Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeka26
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 18:43

Moja curka je isto stvarno aktivna, najvise navecer i ujutro, a preko noci kad god se probudim budna je i ona 😂 ako bude imala ovakav ritam kad se rodi bit ce veselo 😂 posteljica također sprijeda pa nisam ocekivala da ce se toliko osjetiti ali me bas veseli svaki pokret, dr. Kaze da je to sve normalno dok god ima puno mjesta za okretanje.

Za sebe za bolnicu sam samo uzela uloske, moram spavacice jos i sve ostalo, ali polako budem i to. Ne znam koliko bih komada uzela, 3-4 bi trebale biti dovoljne? Planiram ponijeti i obicne pidjame jer sam vise navikla na njih. 

Ja cu ostati ovdje za sada :) 

Ditaa
    03. Studeni 2025. 18:04

E toga je i mene strah, i ja kad god se probudim i on je budan 😂 nadam se da necemo tako i nastaviti haha

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 32
    👦🏼 19.10.2018. 💙
    👶🏻 26. 11.2025. 💙

Karen
    03. Studeni 2025. 18:43

Što se tiče spavaćica, na prvom porodu sam (Vinogradska) odmah nakon dolaska u sobu obukla svoje trudničke tajice i potkošulje za dojenje. Ne treba se više cijelo vrijeme biti u spavaćicama jer ne rade više vaginalne inspekcije na viziti (hvala bogu).
    Ja ću ih uzeti 2-3, ostalo normalna trudnička odjeća s kojom se može dojiti. 

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• mamacita
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 18:05

Da se i ja prikljucim…Moj je isto jako aktivan, ali kad legnem u krevet onda krece prava zabava🤣🤣samo neka je aktivan odmah mi je lakse znam da je sve u redu…Ali sam sto nije tu samo udaranje, nego me nekad tak uplasi zatrese mi cijeli trbuh..Bas je muz sinoc stavio ruku i pito me šta on to radi i kak mi ne smeta kolko se trese sve i koliko udara..Nekad me bas brine jer ak lezim na boku on sa svake strane udara ko da mu smeta kak lezim, ali zasticen je on nema mu šta smetat🫣

Ditaa
    03. Studeni 2025. 18:05

Ma tako i moj, to trese s jedne strane na drugu kako god lezala. Pa kad sjedim nabija pod rebra da se cijela zatresem 😂

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 32
    👦🏼 19.10.2018. 💙
    👶🏻 26. 11.2025. 💙

• jagoda20
    [UREĐENO] 03. Studeni 2025. 19:42

Koliko često se ide na preglede kada se prebacimo u TA?

Ditaa
    03. Studeni 2025. 19:42

Kod nas u karlovcu je u pravilu jednom tjedno pregled, ako se prijeđe termin onda svaki drugi dan. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 32
    👦🏼 19.10.2018. 💙
    👶🏻 26. 11.2025. 💙

• dea3
    [UREĐENO] 04. Studeni 2025. 02:51

POLUOPROŠTAJNI POST – večer uoči mog posljednjeg izlaska iz rodilišta. 🥰
    Trenutno osjećam u sebi takav rolecoster emocija jer gledam danas tu bolnicu u kojoj sam u prosincu 2013. započela svoju borbu za potomstvom. Nakon 2 gubitka i silnih dijagnoza do prve bebe smo uspjeli doći tek 2018. godine. Iako sam sreću u toj i drugoj trudnoći potražila u Petrovoj – sve sam ih rodila ovdje, a ovu treću od prvog do zadnjeg dana i vodila, od tud vjerojatno i ta nostalgija. 🥺
    Oproštajni post jer sutra konačno idem doma nakon provedenih 24 dana u bolnici i mislim „baciti“ taj mobitel po strani i posvetiti se svojim klincima. Ovim starijim imam potrebu nadoknaditi svo ljeto koje sam preležala i sad ovih mjesec dana potpune razdvojenosti. Ali poluoproštajni jer ću svakako s vremena na vrijeme, a pogotovo od prosinca kad krenu termini, pogledati da vidim i da se veselim s vama dolasku beba pa dokle god zadnju ne ispratimo. 
    Doma vodim u potpunosti zdravu bebicu sa preko 2500 kg. Iako nikad nije bio u životnoj opasnosti od kad smo ga uz dozvolu doktora pomazali jedni posebnim uljem to dijete je buknulo i strmoglavo krenulo na bolje.   Ne mogu ovu večer biti dovoljno dragom Bogu zahvalna što nakon sve muke, imamo troje zdrave djece. Nama su inače doktori nakon svake trudnoće suptilno dali do znanja da možda baš ne bi bilo pametno više, ali želja je bila jača tako da smo se ipak odvažili i evo sutra vodimo i naše treće dijete doma. S obzirom da se svaki porod dogodio sve ranije i da smo već došli nekako na donju granicu onoga kad može sve dobro završiti – vrijeme je da to poglavlje života zatvorimo. Zato mi vjerojatno i je posebno teško kad mazim i ljubim tu svoju mrvicu znati da je to zapravo zadnji puta da svoju tako malu bebu držim u rukama. 
    Tata inače sutra po nas dolazi novim autom (jer sad nam trebaju 3 sjedalice) i drito nas vozi u novu kuću koju smo gradili 5 godina, ali smo radi ove trudnoće odgodili preseljenje dokle se ne porodim. Tako da evo od sutra za nas sve novo.  

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• dea3
    [UREĐENO] 04. Studeni 2025. 18:34

p.s. Razmišljam kako je moguće da se u 2025. godini još uvijek netko dopisuje na forumu  No on za mene ima posebno značenje još od 2018 kada sam od početka do kraja pratila temu ljetne bebe 2018, ali se nikad od straha da će opet doći do pobačaja nisam usudila pridružiti. U drugoj  i sad ovoj trudnoći sam skupila hrabrosti, potaknuta činjenicom da smo ipak sposobni dobiti dijete i priključila se.  Jednostavno ta vrsta druženja nosi neki neopisiv čar, u mojem slučaju i nostalgiju koju ni jedna suvremena grupa ne može pružiti.  Drage moje cure, želim Vam svu sreću da svoje trudnoće uspješno privedete do kraja i da što prije osjetite taj neodoljiv miris male bebe.  
    Na tik toku mi je jučer stalno izlazio predivni tekst pa ću s njim i završiti jer je totalno istinit.
    Goodbye October
    Thank you
    Everything has passed
    Something bad has turned into something good.
    November will be beautiful.

eni233
    03. Studeni 2025. 23:36

❤️❤️❤️❤️❤️ želim ti sreću i uživaj draga 

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Tinchy300
    04. Studeni 2025. 10:32

Bas sam sretna zbog vas. Zelim vam sve najbolje u zivotu i uzivaj u svojoj djecici. 🥰🥰🥳

jagoda20
    04. Studeni 2025. 13:03

Sretno tebi i tvojoj obitelji!
    Hvala na svakoj podijeljenoj emociji. 
    Naše male bebice nisu ni svjesne koliko su voljene.
    Želim vam svu sreću svijetu!

Timi95
    04. Studeni 2025. 17:32

Zelim vam svu srecu 🍀❤️ uzivajte u svojoj bebici sto vise, mazite i pazite 🥰
    Cestitam na svemu iz sveg ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

m_rosie
    04. Studeni 2025. 18:34

Dea3 joooj, šta reći 🙈 Čestitkeeeee ❤️ i za novi auto i kuću... i onaj najvažniji dio, trećoj bebica koju sutra vodite kući. I hvala ti, na podršci 🫶 i ovim emocijama koje si podjelila s nama. Želim vam sve najbolje u danima i godinama koji su ispred vas i uživajte ❤️ 🥰

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• lamise38
    03. Studeni 2025. 20:35

Draga dea3 jako mi je emotivan ovaj tvoj post,osjećam tvoje emocije i zaista si imala jedan put isprepleten svakakvim događajima ali ono najbitnije na kraju je da su vaša djeca tu,kako ovi veći tako i ovo maleno čudo! Ja vjerujem da kad se Bogu sve prepusti da Bog to vodi na dobro i kad se nešto ne dogodi kako bi mi htjeli da sve to ima svoje zašto. Ljubi svoju dječicu,uživaj u njima,bit će to sutra pravo veselje. Jedno novo poglavlje za vas. Svakako se radujem da nam dođeš ovdje na forum,i da slažem se,ovaj forum ima neku posebnu čar,koliko god me živciraju reklame😂

peppa0
    03. Studeni 2025. 20:57

Dea3 predivan post pun emocija, kao da citam knjigu. Vjeruj mi da sam citala par puta. Neopisivo mi je drago da ste uspjeli toliko toga postici uz sve muke koje su vas snasle. Uzivaj sa svojom djecicom, nadoknadite propusteno, a nama se javi ponekad. 
    I meni je forum drag, citam ga, pratim i sudjelujem od prve trudnoce. Puno sam naucila ovdje, dobila podrske kad je trebalo i bas ce mi biti tesko oprostiti se. 🫠

Makarena
    04. Studeni 2025. 00:46

Joooj Dea, ovakvi postovi utječu jako na mene s ovim trudničkim hormonima 😅. Predivna jedna priča, borba i bas sretan završetak ❤️. Vas dvoje, vaših dosanjanih troje, kuća i auto, iako zvuci kao happy end iz bajke, nadam se da je to vama ipak samo početak i da će vam se nastaviti idila. Svakako nam se još javi tu i tamo na forumu, falit ćeš. A sad uživajte vas petero skupa ❤️🙏🏻

2023. M 🎀🧸
    2025. S 👸🏻🪐

• Giovanna32
    04. Studeni 2025. 06:17

Dea, uživaj sa svojom obitelji u novim izazovima i stvaranju novih uspomena. Jako mi je drago što sve ide prema planu. Život je jedno čudo, ti si to dokazala. 🥰🤗

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

• Giovanna32
    04. Studeni 2025. 06:18

Ella, ja mogu preuzeti listu, mada neću biti tako kao ti, vjerojatno ću nešto zaboraviti jer još radim, ali potrudit ću se. ;)

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI