Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    02. Listopad 2025. 20:42

Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• dea3
    02. Listopad 2025. 20:50

Paola_32

Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗

Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂

Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo...zato je mene jucer pregledal... A pola njih došlo radi njega...

I ja pratim te brojke...jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 22:22

dea3

Paola_32

Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂

Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo…zato je mene jucer pregledal… A pola njih došlo radi njega…

I ja pratim te brojke…jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁

Možda smo se već srele pa ne znamo 😊

Jooj moram se opremiti za sljedeći put, strpljenjem, ali i hranom 😁

Daa, sjećam se kad sam došla do 200 i onda mi se 100 činilo jako daleko, a sad smo sve bliže 🤗 možda ovaj put premašiš i tu brojku 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

Lelaaaa——
    02. Listopad 2025. 22:35

peppa0

Cestitam na urednim pregledima, lijepe vijesti kod svih ovaj put 🙂

Timi i dea potpisujem, bas si zelim bebicu bez grceva i da nam bude sve laganini i da uzivamo max jer je to to od nas 😊

Koliko imate godina? Sve zenice mislim. Nismo nikad spominjale. Meni ce bebac biti poklon za trideseti 🥰

Ja imam 23 godine te mi je ovo drugo dijete☺️prvo rodeno na carski ne mogucnost otvaranja 
    Sad se nadam prirodnom porodu🙈

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• lamise38
    02. Listopad 2025. 22:35

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

Lelaaaa——
    02. Listopad 2025. 22:39

lamise38

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

lamise38

Ja sam isto prehladena vrijeme je uzasno!
    sad se trebamo najvise cuvati ovih prehlada
    ima li jos koja mama da ce roditi u Splitu?🙂

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

Termin poroda 3.12
    Decko🩵

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 23:22

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

• taratara25
    03. Listopad 2025. 08:02

Paola_32

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

Ja nemam iskustva ali se isto interesiram. Puno mama mi je pohvalilo Babybjorn.
    Zanimaju me i te nosiljke tipa ergobaby - u tome beba moze biti od rodenja ili? Nemam iskustva a dosad sam se vise koncentrirala na kolica, krevetic, kadicu, torbu za rodiliste itd.
    Sto se torbe za rodiliste tice, od kojeg tjedna bi trebala biti full spremna?

• paula210
    03. Listopad 2025. 09:02

Paola_32

Mi imamo babybjorn,ako beba voli biti u tome odlicna stvar barem se meni tako pokazalo,imali smo i elektricnu koja se njise i pusta one sumove i sve ali to nije voljela,tako da je babybjorn posluzio bas dosta,kad bi kuhala,kada bi jela,kada bi bila sama snjom a tusirala se sve bi ju stavila u babybjorn ona bi me gledala ja bi nju gledala bila bi mi na oku tako da preporucam,nosiljku ergobaby imam i imam maramu ali ni to nije voljela nikako nikad tako da za to ne znam,ali mojoj frendici je mali htio u nosiljke i odlicno joj je posluzilo…

💙

• dea3
    03. Listopad 2025. 09:03

Paola_32

Za te njihalice bilo kojeg tipa - najviše ovisi o bebi (a kako to možeš znati 🙈)...
    Moja kolegica ju imala i beba uživala u njoj..
    Mi prošli put kupili mojem malcu..ma ako je uspio biti 5 minuta u komadu u njoj...jednostavno mu se nije svidjelo. Onda smo ju prodali...
    Isto vrijedi i za sve druge ... Jedna hoce, druga nece 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani