Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    23. Listopad 2025. 13:27

Čestitke svim curama na super pregledima ❤️🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• lamise38
    23. Listopad 2025. 13:45

Baš ste aktivne danas🥰
    Ja svoju bebu isto u zadnje dane toliko intezivno znam osjećati,ispod rebra,lijevo desno,dolje..ma show,nekad dok sam na nogama stojim ili hodam ona unutra kao da kolut radi🤣
    Mi evo slažemo ormar,zapravo muž ja nisam od neke koristi😂😂
    Tako da se veselim konačno sve posložiti i da si idući mj mogu za bolnicu i bebicu pripremit.
    Super za dobre preglede,baš se lijepo sve privodi kraju,mene nekad lovi panika a s druge strane sama pomisao na porod i bebicu sam sva u emocija i suze idu..mi imamo ime za curku a za dečkića nemamo🫣

EllaMS
    23. Listopad 2025. 14:38

Pregledi: 🤰🏻💗
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 
    29.10. - Giovanna32 
    30.10. - lamise38 
    04.11. - EllaMS
    05.11. - Blondy 
    06.11. - Tinchy300 
    11.11. - Barrrbi, paula210 
    12.11. - riamaro
    13.11. - mamacita 
    14.11. - bubica_0706 
    20.11.- eni233 
    26.11. - bubica_0706 

Termini:
    Mila123 - 1.12. 🩷
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306
    Porodi: dea3 - 10.10. 💙

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Makarena
    23. Listopad 2025. 15:37

Bome sve neke velike bebice. Moja je prošli pregled s 29tt imala 1750g. Idem na pregled sljedeći četvrtak, 30.10., bas me zanima kolika je sad.

Ja o adventu niti ne razmišljam jer sam u terminu već od 2.12., imam osjećaj da ću roditi već 37-38tt tako da ništa od mene i kolača i izlazaka na advent. Muž će izaći s malom vani, ja ću doma odmarati s bebicom 🥰. A čekam i da uđem u termin da sredim kuću generalno, zadnji put sam generalno čistila cijeli stan pa išla roditi navečer 🙈. I još mi je na tiktoku izašla cura kojoj su krenuli prijevremene kontrakcije nakon generalke tako da sam sad u strahu 😅.

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

Barrrbi
    23. Listopad 2025. 18:49

Čestitam svima na urednim pregledima 🩷🩵✅

Ja imam u planu sve pripremiti u stanu do 1.12. da u miru dočekamo Božić i svu strku oko toga. Također imam veliku obitelj i darivamo samo djecu (njih 11)🫣 tako da lagano kupujem poklone da sam kasnije u manjem stresu.
    Ove godine planiramo na advent u Samobor zbog blizine i nadam se zbog sina da to budemo uspjeli 🤞😬

Meni je zbog gestacijskog ginekologica okvirno izračunala koliko bi curka trebala težiti i izračun je do 3300g (kao i sin) pa se nadam da bude u pravu. Sin je bio 3240g i "plivao" u robici 56🤣

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

• zeka26
    23. Listopad 2025. 19:11

Evo i nas sa pregleda ☺️ beba odlicno napreduje, sve u skladu s tjednima. Trenutno je na oko 1200g, i također ima velike bedrene kosti tako da doktor kaže bit će dugačka 🙈😂

Prošli tjedan uzeli smo kolica i krevetic, a i vise manje sve ostalo je spremno “samo” treba sve složiti. 😂 

Jakoo sam uzbuđena kad vidim da su neke cure s foruma vec rodile svoje bebice a i dosta ih je 34tt+, ne mogu vjerovati da vrijeme tako brzo leti! 

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• jagoda20
    24. Listopad 2025. 09:49

Jutro mame, super za sve dobre preglede!
    Vrijeme leti. 
    Ja sam skoro sve spremila po doma, ali s obzirom na moj datum, još ću dva puta morati 🤣

Ja sam dobro. Jako me muče kukovi kod spavanja, probudim se valjda 50 puta i sve mi je teže kada nešto pojedem. Stvara mi pritisak u želucu baš, morat ću doslovno jesti po tri zalogaja svako malo. 

• dea3
    [UREĐENO] 24. Listopad 2025. 18:21

Cure, evo da se malo javim.
    Danas ujutro nam je tocno 2 tjedna od poroda. 
    Hvala Bogu vrijeme leti kao ludo. 
    Ja sam dobro, tu se nema šta.
    Jako sam sretna i zahvalna za Vž bolnicu. Stvarno nas tretiraju maksimalno savrseno.
    Npr. Cijelo vrijeme sam sama u sobi/apartmanu, svoj vlastiti wc (samo prvi puta je bila beba koja je otisla za 2 dana doma)...vjerujte to puno znači jer bi poludjela da mi se svaka 3 dana izmjenjuje nova beba. Realno ta prva 3 dana su najintenzivnija...mama krvari, nakon 24 sata kad beba počne urlati jer je gladna, a mama nema dovoljno mlijeka i slicno to je kaos. 🫣
    A ovako se stvarno mogu i naspavati i odmoriti i ono najvažnije uspostaviti u miru izdajanje.
    Izdajam se svaka 3 sata i nosim u intenzivu. Od neki dan i ja hranim malca. Dosta je uspavani još pa to traje cca pola sata. On od jucer vise nije u inkubatoru nego u toplom kreveticu. Znaci najdalje za tjedan dana mi dolazi u sobu. 
    Maknuli su mu sve šta je imao, infuzije, ant, sondu, za žuticu i sad je slobodan čovjek 🥰
    Malo je previše pao na kilaži na početku, ali i to se sad već pokrenulo. Danas ima 2200, što znači da mu fali još dan dva da povrati porođajnu (2270, obicno bi to trebalo s 2 tjedna) ... 
    I oni najvažnije Uzv mozga čist. Dakle, srednji sin koji je bio stariji je imao 2. Stupanj, a ovaj ništa... 🎉🎉🎉🎉
    Trenutno sve djeluje da će uz naravno fizikalnu terapiju to na kraju biti jedan sasvim zdravi dječaćić. 
    Za doma se još malo moramo strpeti jer ipak dosta gledaju na tu gestacijsku dob.
    Super je da je imao toliku kilažu, ali doktorima je ipak važnija ta gestacija. Tako da vele da bi barem do njegovih 36tt trebali biti tu. 

P.s. ako će se kojoj potrefiti da će se morati ili zeljeti trajno izdajati...izdajalicu SPECTRU vam preporučam od sveg srca...to je doslovno zmaj...
    Puno košta i zato se ona kupuje samo ako znate da se planirate (kao ja) trajno izdajati...
    Kupili smo drugi dan po porodu avent električnu i nebi vjerovali ocito neka s greskom i sama se gasila...stres na max...ali dobro vratili nam u jednom danu novce i onda smo odmah uzelu tu... 

peppa0
    24. Listopad 2025. 14:04

Drago mi je da ti je u bolnici dobro, koliko dobro moze biti. Puno znaci taj mir. Kod nas u bolnici je kao na autobusnom kolodvoru, stalno se izmjenjuju zene s bebama, stalno ih sele, nikad mira. Uvijek jedva cekam da idemo kuci. Malac je super vidim, brzo ce on sve nadoknaditi. 
    Kako ti starija djeca podnose sto ste u bolnici? Dal su vam posjete dozvoljene? 

dea3
    24. Listopad 2025. 15:28

Peppao
    U posjete moze doci muž i može i svaki dan malo u intenzivu k djetetu.
    To je super jer kad sam bila 2022 onda radi kovida nije smio nitko. 
    Radi respiratornih bolesti djeci je zabranjeno da se nebi probili virusi na odjel.
    I da, to je malo teško, ali realno razumijem i prihvacam.
    Oni to podnose dobro, jako imaju dobar odnos s tatom tako da im to nije predstavljao preveliki šok. A i gle, ja sam dugo mirovala pa smo se i u tom razdoblju razgovarali da cu mozda morati ostati u bolnici cuvati braceka.
    Tako da bi rekla da svi skupa dobro podnosimo.
    Sreca danas na tim video pozivima...
    I dobro, izdrzati cemo...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

mokiica
    24. Listopad 2025. 18:21

Ovo su zbilja super vijesti ☺️ i super je sto mozes biti s njim u bolnici, moja sestricna je bila u slicnoj situaciji, i nazalost nije smjela ostati, pa je svaki dan donosila mlijeko samo i nekad bi ju pustili nekad ne, tako da pohvale za vasu bolnicu 😊

• dea3
    24. Listopad 2025. 10:03

M_rosie
    Koliko sam uspjela povezati danas je tvoj dan.
    Ako ćeš čitati, možda sam i poradi tebe najviše malo pobliže opisala kako beba napreduje da i sama vidiš da će i sa tvojom biti na kraju sve ok. Tim više što ste vi čak i 34 punih prošli.
    Evo sad kod nas u intenzivi doslovno samo 2 dana bila curka, rođena 36 tt, a kilaža kao u mojega s 31 jer je bilo kod njih zastoj u rastu. 
    Tu sam se stvarno gledajući nju uvjerila da su kile super, ali gestacijska dob je ipak važnija. 
    Mala vukla mlijeko na flašicu ko zmaj dok se moj još mući jer je uspavan.
    Tako da ti želim brz oporavak, a za curku ne brinem ni najmanje! ❤️🥰❤️🥰🥰❤️🥰

• Paola_32
    24. Listopad 2025. 13:13

Draga Dea, jako mi je drago da si nam se javila i da je beba stigla u topli krevetić, super napredujete i baš me razveselila tvoja vijest. 🥰 Želim ti da što prije dođe u tvoju sobu, a ti da nastaviš imati ovakav tretman. Moram ti priznati da me ovo baš oraspoložilo i divno je čuti za razliku od onoga što imamo priliku čitati o stanju i tretmanu u bolnici. Varaždinska bolnica je i moj izbor tako da me ovo dodatno smiruje 😊 i bravo za njih, ja sam uvijek imala na raznim odjelima dobra iskustva s našim doktorima, ali i sestrama i vjerujem da bude tako i dalje. Baš sam bila na odjelu za dijabetologiju prošli tjedan, svi su predivni, sestre nevjerojatno ljubazne, ja sam bila u pozitivnom šoku da netko može biti toliko drag, od sestara do doktorice. 

Inače jučer sam isto imala pregled, bebica je sad na 1260 g, sve je u redu što mi je najbitnije i još sam imala priliku vidjeti joj lice što mi je uljepšalo cijeli mjesec 🥰 tako da je sad lakše proći i kroz neke tegobe koje su mi se baš zaredale ovaj tjedan od bolova u rebrima, leđima, zatvora, nesanice i visokih otkucaja, ali bude se sve posložilo.
    Beba mi se nažalost okrenula na zadak, ali kaže gin. da nije problem jer se još stigne okrenuti, a i ja mislim da hoće jer osjećam njene akrobacije cijelo vrijeme, čak mi se čini da me danas negdje sastrane lupa pa ne brinem.. još 😁
    Drago mi je zbog svih odličnih pregleda, a m_rosie još jednom želim svu sreću danas i javi nam se s vijestima kad ćeš moći ❤️

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani