Dea3 drago mi je da sve ide tako lijepo svojim tokom.
m_rosie u mislima si😇🙏
Stokke kadica,netko ju je bio preporučio,imam pitanje,koliko je praktična u početku dok je beba skroz mala,naravno uzela bi i onaj umetak ali meni to preko slika djeluje nekako čudno,nemam pojma. Sad sam vidjela da lesnina ima na baby opremu 20% popusta uz neki kod pa vidim da imaju kadicu,postolje i umetak.
Inače,ja sam imala tako lošu noć,2 dana sam zaboravila popit magnezij,grčevi su me budili po noći,neke sam uspjela spriječiti ali jedan me uništio,mislila sam da će mi puknut mišić u nozi koliko je to bilo intezivno,suze su mi išle od boli a inače imam dosta visoku toleranciju na bol.
Ja sam kupila onu twistshake ipak, ne stokke. Ova takoder ima umetak i vjerujem da je s njim lakse, jer ipak beba od rodenja moze biti naslonjena na to. Koliko je zbilja funkcionalno i prakticno zbilja ne znam, vjerovatno kao i sve ne dugotrajno 🫣

Ja imam tu twistshake ali smo naslijedili bili tako da umetak nije bio iskoristiv jer su ispadale bijele točkice i meni osobno je nepraktičan zbog sušenja. Nemam stalak za tu kadicu pa mi je isto u početku nepraktično bilo,leđa bi mi otpala. Zato sam sad razmišljala ipak uzet tu stokke sa stalkom i umetkom. Jako mi je bitno da je sve sklopivo jer nemamo veliku kupaonu.

Dea3 drago mi je da je sve u redu ❤️
m_rosie nadam se da si rodila i da je sve u redu. Eto, ako jesi, tvoja beba je dosla na moj rođendan 😃
Ja sam toliko aktivna zadnja 2-3 dana.. danas imam okruglih 30god 🥳 sutra slavim i pripreme su na najjace 😅 naravno, kod nas se sve slavi kao da su mali svatovi..
Ostale cure, nadam se da ste dobro 🥰
Draga Timi95 pa od srca ti želim sretan okrugli (u svakom smislu😂)rođendan. Lijepo proslavi🥳

Sretan rođendan, Timi 🎉😊

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Timi neka je sretan sa zakašnjenjem 🥰

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Hvala cure 🥰🥳
Haha sva sam okrugla 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Nestala nam tema od silnih spamova.
Čisto da nas vratim na prvu stranicu😊 Nadam se da uživate u vikendu,ja sam konačno gotova sa slaganjem ormara i komode i sad malo mira. Počela sam lagano prikupljati stvari za bolnicu i početak,našla sam na Vintedu nove zapakirane Frida mom bokserice za 8 eura🫠,spavaćicu sam jednu još naručila sa sheina i baš sam zadovoljna,još ulošci i neke sitnice i sve imam za bolnicu. Bebi trebam uzet kompletić za izlazak,bočicu i jednu kutiju adaptiranog za svaki slučaj za prve dane,pelene i mislim da za početak sve drugo imam.
I ja sam naručila sve za rodilište. Sad shvaćam da uopce ne trebam puno stvari. Prvi put sam mislila da trebam svasta. Ako nesto zafali, donijet ce muz 😅

Evo javljam se kao mama prijevremeno rođene djevojčice 💜 Stigla nam je jučer u 11:05, duga 38 cm i teška 1190 grama 🙈 sitna, neuhranjena, sve joj kosti mogu prebrojiti 😔 ali prava mala žilavica 💜 Vidjela sam ju na par sekundi, s leđa, da ima crnu kosicu i da je presitna 🥰 Mama je prebačena na intenzivnu, a tata je išao vidjeti svoju djevojčicu 💜 Nije joj potreban respirator, u toplom je krevetiću, hranu prima venozno preko pupka i jutros su započeli s mlijekom. Srce je pregledano i dobro je, sve nalaze koje su radili su dobri, a danas tokom dana su joj trebali snimiti glavicu 🙈 Išla sam danas k njoj skoro sat vremena - nježna i presitna, ali čak se i nasmijala, imala otvorene oči, dobro malo je i plakala, proteže se 🙈 malo sam je i pomazila, najviše po glavici - nekako me strah da ju igdje drugo dirnem. Plakali su i mama i tata i zaista neznam kojeg bi smisla imalo da je ostala u stomaku, jer kad vidim kako je mršava i pothranjena, srce mi puca 😔 i neznam kako bi joj bilo još 2, 3 tjedna u maminom stomaku 😔 ovako makar prima hranu 🙈 i eto, sad je mamin zadatak da se krene izdajati i da ju krenu hraniti s majčinim mlijekom 🙈 i ništa brojiti dane i čekati, dan po dan, da ugledamo napredak. Teško mi je, srce me boli kad ju gledam ali s druge strane nadam se da je i njoj sada lakše, jer kako je pedijatrica rekla "izmučena je" 😔 Tako da eto, nadam se da smo završili s tužnim dijelom naše priče. Sad moramo nastaviti pozitivno zbog nje i čekamo dan da idemo kući, jer nas tata čeka ❤️
Draga m_rosie, rasplakala si me ovom objavom.
Drago mi je da je sve dobro proslo i da je bebica dobro.
U ovoj situaciji bitno je gledati sve pozitivno, biti uz svoju bebicu i sve ce biti dobro.
Ti mali palcici su bravi borci i u mojoj okolini ih znam nekoliko, svu su se izborili i narasli veliki i jaki.
Zelim ti brz oporavak od carskog, misli i na sebe. Nadam se i vjerujem da ces uspijeti uspostaviti izdajanje.
Drzite se oboje, budite jake, ovo ce sve brzo proci i za cas ste doma velike i snazne.

Draga m_rosie, rasplakala si i mog muža i mene upravo. Želim ti puno strpljenja i snage za tvoju mrvu, a ona će se izboriti, vidiš da je pravo malo čudo ♥️🥹
Čuvajte se, mazite se, ti mali palcici su jaci nego izgledaju 🫶

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Draga mama čestitam od srca! Zaista jako emotivno,ali Bogu hvala ona je zdrava djevojčica i vjerujem da će se brzo popuniti i biti mala bucka. Palčići su zaista posebni borci,imala sam prilike u obitelji užoj i široj to vidjeti. Tebi želim što lakši oporavak,uspješno izdajanje(dea3 je uzela Spektrinu izdajalicu i kaže da je stvarno predobra pa evo ako već nisi razmotri tu opciju)i da ste što prije svi doma na okupu🥰

Čestitam od ❤️❤️❤️❤️.
Isuse, baš stvarno mala palčica...pa moj je zmaj prema njoj...a opet mi djeluje sitan. 🙈
Odlično za prve nalaze...dakle čak nije niti u inkubatoru, nego odmah na toplom kreveticu... Pa to je izvrsno...🙏
Evo moj je tek neki dan prešao u topli krevetic...isto se tako stalno preteže 😂 milina za vidjeti...🥰
Ako ćeš trebati kakav savjet za izdajanje...tu sam...jer sam sad već postala ekspert u tome 🫣
Nadam se da je politika Splitskog rodilista takva da ćeš cijelo vrijeme moći ostati s njom, kao što i ja mogu sa svojim!
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Suza suzu stiže🥹 cestitam mama, brz oporavak ti želim🙏🏼🩷 i da sto prije ovo prode i stignete doma🩷

Evo i ja sam od onih koje citaju i placu…prvo da cestitam hrabroj mami i tati,i bravo za malu mrvicu koja ce svakim danom sve vise napredovati,drago mi je da je sve okej proslo,a ti i muz probajte biti sto pozitivniji kolko mozete u ovoj situaciji,ali vec je super sto su svi pregledi i sve okej,drzim fige da se tako nastavi❤️🙏🏻
Zelim vam puno strpljenja,a ona ce se izboriti i biti jedna prava cura🥰mazite se koliko god mozete,jake su te male bebice❤️
Zelim ti sto brzi oporavak,i uspjesno izdajanje,isto preporucam spektrinu,moja kuma se iskljucivo izdajala 6 mj iako nije imala puno mlijeka uspjela je,a 7-8-9 mj je kombinirala svoje i ad i odusevljena je tom izdajalicom,imala sam priliku vidjeti i usporediti kako vuce stvarno savrseno,pa eto bar da ti se taj dio olaksa🤞🏻
Sretno dalje i ako ces imati volje i zelje javi nam se sa lijepim vijestima kako napredujete❤️

💙
Cestitam na maloj mrvici, drago mi je da je dobro iako je sitna. Sve ce to ona nadoknaditi. Tebi zelim brz oporavak od carskog. Sretno dalje i javljaj nam se ❤️

Draga cestitam na curici koja je pravi borac. Biti ce sve super. Drago mi je da ste obje dobro. Brzo ce ona dobiti na kilazi. 🥰🥰🥳

Cestitam na malenoj djevojcici ❤️ ona ce to sve nadoknaditi vani i biti cete svi skupa doma 🥰🎀 bitno da je sad sve u redu i neka tako i ostane.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰

Kada je najbolje da se opere robica?
Mislila sam sad svakako u 11mj, al ne znam jel mozda kasno da pred kraj pocnem sve to i da do 1.12. bude sve spremno..Kada ste vi planirale?🥰
Ja tolko jedva cekam, da bi najradije sad odma🤣🤣

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji