Busenje vodenjaka niswm ni osjetila, a drip boli al sam uspjela disat muz kaze da nisan glasa pustila, ajmo reci tih 45 min na driou mi je najgore bilo cak tiskanje na kraju nije kao to al opet kazem ja koja imam nizak prag boli sam ih uspjela prodisati, babice su stvarno super i vode kroz sve.
Tajci cestitam na bebici!!!
Evo da se i ja malo javim...
Mi smo u četvrtak bili pušteni doma i iako sam uspjela dojiti prvi dan, nakon toga su mi sise toliko nabrekle da se on nikako nije mogao nakaciti. Onda sam se izdajala rukama u bolnici i to su mu davali uz dohranu. Jedva sam čekala doma, jer su bas forsali to dojenje, a nama nije nikako išlo, tko želi da mu je beba gladna. Doma je naravno lijepo, iako izazovo. Kao mama prvi put puno puta se pitam da li radim nesto pravilno ili ne, mučimo se s tim izdajanjem svaka 3 sata da bi on dobio moje mlijeko. Ja uspijem izmust oko 100 ml po obroku, sta je njemu trenutno sad dovoljno. Vidjet cu kako ce biti kasnije.
Iskreno toliko me muce ti glupi mL, u bolnici su mi rekli jedno, patronazna drugo. Brojimo pelene i vazemo se da znam kako napreduje. Moram priznati da na puno toga nisam bila spremna i znala sta me čeka. Pokušavamo uhvatiti neki ritam jos uvijek. On je za sad divan, jede, spava. Ja ga stalno toliko zaljubljeno gledam i ne mogu vjerovati da je on MOJ. Već sam se tisuću puta rasplakala od silne sreće koju osjećam.
❤️❤️❤️ sigurno sve dobro radiš, nemoj ni sumnajti u to🥹🥹 mama uvijek zna najbolje bila prvi puta ili 10 puta vec mama🫂🫂🫂

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

👫
36/36
Tajci cestitam na bebici!!!
Evo da se i ja malo javim...
Mi smo u četvrtak bili pušteni doma i iako sam uspjela dojiti prvi dan, nakon toga su mi sise toliko nabrekle da se on nikako nije mogao nakaciti. Onda sam se izdajala rukama u bolnici i to su mu davali uz dohranu. Jedva sam čekala doma, jer su bas forsali to dojenje, a nama nije nikako išlo, tko želi da mu je beba gladna. Doma je naravno lijepo, iako izazovo. Kao mama prvi put puno puta se pitam da li radim nesto pravilno ili ne, mučimo se s tim izdajanjem svaka 3 sata da bi on dobio moje mlijeko. Ja uspijem izmust oko 100 ml po obroku, sta je njemu trenutno sad dovoljno. Vidjet cu kako ce biti kasnije.
Iskreno toliko me muce ti glupi mL, u bolnici su mi rekli jedno, patronazna drugo. Brojimo pelene i vazemo se da znam kako napreduje. Moram priznati da na puno toga nisam bila spremna i znala sta me čeka. Pokušavamo uhvatiti neki ritam jos uvijek. On je za sad divan, jede, spava. Ja ga stalno toliko zaljubljeno gledam i ne mogu vjerovati da je on MOJ. Već sam se tisuću puta rasplakala od silne sreće koju osjećam.
Tako je i meni bilo. Toliko mlijeka doslo odjednom da nije mogao uhvatiti pravilno sisu. Bilo je jako izazovno, uz to sam imala jako jak otpust mlijeka a on mali. Kaos 🤦♀️
Normalna su ta pitanja jel radim sve dobro,ali nemoj da te opterećuje previše,mi majke imamo u sebi taj instikt i osjetimo kad ne što ne štima. Ako imaš mogućnost savjetnice za dojenje ili dobru patronažnu da ti pomogne oko dojenja u svakom slučaju bi ti bilo lakše jer izdajanje je zahtjevno i obvezujuće,puno je lakše staviti bebu na prsa i ne moraš misliti kad nekud ideš kako ćeš i šta. Vjerujem da samo treba poraditi na dobrom hvatu a svakako ta početna prepunjenost će trajati dok se ne uspostavi ponuda i potražnja.

👫
36/36
Pregledi: 🤰🏻💗
16.12.- paula210
18.12. - eni233, Barrrbi, Natasha555, Paola32
19.12. - Timi95
23.12. - riamaro
30. 12. - zabrinutamama
Termini:
Mila123 - 1.12. 🩷
Tinchy300- 10.12. 🩷
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Antonela2024 - 17.1. 🩷
Rei - 20.1. 💙
Zeka26 - 21.1. 🩷
jona30 - 21.1. 🩷
Natasha555 - 26.01. 💙
riamaro - 27.1. 💙
Giovanna32 - 06.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Eni233 - 26.02. 🩷
Zabrinutamama - 27.02. 💙
Popis: stranica 185, 307
Porodi:
dea3 - 10.10. 💙
m-rosie - 24.10 🩷
Josipella2025 - 16.11. 💙
Ditaa - 27.11. 💙
mokiica - 2. 12. 💙
EllaMS - 8. 12. 💙
tajci1811 - 14. 12. 🩷

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Dea3 niste ni RSV? Ja bi htjela protiv rote, nekako me baš strah toga. Što se tiče RSV-a, sad je sezona 🤦🏻♀️ BSG sam rekla ok, cjepili ju na otpustu. Ovo ostalo neznam šta bi, cjepila bi ju i nebi. Pedijatrica za rotu rekla da pričekamo, pa onda se mislim trebalo bi pričekati i za ostalo. Također stara pedijatrica. MMR bi svakako tek kad prohoda i propriča, ovo ostalo ni ne znam što ide i kad. Prvo dijete i nemajka 😂😂
Ništa ..samo BSG u bolnici i to je to...
Dalje krecemo redom kad navrsi 6 mj. Kod nas ce to biti travanj....računam da će do onda i ove boleštine proći...jer ja ipak imam doma dva klinca i nikad ne znaš koji nam šta može donijeti...a trebas biti zdrav kod cijepljenja...
Ti tih briga nemaš...
Ja nisam nikad cijepila za Rotu...i hvala Bogu nikad ju nisu imali...rekla bi sreca..
Jednostavno smo zauzeli stav da cijepimo samo sa ovim obveznim cijepivima i to je to...
Iskreno tu mi se neda natezati...zelim vjerovati struci...isto tako radi vrtica treba biti procijepljen i gotovo...
Kako to da se bojiš za rotu?? Nema brace koja koja joj mogu prenijet, a vjerujem da prije 2 niti ona nece u vrtic??
A koliko znam cijepivo drži samo do 2 godine...
Za vas je najveca prijetnja da ju negdje u bolnici ili kod pedijatra na pregledu pokupite...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

34+1 tt - 24.10.2025.
M rosie, cjepivo za rotu preporucam ako ce u jaslice
Moji su obojica dobili ( ide oralno)
Kad je bila rota u skupini oni su pokupili, jednom povratili, zarazili mene i muza, mi smo tj dana umirali…
Je li koja trudnica pila tamiflu?
Kod starijeg sina porvrdena gripa, preventivno mogu poceti uzimati ( kaze dr) pa bi mi pisala
Ja nebi pila preventivno,moj savjet je da se svakako dobro raspitaš o mogućim nuspojavama i kako utječe na bebicu u trbuhu

Ja sam kontaktirala doktoricu kad su mi krenuli prvi simptomi, rekla je epidemiologinja da mi nikako ne preporučuje Tamiflu, nego ako temperatura bude preko 38,5 i ne bude padala da dođem na infuzije. Na kraju sam imala 3 dana temperaturu 38,2 i preživjela. Sretno, nadam se da te neće uhvatiti
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐

Pozdraaav!
Ja sam danas imala pregled sve je uredu hvala bogu..
Ja sam na +17kg
Kontrakcije imam ali nisu redovite..
I dalje sam otvorena 2cm, glava mu je nabita skroz dolje i sljedeca kontrola 23.12.
Ja se nadam da će to sto prije krenuti, iskreno bas mi je dosta😕 umorna sam, niti spavam normalno i stalno sam u pokretu ali dzabe…
Cak sam i generalku stana napravila, oprala prozore, zavjese ma ama bas sve…Izgleda da će jos jedna generalka morat past da se pokrene sve..
A joj, vjerujem da ti je dosta. I meni je, a moj termin je jos dalje.
Zelim ti puno strpljenja, da izdrzis jos malo i da bebica pozeli sto prije doci da se upoznate😀
I barem jednu noc da se naspavas, ja cekam da rodim pa da spavam🤣

Super da je sve u redu,i znam da ti je dosta jer da,zadnji tjedni su zbilja teški i psihički i fizički i neizvjesnost nekako najviše ubije u pojam jer stalno očekujemo... ja sam u 4.toj trudnoći nadobudno se primila i krećenja boravka nebi li što pokrenula,ali nažalost osim mene umorne i strgane ništa se nije pokrenulo😂tako da se sad ne ubijam baš do te mjere,čistim normalno što svakodnevno trebam jer znam da beba ide van kad bude spremna. Jagoda20 uuu dobra ti je zamisao da ćeš se naspavat kad rodiš,ja to doživim tek nakon što napune cca godinu i pol i krenu spavat cijelu noć,evo mali će 16mj uskoro i dalje ne spava noć u komadu tako da se ja još dugo neću naspavat🤣🤣

Ajme znam kako ti je 😩 svako jutro se budim i pitam je li danas taj dan. I konstantno mi je miks između straha jer znam šta me čeka i jedvacekanja da vise to obavim i upoznam bebicu ❤️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Mene uopce nije strah koliko jedva cekam i da je pored mene kak bi se reklo na sigurnom..I ovak je na sigurnom al ne vidim ga i bojim se da se nesto ne zakomplicira😩 Ovako to uzbudenje jer nam je prvo i da vidim kako će izgledat bas jedva cekam🥹
A tolko me boli dolje doslovno vagina i anus valjd kak stiska s glavom, stalno osjetim pritisak…Bas sam bila nekidan rekla kako ne moram cesto na wc, a sad u sat vremena ja 4-5 puta na wcu i to imam osjecaj da ću se upiskit, a izade iz mene kap doslovno…
Samo neka ovo nama sve dobro prode i da sto prije drzimo nase bebice…
A najgore mi je iskreno sto je sad Bozic, a tko zna mozda na Bozic budemo u bolnici, to mi je tak uff….Odma oci pune suza, ali dobro boze moj, samo neka on dode ziv i zdrav ostalo cemo lako..

Timi95 kako si ti?
Ej, dobro sam sa svrabom 😅 hvala na pitanju.. u cetvrtak idem u rodiliste na kontrolu, a do tad cu si oderat kozu.. trbuh mi je dosta nisko pa se gegam, nemam volje za nista, a imam jako puno posla.. samo da mi sve bude okej da me ne ostave u bolnici..
Kako si ti? Jos malo kod tebe 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Nadam se da će ostati nalazi dobri da te ne ostave.
Pa dobro sam,u jednom trenu mi je ono daj da rodim ne mogu više ovo trudno stanje podnosit a u drugom neka me još🤣baš me emocije svakakve sustignu ali generalno jedva čekam upoznati to malo biće

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji