Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    [UREĐENO] 04. Studeni 2025. 11:30

Draga dea3 uzivaj u svakom trenutku sa svojom obitelji, itekako ste svi skupa zasluzili blagostanje i svu sreću koju donosi nadolazeći period 🥰
    I hvala tebi sto si bila dio nasih priča i uvijek imala toplu riječ i riječ podrške kada je to nekoj od nas bilo potrebno ❤️

Giovanna32 mogu ja jos ovaj mjesec, jer sam ionako doma i nije mi problem, pa ti onda prepustitim. Mislim da ce ionako bit sve lakše pratiti, jer dosta nas ima zadnje preglede ovih dana, ja prva danas prije TA.

Giovanna32
    04. Studeni 2025. 11:30

Može, dogovoreno. :) 

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Paola_32
    04. Studeni 2025. 16:07

Draga Dea, baš me dirnula tvoja objava ❤️  Uživajte u novom domu i u svojoj divnoj peteročlanoj obitelji! Želim vam svu sreću!  Nadam se da kad odmoriš od mobitela, da ćeš se još javiti koji put i hvala ti na svakom savjetu koji si nam dala, baš si stalno bila tu uz nas. 🥰

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

EllaMS
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 10:31

Ja se javljam s pregleda, sve je super, bebica lijepo napreduje, kaze da je sad oko 2700 g. Malo smo ga i vidjeli na 3D snimci.

parisislove
    04. Studeni 2025. 21:28

Ti si baš u lijepim tjednima i blizu upoznavanju svog dječačića 🤗 jako me veseli čitati tvoje update kad uđem ovdje 😊

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
    1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
    4/2025 biokemijska 💔
    Genetska trombofilija – Clexane
    30.07. ➕
    1. beta 928, 2. beta 4683.04
    13.08. - imamo ♥️
    17.09. Low risk - dečko 🩵

EllaMS
    05. Studeni 2025. 10:31

Da jos malo, ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo. A vidim da si i ti jos malo pa na pola puta. Samo neka se tako nastavi, nadam se sa si dobro 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Giovanna32
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 15:22

Čestitke na dobrim pregledima.

Ja sam danas išla na oGTT i to je u redu. 

Ostali parametri u krvi pokazuju anemiju i neku urinoinfekciju, čekam sutra da mi ginekolog odgovori što ću dalje. Prošlu srijedu je urin bio u redu, vjerojatno sam se prehladila ili nešto, nemam pojma. 

Timi95
    05. Studeni 2025. 15:22

Isto je kod mene.. ja sam dobila Heferol i vitamin C.. i ovo je vec 3.put da dajem urunokulturu, vise mi ide na zivce.. ali svaki put je sve okej.. sto vise vode, moze i caj od brusnice ( ja ga ne mogu piti imam zgaravicu), i piskiti cim osjetis da moras.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

parisislove
    [UREĐENO] 06. Studeni 2025. 15:18

Pozdrav cure, upadam vam sa proljetnica sa pitanjem… jel imala koja od vas iskustvo placenta previe?
    Danas na ultrazvuku mi je rečeno da mi posteljica prekriva cerviks i savjetovano mi je mirovanje dok ne vidimo u narednim tjednima hoće biti kakvog pomaka… zanima me ako je koja od vas imala istu dijagnozu dali je uzrokovalo kakve probleme u trudnoći i dali se posteljica podigla rastom maternice? Baš mi je godilo u zadnje vrijeme povećano kretanje i aktivnosti i sada mi je tesko prihvatiti da opet moram provoditi vrijeme doma na ležanju… 

Ditaa
    04. Studeni 2025. 22:21

Moja posteljica nije prekrivala usce, ali je bila uz sami rub a s rastom maternice se podignula.
    Slusati savjete doktora i biti ce sve ok, jos se ima vremena podignuti. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

bubica_0706
    05. Studeni 2025. 11:37

I kod mene je posteljica bila nisko, ali nije prekrivala usce. Rastom maternice se podignula negdje oko 19. tjedna. Kao što Ditaa kaže, slušati savjete doktora i vjerujem da će i kod tebe sve biti dobro. Sretno!  

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

riamaro
    05. Studeni 2025. 20:42

Imala sam posteljicu koja je prekrivala ušće i nisam morala strogo mirovati, samo “pažljivije” malo. Vremenom se podigla nekoliko cm od ušća maternice i sad zadnji put izmjerena u 27. tjednu 1 cm od ušća, što znači da je ili krivo mjereno ili se nekako opet spustila.  
    Puštaju sve do 32tt, jer kao do tada se ona obično podigne skroz, pa ćemo vidjet. 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

parisislove
    06. Studeni 2025. 13:20

Hvala na odgovorima cure!
    @riamaro zanimljivo jer i meni je na prošlih nekoliko pregleda rečeno da je posteljica nisko ali ne prekriva ušće, da bi mi sada rekli da prekriva… po onome sto sam shvatila iz vlastitog istraživanja, ne može se spustiti dakle jedino je moguće da su ti krivo izmjerili ili da se zbog načina mjerenja, punog mjehura i sl čini niže… ne znam ni sama sto bih mislila, ali nadam se da će se brzo podići jer koliko god pokušavam biti pažljiva, bas mi stvara strah razmišljanje da mogu neoprezom sada prouzrokovati probleme koji bi negativno utjecali ma bebu 😟 u kojem tjednu su tebi rekli da se možeš opustiti i da je posteljica iznad? 

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    4/2025 biokemijska 💔
    30.07. ➕
    13.08. - imamo ♥️

riamaro
    06. Studeni 2025. 15:18

Nisu mi nikad konkretno rekli da se mogu opustiti, ali mi nisu ništa konkretno niti zabranili. Obično posteljicu ni ne gledaju do 28tt ako nema nekih tegoba, krvarenja i sl. Mene su eto upozorili da se pripazim, pa od samog početka trudnoće ništa ne forsiram, jako pazim na sebe. Ne dižem teško, ne umaram se previše, slušam svoje tijelo. Npr. dopustili su nam odnose, ali ja osjećam nelagodu i ne želim. Isto tako i vožnja auta - dozvoljeno je, ali nekad se jednostavno ne osjećam ugodno u tom položaju vozača i izbjegavam… 

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

36 god.
    8/2024 spontani 💔
    10/2024 ➕
    4/2025 biokemijska 💔
    30.07. ➕
    13.08. - imamo ♥️

Blondy
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 13:15

Evo i mene s pregleda, iduci u bolnici za 2 tj. Beba je 2100 gr. Navodno tocno u dan, kao do termina bi bio 3.5 g, ja se nadam da ce biti blize 3 😅
    Pojacan mi je iscjedak zadnjih dana. Kako je vama? 

Makarena
    05. Studeni 2025. 08:25

Bome već u bolnicu. Ja moram još jedan kod ginekologa pa u bolnicu. Jesu ti već uzeli briseve ili će to sljedeći put u bolnici? Meni je isto iscjedak pojačan zadnjih tjedan dana. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

lamise38
    05. Studeni 2025. 08:29

U prošloj trudnoći mi je mali bio težak tako nekako kao i tvoja beba u tim tjednima i rođen sa točno 3,5kg.
    Na dane zna biti pojačan pa se uplašim da nije plodna voda,onda idem na wc svaki tren i provjeravam 😂

peppa0
    05. Studeni 2025. 09:19

Super je kilaza bebi, i ja se nadam tako nekako. Ne bi bas da je preko 3,5. Tko ce ga rodit 🤭
    Iscjedak mi je pojacan samo kad mi je neka upala na vidiku, ovako inace je skroz normalan. 

Tinchy300
    05. Studeni 2025. 10:05

Super za dobar pregled. I meni se cini da mi je malo pojacan iscjedak. 
    Ja sam sutra na kontroli i raditi cu bris. Niti mene nije gledao vaginalno jer vidi sve preko trbuha sa uzv-om.
    Nakon toga jos jedna kontrola privatno pa bolnica. 
    Blizi se kraj trudnoce i uskoro krece novi pocetak sa nasim bebicama😍 

bubica_0706
    05. Studeni 2025. 11:40

Čestitam na dobrom pregledu, to su već prave velike bebice! 😍 I meni kao da se malo pojačao iscjedak u zadnje vrijeme.

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

mamacita
    05. Studeni 2025. 13:15

Super na dobrom pregledu!
    I meni je isto pojacan iscjedak u zadnje vrijeme bas dosta..Bez dnevnog ne mogu nikako..

peppa0
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 12:55

Cestitke na dobrim pregledima! meni je jos nestvarno da cu uskoro u rukama drzati bebu 🫠 

Ja sam gotova s pripremama, na kraju se skupilo te robice jer nakon sto sam kupila za pocetak, jos sam toga puno i dobila. Nece to stici sve ni ponositi. Ali dobro, nek se nadje 😅 
    Kolica i krevetic cemo sloziti i prebrisati kad dodjemo iz rodilista, nema smisla da stoji i da se prasi, bitno da je pri ruci sve.

Ja sam ovaj put nekako uvjerena da ce pozurit, ne znam zasto. Nema pravila, ali kako mi je trece, nisam bas sigurna da cemo premasit termin jer sam full aktivna i nemam vremena za odmor tokom dana. Sve su mi jace bh, sve me pika, boli, steze. 
    Moj gin je flegma i malo specifican, ni jednu cervikometriju nije odradio, ni jedan vaginalni pregled. On kaze da sve vidi preko trbuha. U jednu ruku mi je drago da ne cacka, a u drugu mi fali informacija. Tako da, vidjet cemo 😄

lamise38
    05. Studeni 2025. 09:33

Evo ni ovaj moj ne radi vaginalne preglede niti cervikometrije,isto kaže da ima dobar uzv i da on preko trbuha vidi i da ima naznaka za nešto da bi pogledao. U kojem tjednu si rodila prvo dvoje? Ja bi jako voljela rodit 38/39 tjedan ali evo ja sam i šesto uspjela prenijet tjedan dana pa nemam baš nade😂 ja isto imam dosta bh i svakakvih pikanja i bolova ali imala sam i u prijašnjim trudnoćama pa gurala do kraja i preko kraja 🤪

Makarena
    05. Studeni 2025. 10:02

Ja sam svom u ponedjeljak rekla da prvi put nisam ni stigla ići u TA jer sam dobila trudove 37+6 pa je komentirao “tako ćeš i ovaj put” 😅. Iz njegovih usta u Božje usi 🙏🏻

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

EllaMS
    05. Studeni 2025. 10:35

Meni isto niti jednom do sad nije radio vaginalni pregled, sve preko ultrazvuka. Koliko sam i shvatila da je taj dio vise nesto sto radi "stara skola", ovi sto su malo vise upućeni u moderniju ginekologiju i idu po konferencijama smatraju da nema potrebe dolje nepotrebno čačkati.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

peppa0
    05. Studeni 2025. 11:12

Lamise ja sam isto obje rodila s 41tt 😂 a tko bi ga znao, mislim da je to jako tesko nagadjat i da nema pravila. Svi smo na iglama zadnjih mj dana, a jos kad preneses je za izludit. Prvo cijelu T imamo strahove od prijevremenog, a kasnije od indukcije jer se ne daju van 🙈

lamise38
    05. Studeni 2025. 12:55

Peppa0 ja sam treće točno na termin! E baš to,prvo strahujem da ne rodim prije a onda strahujem da ne prenesem🤔
    EllaMS tako i moj kaže,a valjda znaju šta rade😂

Blondy
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 10:29

Moj gin pak tvrdi da otvorenost moze samo manualnim pregledom utvrditi, iako mi ga ne radi svaki puta. 😂 ko bi ga znao. 

Bris na streptokok necu sad ni raditi jer sam radila briseve polovicom trudnoce i bio je pozitivan tako da cu svakako primiti profilaksu na porodu. 

lamise38
    05. Studeni 2025. 10:29

A ima logike što govori,meni je ovo malo glupo ali opet s obzirom da se nisam otvarala ranije ne brinem,barem se ne moram skidati na pregledu🤭iako eto sve to nadoknadim u trudnickoj hahahha

Blondy
    [UREĐENO] 05. Studeni 2025. 12:52

Haha da, a mene u trudnickoj ne gledaju vaginalno precesto jer kazu da je svejedno kad sam u terminu jesam li otvorena ii ne 😂 samo ctg svaki put i uzv svaki drugi. 

• lamise38
    05. Studeni 2025. 14:06

Ja ću za vikend u Family Mall na sajam trudnica i beba pa kupiti što mi još fali za bolnicu i baš ono što treba za početak,ostalo lako kupim online kad vidim šta mi fali ili pošaljem muža. Robicu ću za jedno 2 tjedna oprat,iako eto neću ništa gomilati,većinom neutralne robice ću izdvojit u vel 50/56 i nešto sitno od maloga i šogorica što mi je od cura izdvojila za početak pa nakon što rodim i saznamo spol ću dalje robu pripremat,perilica i sušilica za čas odrade😂
    Josipella2025 kako si ti? Jesi na kraju izašla iz bolnice? m_rosie kako ste ti i Nika?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI