Lamise
Pitala si jucer di sam...
Pa znaš da si nekad mislim da sam vec i dosadna na sve odgovaram (a šta cu kad lezim i imam vremena) 🫣 pa malo da odmorite od mene 😂😂😂
Od visokog tlaka prošli tjedan, al to je bilo dan dva, opet sam se vratila na svoj nizak..
Evo danas 90/60 i baš se osjecam malaksavo.
S obzirom da i krv pokazuje sve oko željeza nisko moram u črtvrtak s doktorom raspraviti šta da uzmem da malo podignem energiju.
Htjela bih nešto malo po kuci odraditi, ali nemam snage i vrlo brzo moram opet u ležeće pa me to baš muči...
Nakon 15 tt ležanja...jednostavno mi je dosta...i pomalo gubim strpljenje ...
Al to i je moje tipično ponašanje...
Držim, držim, guram i onda pred sam kraj popustim... 🥺😴
U četvrtak nakon kontrole planiram do dm-a i ljekarne da kupim još par stvari (više za bebu, ja sam svoje vec kupila) i planiram do kraja tjedna spremiti torbu i to je to...
Linea negra - samo u prvoj t sam imala, ne znam o cemu to ovisi. Ali sad sam primjetila trudnicku masku po licu, citam da se toga tesko rijesiti pa eto, uvijek te nesto dopadne, mislim da spol nema veze 🫣
Ma i ja mislim da to nije do spola,ja sam jedino po simptomima uvijek kužila koji je spol,ali evo kad rodim ćemo vidjet jel i za ovo bilo točno.
…
Dea3 di si nam ti danas?
I, sta mislis? Tko se to krije kod tebe? 🤗
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Dea3 ja sam već mislila da si otišla roditi🫣
Razumljivo je da ti je dosta,već dugo ležiš i sad kako se bliži kraj i bebica je veća dosta ti je. Ali evo zbilja je kraj ovog teškog razdoblja blizu i dijeli te doslovno 2,3 tjedna do susreta s bebicom🥰šaljem podršku da ipak izdržiš još to malo da bebica još nakupi grama i bude kasnije lakše🤗
Timi95 ja mislim da je curica,i iskreno nju i priželjkujem ali kako god da bude❤️💙
Mozda si vec napisala, ali sam zaboravila, koga imas doma? 😃
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
M_rosie, kako si? Što ima novog od tebe?
Daaa M_rosie javi nam se da znamo da je sve ok ❤️
Ja jedva čekam pregled sutra nakon 5 tjedana, najviše me zanima kako je okrenuta iako znam da kao ima još vremena za okrenuti se glavicom dolje, ali eto, prva je od 20tt bila dolje pa sam bila mirnija 😅
2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Ajme i sad vidim ove promjene na forumu, ne možeš vise normalno odgovoriti/citirati nečiji post nego se pojavi kao komentar na taj post 🙄. Draže mi je bilo prije, imam osjećaj da je ovo zbunjujuće ili da ću možda slučajno preskočiti nečiji odgovor 😅
2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Cure, pratim vas i hvala što mislite na mene 🫶
Pa ne znam ni sama šta bi vam rekla, dosad 3 UZV-a na Firulama, svaki put drugi doktor. Na viziti se uglavnom mjenjaju doktori, svaki govori drugačije. Baš sam zbunjena 🙈 Ništa, s obzirom da svaki doktor govori drugačije sad je kao zadnje da će se beba pratiti i čekamo hitan carski porod. Tlak je tek danas ok na oba mjerenja, u 14:00 126/86 i imam još jedno mjerenje večeras. S tim da su mi jučer na viziti uveli metildopu 4x250mg i Norvasc 5 mg po potrebi. Pa ćemo vidjeti. Inače CTG radim jednom dnevno i ok je. Da bi me jutros 10 do 7 spojili na CTG, otkucaji 120-130, na momente max do 135. Sestre se uzvrtile, vidim im po pogledima da nije ok. Onda mi dođe dežurna doktorica, gleda zapis, pita me jesam li ok, imam li vrtoglavice ili nešto. Ja se odmah prepala. Došla vizita kažu doktori CTG je ok. Bila sam skoro 1 sat i 15 min na CTG-u. I onda sam doručkovala i nisam osjećala bebu, nikako. Vodili me na UZV, doktor kaže ok je. Da nezna zašto ne osjetim bebu i da bi morala jer se njemu miče, otkucaji dobri. Protoci dobri, za mozak ok, ali da za pupčanu vrpcu je slabiji i da zato kasni stomak i noga. Plodna voda dobra, kao sve ok. Zastoj jest, ali mjere su bolje. Kao napredujemo. Danas njegova procjena 1179 grama. Samo eto, ovdje svaki put drugi doktor radi UZV pa neznam. Onda poslije ručka opet CTG, ali ja bebu i dalje skoro ne osjetim. Za vrijeme CTG-a jesam možda 4,5,6 puta. Stalno pijem vode, pojedem nešto. Ali ništa. Prije 5 min jedan udarac i to je to. Uglavnom, napokon tlak dobar i eto odma novi stres. Bar da osjetim da je lupla koji put, da se smirim 🙈🙈 i eto, makar da dođemo do 34 tt. Proteini su mi u 24-satnoj mokraći ovdje 3+, a u Dubrovniku su bili 2+. Koliko god pokušavam biti optimistična, stalno nešto pokvari 🙈
Mozda je bebica samo okrenuta leđima tebi prema trbuhu.. jos malo, izgurat ces.. da malo bebica jos ojaca i vjerujem da ce joj biti bolje vani, nego u trbuhu, a odmah ce i tebi past tlak.. uvijek smo tu kad nas trebas 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
m_rosie pratimo te i uz tebe smo!
Bitno da bebica raste, svaki dan je bitan.
Moj mališa u stomaku reagira na glazbu, sinoć sam mu pustila uspavanku i kao da mu nije odgovaralo. Počeo je udarati kao lud, nisam mogla vjerovati. Probaj s tim, možda reagira beba pa ćeš ju osjetiti.
M_rosie
Hvala što si se javila, jer vjerujem da sve puno mislimo na tebe... 🙏🌹🙏
Evidentno je neka vrsta preeklampsije, ali evo dan po dan i napredujete pomalo ...
Bitno da si pod cjelodnevnim nadzorom...kako god teško bilo...❤️❤️❤️❤️
Lamise kako to da si odlučila ne znati spol do kraja? Svaka čast na strpljenju 😍
M_rosie nek si nam se javila, pomislim svako malo na tebe. Nadam se da će se stanje koliko toliko stabilizirati i da ćete imati najbolji mogući ishod 🫂
E sad, pitanje oko iscjetka. Na nalazu mi piše “obilan mliječno bijeli iscjedak”, a meni gaćice svaki dan žute i onako je tekuće prema kremastom tekstura. Nedavno mi na hitnoj neka jako mlada dr komentirala da to njoj sliči na gljivice i pitala dal sam koristila vaginalete progesterona prije. Nije mi dala ništa za to niti napisala na nalaz…. Nemam nikakvih simptoma niti mirisa, samo me brine treba li to biti tako žuto. Jasno mi je da oksidira, ali opet?!
Isprike na detaljnim opisima, no voljela bih čuti vaša iskustva.
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Makarena baš su zbunjujuće ove promjene oko odgovaranja. Sretno sutra na pregledu!
Timi95 imam doma 3 3
m_rosie drago mi je da si se javila,sve mislimo na tebe stalno. Dan po dan i samo pozitivno,super da je tlak sad pod kontrolom.
Riamaro još sam u prošloj trudnoći imala želju ne znati spol ali su mi moji radili pritisak,sad sam odlučila da je želim znat i da me ne zanimaju. Gledala sam nekoliko videa na instagramu od ženica nekih koje su tako tek na porodu saznale i to mi je toliko emotivno da me samo razmišljanje o porodu rasplače. Tako da eto želja mi je to iskusiti i usput vježbam strpljivost😇😉🫠
Što se tiče iscjedka ja primjećujem da je moj zadnjih dana baš onako bijelkast jače nego inače,doduše ja imam sve tamne gaćice pa nije isto ali moguće da bi na bijelima ostao žućkasti trag. Ako nemaš nikakvih simptoma gljivica teško da bi bile gljivice jer one su baš nelagodne i teško da ih nebi skužila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji