dati sto misljenja, a ipak je tvoje misljenje na kraju najbitnije. :)

lamise38
    26. Listopad 2025. 08:09

Najbolje je onda kada ti to želiš🤩
    Ja ću gledat da mi do 36tt bude oprano i posloženo u komodi čisto da sam ja mirna.

Timi95
    26. Listopad 2025. 08:14

Ja cu negdje u 12.mj 😃 ali meni je termin sredinom 1.mj.. naravno, vidjet cemo sta ce reci ginekolog, jer je moj cerviks skracen pa ako bi mogla roditi prije, onda cu i prije 😃

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

mamacita
    26. Listopad 2025. 08:58

A stalno mislim da je rano, da bezveze ne stoji tako…Onda budem i ja uskoro, jedva cekam🥰
    Isto ću tako da do 36tj bude spremno sve..Ja stalno imam osjecaj kao da ću ranije rodit od termina..Vidjet cmo jel me osjecaj vara🫣

• Mimi900
    [UREĐENO] 26. Listopad 2025. 10:30

Pozdrav svima 🤭 pratim vas od samog početka ali sam bila tiha do sada. Trenutno sam 28 plus 2 dana i čekam decka 🩵 Imam dvoje starije djece (3 i pol i 2 godine). U ovoj trudnoći mi je dijagnosticiran gestacijski dijabetes i to je psihički jako slomilo međutim danas vam se javaljam s drugom brigom. Situacija je sljedeća moja djeca su jučer otišla u vrt i uzela si iz vrta svako po dvije jagode i pojeli bez da su ih otišli oprat a dok sam ja stigla to tog vrta primjetila sam ne u vrtu ali pola metra pored mačji izmet. Ja nisam prebolila tokso i sada me muci da se djeca nisu slučajno zarazila a ja zabunom jučer popila iz kćerine case vodu. Molim vas utješite me. Svakako ću se testirati ponovo iako sam se testirala prije 10 dana u sklopu redovite kontrole kao trudnica koja nikada nije imala tokso ali sad sam u panici. 

lamise38
    26. Listopad 2025. 08:12

Ionako nemaš ništa od panike,možda ništa ne znači. Vrijeme će pokazati,pokušaj ne biti u stresu,sve i da su se djeca zarazila ne znam jel se stiglo to sve tako brzo odviti pa da ti već pokupiš,nisam čitala o tome ali evo ja nekako mislim da nebi to išlo tako brzo. U svakom slučaju pripazi za dalje dok se ne vidi. Sretno! 

Blondy
    26. Listopad 2025. 09:39

Ma ne treba odmah tako misliti, mene nisu ni u jednoj trudnoci uopce testirali na toksoplazmu. Kod nas to ne rade rutinski tako da nemam pojma. A ne zelim se ni stresirsti oko toga dok nema pottrbe 🙈

dea3
    26. Listopad 2025. 10:30

Evo i ja nekako mislim da je šansa da se sve to baš tako brzo razvilo i poklopilo gotovo nikakva ili u promilima mala...
    Tako da bez panike...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani