Dea nadam se da će te i ti i M_rosie šta duže izgurati 🤞🏻. Meni se isto čini da će te vi biti prve i to jesenske 😍. Dok mi ostale rodimo vaši će biti već veliki bebaci ❤️
Peppa, ja sam prvi porod imala pomoć od mame i svekrve u vidu skuhanog ručka, nadam se sa će tako i ovaj put. Muž će šta od države šta od posla imati 27 radnih dana slobodno tako da računam i na njega. Inače nikad nemam običaj zamrzavanja šta me živcira, tek nakon šta napravim npr bolonjez skuzim da sam mogla napraviti duplo pa zamrznuti 😅. Valjda ću se sjetiti kroz 11. mjesec bar jelo-dva. Meni najgore prvih mjesec dana, nakon mjesec ću kuhati svakodnevno, valjda ćemo se već naviknuti do tad na novog člana i rutinu.

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Drago mi je za sve dobre vijesti i dobre preglede 🫶
Mi se držimo, došli do prvog cilja. Sad priželjkujemo drugi, 34 tjedna. I nadam se dobrom dobivanju na kilaži 🙏 novi UZV bi trebao biti u pon ili uto. Sad sam se nekako navikla, tlak koliko toliko stabilan / čini mi se onaj norvasc od 5 mg po potrebi da mi ga spusti bolje od 4×250 mg metildopa na dan 🤦🏻♀️ Muž će mi doći sutra, pa eto 🥰 Spremio nam je sve stvari, tako da vjerujemo i čekamo 🙏🫶 Radim 2×CTG na dan, po svemu zasad sve ok. Ja se molim za 35, 36 tjedana i minimalno +1 kg na sadašnju težinu 🙈 samo da bude preko 2 kg 🙏
Hvala što mislite na nas ❤️ Mislim i ja na vas, čitam vas svaki dan. I svima nam želim sreću, da nam ipak svima sve dobro prođe 🙏❤️

Kuhanje- nemam običaj si zamrzavati,nemam baš ni mjesta za to,svakako će suprug biti doma prve tjedne pa će on kuhati i cure koliko stignu.
m_rosie drago mi je da si se javila,prihvatila situaciju i da ideš dan po dan. Mali ciljevi i odmah je lakše,dea3 je tu dobar primjer. Tjedan po tjedan i bit će to za čas bebica preko 2 kile🥰 nadam se da imaš dobre cimerice pa da ti tako vrijeme ide brže☺️

Drage moje... 🫣
Stigla je prva zimsko-jesenska beba...
Jucer jedan prst otvorena, danas ujutro 20 do 7, 8 prstiju...
Kako sam vam i napisala kod mene je to expresan i nezaustavljiv proces.
Doslovno smo uletili u ambulantu i objašnjavali mladoj sestri da nikakva standardna procedura ne dolazi u obzir jer trudovi šeraju na jednu minutu i da treba što prije skinuti šav.
Sreća doktorica je doletila i rekla micite ctg i pravac rađaona. Jer kad skine šav to dijete će izletiti...
U 8.30 stigao moj dječačić 31+5, ali zato 2270 i 46 dugi.
Zaplakao i to super...sad je na intenzivi..doktor veli da je dobro, ali da još uvijek nije isključen transport na Rebro pa ćemo vidjeti. 💪🙏
Jao dea najezila sam se, cestitam ti od srca i nek sve bude dobro u narednom periodu 💙

Draga Dea3,ajmeeeee prva bebica je tu! Veliki je to dječak i ja vjerujem da će to sve biti dobro. Ima lijepu kilažu i nadam se da neće biti potrebno previše intervencija. Drago mi je da unatoč cijeloj ovoj tvojoj priči je barem porod bio expresan i da tu nisi imala muke. Čuvaj se i javljaj nam kako napreduje maleni💙

Čestitam na dječaku 🩵 Nadam se da ste oboje dobro i držim fige da bebač dobro napreduje, bez nekih komplikacija. Čuvajte se 🫶🥹

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Draga moja čestitam ti od srca!!! Naša prva u grupi 🥰

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Draga Dea, velike čestitke!! 🎉❤️ Želim ti brz oporavak i da što prije dođete kući! Eto stigla je nama naša prva beba, dobro nam došao 🤗

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Cestitam draga, super tezina obzirom na tjedne. Vjerujem da ce sve biti ok. Drzite se i javljaj se 🥰🥰🥳

Cestitam od srca! 🩵🎉 Sretno u narednom periodu, da sve ide dobro i da ste sto prije zajedno kod kuce! Cuvajte se 🫶

10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Ajmeee Dea 🥹🥹🥹. Cestitam, šta brzi i lakši oporavak, a malenom šta brzi dolazak doma i sretno i bezbrižno djetinjstvo 🩵. Izabrao je super datum za doći 😍🥰

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Čestitke!! Prva beba ovdje 😊😃
Mami brz oporavak, a bebica da ojača i naraste

Čestitaaam! 💐 ❤️
I sigurno sam 10 min gledala koji si tjedan i ovu težinu bebice koju si napisala 🙈🙈 Odmori se i brz oporavak ti želim i da s bebicom sve bude ok 🙏 iako to nije toliko ni mala bebica, pogotovo s obzirom na tjedne 🫶

Cestitam 💙 zelim ti brz oporavak i da sve bude kako treba i da sto prije idete kuci ❤️

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cestitke! Brz oporavak vam zelim! 🥰🌠

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Dea čestitke na dolasku dečkića 🩵🙂 Želim ti brz oporavak i uživaj s bebicom🙂

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Draga Dea,
Cestitam ti,i da sto prije budete doma i da sve bude okej i bez komplikacija❤️

💙
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Čestitke! Nadam se i želim mu da čim prije dođe kući, zdrav i snažan 🤞😘

Pozdrav curke. Vec 4 dana me drzi neka gripa/korona/sta god sa jakim kasljem, bolovima u grlu i temperaturom koja dođe do 37, preko ne i uzasnu glavobolju.
Ne idem doslovno nikud, na toplome uz hektolitre caja, inhaliranje fizioloskom, lekadole, med i pred spavanje propolis i pastile islandskog lisaja.
Nisam htjela zvati dr jer sam svjesna da nista jace za kadalj i ostalo niti ne smijemo, no sad mi je krivo sta je dosao vikend a meni je od prvog dana jednako.
Mislite li da mogu jos nesto ubaciti ili da se javim na hitnu ili da jednostavno pricekam ponedjeljak da dr pocne raditi.
Ja cu se lako nositi s time međutim strah me kako je bebici..
Meni je za kašalj pomoglo inhaliranje lovorom (par listića lovora prokuhati u loncu 5 minuta).
Probaj preprziti secer i staviti mlijeko pa to toplo piti. Svakao moras paziti da nije bronhitis, a onda ide antibiotik.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Dea, čestitke. 💙💙 Čim sam vidjela poruku, suze su mi krenule.
Držim palčeve da sve bude u redu, da malac raste i bude veliki i snažan. Tebi želim brzi oporavak i sve najbolje. Javljaj nam sve. 🥰

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Dea bravo 🫶🏼 cestitke od 💙.
Drago mi je da sve dobro proslo.
Zeka, ako ti je tako jako lose javi se, nemas razloga cekati. Ja sam isto prebolila slicno ali bez lijekova, nisam uzimala ni propolis. Caj med limun i inhaliranje (ako nemas inhalator mozes onako old school iznad lonca). I ja sam jos ubacila caj od dumbira - narezes dumbir i prokuhas, dodas med i pijes. Navodno je dumbir jako dobar za sve respiratorne probleme. Takoder vidi za propolis, postoje oprecne upute, ja ga na kraju nisam uzimala.

Hvala svima redom na čestitkama... 🥰
Imam osjećaj da je jucer u grupi nastao muk i šok 🙃
Ali evo, ponavljam da sam ja uz sve svoje dijagnoze bila spremna na tako nešto.
Pogotovo nakon što sam prošla 30 tt. Svakako me na tom putu umirivalo i to da je jednostavno toliko veliki bio.
Mislim da sam neki dan procitala da je cura u jesenskima rodila blizu 37 tt, a sa vrlo slicnim mjerama. Tako da tu nema pravila..No svakako je uvijek bolje da je gestacijska dob što veća u odnosu na težinu.
Tako da m_rosie ti samo drži dalje.
Ja sam s obzirom na svoj filmski porod dobro..zapravo kao da nisam ni rodila. Mogu sjedit, mogu sve, dana niti bas nema za sad krvarenja tako da...
Krecem sa izdajanje pa cu se sad s time baviti ovdje svaka 3 sata 😂
A vi samo nastavite svoje uobicajene razgovore 🥰🥰🥰 uz malu napomenu...
Spremite ipak torbu koji tjedan ranije 😂😂😂
Moj suprug je još sad u šoku od spremanja torbe...buduci da ja nisam mogla jer su me odmah trudovi na minuti - dvije šerali...pa je on doslovno bacal stvari unutra da pozurimo 😂😂😂
Svaka čast na smirenosti i sabranosti,ja bi vjerojatno suze ronila i dalje od straha i panike. Ali kao što si već pisala prošla si to i bila si spremna na to i zapravo je ovo uspjeh da si izgurala. Kad su ti onda trudovi krenuli? Jel to odmah išlo na mali razmak ili?
Jadan muž,vjerujem da mu nije bilo svejedno ali bitno da je na kraju sve dobro ispalo.
Kako je maleni danas?
Sretno sa izdajanjem☺️
Na jesenskim je cura poslana u rađaonu tako nešto blizu 37tt zbog zastoja,pročitala sam i ja neki dan. Čovječe,kolike bi tvoje bebe bile da si ikad došla do 40tt🤔🤪

Slazem se s lamise , svaka cast na smirenosti i hrabrosti. Vjerujem da je svakoj od nas tvoja vijest bila sok, ali ti si dobro bila upoznata sa svojom situacijom, vec i iz prijasnjih iskustva i vjerojatno si se psihicki pripremila na sve.
Drago mi je da se dobro osjecas nakon poroda, zasluzila si to nakon svega. Kako je bebac danas?
Ja bas kroz cijelu trudnocu imam neke strahove od ranijeg poroda i ne znam kako bi se nosila s tim da mi se dogodi. Moja torba je poluspremna, moram jos kupiti neke stvari, ali vise-manje imam sve (ali nadam se da mi nece trebati jos jedno vrijeme).

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Mogu misliti u kakvoj je strci i panici bio, pogotovo sa spremanjem stvari.
Bitno da se ti osjećaš dobro, bas mi je drago. Pozitivne misli šaljem i veliki zagrljaj. 🤗🤗

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji