Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    03. Studeni 2025. 10:34

Moja beba je isto full aktivna,osjetim i dok sam u hodu a kad legnem pogotovo navečer to su akrobacije samo takve,meni je posteljica sprijeda i osim što sam kasnije osjetila prve udarce ovo dalje nije ništa slabije.
    U svakoj trudnoći mi se termin računao po zadnjoj menstruaciji ali u dvije trudnoce sam imala dosta kasniju ovulaciju i beba je uvijek na uzv-u bila manja za 2 tj pa mi se zapravo to računalo i obje te bebe su rođene točno za ta 2 tj kasnije,nisu mi nikad službeno korigirali termin ali su se svi vodili time pogotovo tamo u trudničkoj. Inače jednom prilikom mi je doktor rekao da se po uzv-u jedino može uzet u obzir prvi uzv eventualno drugi ako je isto bio u ranoj trudnoći  a ostali nisu mjerodavni jer svaka beba je za sebe i neka moze biti veca/manja.
    Riamaro ja za sad nebi,ali ako baš većina ode i grupa utihne kao sto to obično bude onda se budem javila🫠

Timi95
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 11:03

Dosli su mi nalazi stitnjace imam malo povisen T3, i malo snizen T4, TSH je dobar.. ali eto, kaze chat gpt (dok ne odgovori ginekolog) da je to zbog anemije.. pijem tablete pa cemo vidjeti.. nemam vise ubrzan puls, ali se brzo umorim, cak i kad jedem 😅 
    Evo i mene u 30.tj.. polako radim popis stvari.. mislim da cu ujutro do dm-a po nesto, u ljekarnu danas i nek bude, spremit cu u plasticne kutije.. 

peppa0
    03. Studeni 2025. 11:03

Ja bih rekla da si sad u 31.tjednu, cim si prosla 30. :)

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    03. Studeni 2025. 13:31

Moja beba je i dalje jako aktivna 😅🫣
    Ujutro se probudi kad i mi 😅 cuje djecu i evo i nje. Nocu je okej, vecinom je mirna.. ali tokom dana.. sad vec ima neki svoj ritam kad je aktivna bas jako 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    03. Studeni 2025. 14:50

I moja mala je aktivna. Cim pjevam starijom eto nje 🤩.
    Ja sam odradila dm, al eto zaboravila par stvari pa moram opet ici (trudnicki mozak). I moram ljekarnu odraditi. Budem i to kroz skorije vrijeme.

Pocela sam prati robicu pa da i to sredim. 🥰

• paula210
    03. Studeni 2025. 14:58

Moj mali je isto bas aktivan,osim po noci tada spava,sto se tice stvari za bebu,pola sam oprala pola cu dobit oa cekam da mi kuma donese da i to sredim,za sebe za bolnicu eto sjetila se neki dan da moram ic kupit stvari🤦🏼‍♀️tako da planiram da bude sve spremno za bolnicu i barem 90% stvari za bebu kad cu biti 35 tj
    Sto se tice wap grupe,nisam ni za ni protiv,alibzasad mi je tu lakse uz ovu moju aktivnu malu

💙

Blondy
    03. Studeni 2025. 15:22

Moj me mlati non stop. Nema 15 minuta mira. Ja sam kupila sve stvari za bolnicu, odjecu za njega nisam jos sredila, to cu kasnije 😅🙈
    Ja necu na whatsapp, ovdje mi odgovara da uđem kad mi se ulazi 😅
    Jedva čekam pregled, ovo mi je zadnji kod mog gina i idem u bolnicu dalje. Ne mogu vjerovati da je finiš. 

• jagoda20
    03. Studeni 2025. 15:46

Super da su sve bebe aktivne, a svaka na svoj način 😀
    Ja sam isto sve kupila, krenula prati neke stvari. 

Makarena
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 15:47

Ja odradila danas pregled privatno kod svog ginekologa, smirio me i rekao da nema mjesta panici, one crne prognoze šta mi je doktor u bolnici rekao da nema šanse da se meni ostvare, da je to kad je ženama visoki secer. Dao mi je da jedan dan mjerim kući aparatom secer i rekao da nema potrebe ići svaki tjedan na pregled. Mala i dalje 3 tjedna naprednija, procjena 2500g 🥰. Sljedeći pregled za 2-3 tjedna i onda krećem u TA i na finišu sam 😍. Meni je posteljica sprijeda, ali se ona non stop proteze i udara, bude dosta bolno i stalno je osjećam. Ja neću za sad na whatsapp, ako nam utihne ovdje forum onda ću se tamo prebaciti 🙂

2023. M 🎀🧸
    2025. S 👸🏻🪐

• Ditaa
    03. Studeni 2025. 16:49

Sve se polako blizimo kraju 🥰 koliko mi je brzo proslo toliko mi se cini da sam vec cijelu vjecnost trudna 😂
    Kod mene je sve spremno oprano, torba spakirana iako jos treba dodati par sitnica i cekamo. Nadam se da se nece oduziti ovaj zadnji mjesec 😁

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 32
    👦🏼 19.10.2018. 💙
    👶🏻 26. 11.2025. 💙

Petra_560
    03. Studeni 2025. 17:01

Ja sam isto sve sredila i rjesila sta se tice bebe i robice
    U mene ce biti carski rez zbog prijasnjeg te velicine bebice(ogromna je🙈)mene vise moj ginekolog ne vodi sad sam na pregledima u bolnici te me stalno zele ostaviti dole radi velicine bebice a ja odbijam jer je sve u redu a nedaj boze da osjetim bol ili trudove cu ici u bolnicu normalno

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI