Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    [UREĐENO] 08. Listopad 2025. 15:13

Ma ja mislim da su i meni bebe genetski veće, svi smo bas veliki u obitelji, prva se rodila u 38+0 s 3340g i 52cm. Nadam se da će i ova doći malo ranije 🤞🏻. I mislim da je on reda radi napisao gestacijski u nalaz, da sebe ogradi jer me nije slao na nikakve daljnje obrade niti mi propisao dijetu, vrijednost ta prva je stvarno granična i ok. Računao mi je i BMI i rekao da je i to sve ok sta se tiče moje kilaže. A fascinantno mi je i kako je različito od države do države, prijateljica je jučer u Njemačkoj morala na carski jer je dijete procijenjeno na preko 4kg (4030g na kraju ima), mislim da je kod nas carski nakon 4,5kg. Nadam se da do toga neće doći 😅

lamise38
    08. Listopad 2025. 15:13

Moja šogorica je rodila prirodno malu preko 4 kile u Njemačkoj. Ne znam o čemu ovisi,ja koliko znam,barem sam mislila da ovisi o samoj ženi odnosno zdjelici,znaju valjda procijeniti može li beba uopće proći,iako kad gledaš puno poroda završi carskim na kraju jer beba nije mogla proći prirodno. Inače ja ni jedan porod nisam zaboravila,niti bol niti išta samo je razlika kad sve prođe ne boli više ali se ne zaboravlja,barem ja nisam😄

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani