m_rosie pratimo te i uz tebe smo!
Bitno da bebica raste, svaki dan je bitan.
Moj mališa u stomaku reagira na glazbu, sinoć sam mu pustila uspavanku i kao da mu nije odgovaralo. Počeo je udarati kao lud, nisam mogla vjerovati. Probaj s tim, možda reagira beba pa ćeš ju osjetiti
m_rosie sve mislimo na tebe. Bitno da beba raste. Znam da je tesko lezati u bolnici i primati tako zbunjujuce informacije al bolje da ste pod nadzorom. Biti ce sve u redu. Drzi se. 🥰🥰🥰
m_rosie hvala sto si se javila. Drzi se i sretno dalje! 🙏🩷 Citam vas svaku vecer ali ne stignem puno pisati jer jos uvijek radim, a iza posla sam do navecer okupirana svojom curkom i dani samo lete. 🙈
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Viserotke, jel vas strah poroda? Meni je prvi prošao u blaženom neznanju i islo je sve lijepo školski. Iako nisam imala traumatičan porod, sad me hvata paničan strah nakon šta sam to već jednom prošla. Samo se jednom u danu sjetim da ovo dijete mora van i onda me uhvati toliki strah i samo o tom razmišljam, ne znam kako si pomoći. Ima i trenutaka da me toliko sve boli da kažem da bih odmah navečer išla roditi, ali češće me strah 😅. Da mi je bar izbrisati pamćenje i ići na porod nepripremljena bez ikakvog znanja i iskustva.
Mene vise strah da se ne dogodi nesto lose. Bitni mi je samo da beba i ja budemo ok. Tak da me toga strah. Prvi porod mi je bio super iako je bila indukcija i potpisala bi opet isto. Sad mi je teza trudnoca al se nadam da porod nece biti tezi.
Kad se jako najedem bas mi je tesko u zelucu. Muci me refluks.
Al uvijek postoji neka doza brige.
Pa evo iako je 7. svejedno je prisutna mala doza straha,ali ne poroda kao poroda nego zato što znam kakve sve komplikacije postoje pa radi toga,inače ne jer znam da van mora i da kad bude najteže odnosno najbolnije to je kraj i beba je tu.
2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
M_rosie cuvaj se i drzi se🙏🏼sretnoo dalje❤️
Riamaro ja zuckasti iscjedak imam stalno..Zapravo nekad je bijeli, a nekad zuckasti..
Bas kao sto kaze lamise38 ovisi i o boji gacica🤣
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji