Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗
Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂
Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo...zato je mene jucer pregledal... A pola njih došlo radi njega...
I ja pratim te brojke...jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁
Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂
Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo…zato je mene jucer pregledal… A pola njih došlo radi njega…
I ja pratim te brojke…jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁
Možda smo se već srele pa ne znamo 😊
Jooj moram se opremiti za sljedeći put, strpljenjem, ali i hranom 😁
Daa, sjećam se kad sam došla do 200 i onda mi se 100 činilo jako daleko, a sad smo sve bliže 🤗 možda ovaj put premašiš i tu brojku 😊
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
Cestitam na urednim pregledima, lijepe vijesti kod svih ovaj put 🙂
Timi i dea potpisujem, bas si zelim bebicu bez grceva i da nam bude sve laganini i da uzivamo max jer je to to od nas 😊
Koliko imate godina? Sve zenice mislim. Nismo nikad spominjale. Meni ce bebac biti poklon za trideseti 🥰
Ja imam 23 godine te mi je ovo drugo dijete☺️prvo rodeno na carski ne mogucnost otvaranja
Sad se nadam prirodnom porodu🙈
23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Termin poroda 3.12
Decko🩵
Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani
Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete daniMamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani
Ja sam isto prehladena vrijeme je uzasno!
sad se trebamo najvise cuvati ovih prehlada
ima li jos koja mama da ce roditi u Splitu?🙂
23 🧍🏼♀️30🧍🏻
Termin poroda 3.12
Decko🩵
Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊
Ja nemam iskustva ali se isto interesiram. Puno mama mi je pohvalilo Babybjorn.
Zanimaju me i te nosiljke tipa ergobaby - u tome beba moze biti od rodenja ili? Nemam iskustva a dosad sam se vise koncentrirala na kolica, krevetic, kadicu, torbu za rodiliste itd.
Sto se torbe za rodiliste tice, od kojeg tjedna bi trebala biti full spremna?
Mi imamo babybjorn,ako beba voli biti u tome odlicna stvar barem se meni tako pokazalo,imali smo i elektricnu koja se njise i pusta one sumove i sve ali to nije voljela,tako da je babybjorn posluzio bas dosta,kad bi kuhala,kada bi jela,kada bi bila sama snjom a tusirala se sve bi ju stavila u babybjorn ona bi me gledala ja bi nju gledala bila bi mi na oku tako da preporucam,nosiljku ergobaby imam i imam maramu ali ni to nije voljela nikako nikad tako da za to ne znam,ali mojoj frendici je mali htio u nosiljke i odlicno joj je posluzilo…
💙
Za te njihalice bilo kojeg tipa - najviše ovisi o bebi (a kako to možeš znati 🙈)...
Moja kolegica ju imala i beba uživala u njoj..
Mi prošli put kupili mojem malcu..ma ako je uspio biti 5 minuta u komadu u njoj...jednostavno mu se nije svidjelo. Onda smo ju prodali...
Isto vrijedi i za sve druge ... Jedna hoce, druga nece 🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji