Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeka26
    01. Listopad 2025. 17:14

m_rosie

Blondy

Jutro cure, meni je ova beba toliko aktivna. Stalno ju osjecam, s time da sad je vec pocelo ono rastezanje trbuha, ne toliko lupanje. Jedva crkam iduci pregled, no ima jos 2 tj do njega. Nisam jos nista kupila za bebu, valjda hocu oduci mjesec, ionako imam vecinu od prvog djeteta. Ja nemam nikakvih bolova i problema, nadam se da ce tako sto duze potrajati zbog prvog malca jer ne mogu uz njega lezati 😅 no, kako bude, bit ce.
    M_rosie,javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

Evo me 🙈 Vizita je prošla, nisu baš puno rječiti 😂 I onda mi je iza vizite došao jedan doktor, 3 min, ali je došao sam. I ništa, da je situacija takva - visoki tlak, sad opet skupljam 24-satni urin, beba manja. Nebi bio toliko problem da sam trudna 35 tt, ali ja sam danas tek 30+6. A da je bebi zasad najbolje u maternici i eto, bilo bi super izdržati što duže. Čim se vidi da bebi nije najbolje u maternici, vaditi je i u inkubator. I rekao je znači nema mrdanja. To sam ja shvatila da ću ostati ovdje do poroda, da se beba prati i ako bude hitno, idem odmah na carski. Tako da eto, svjesna sam da je to najbolje za bebu i koliko god mi bilo teško i stres i sve, izdržati ću. I eto makar do 37tt da dođemo 🙏🙏 i da bude bez ikakvih posljedica za bebu. Da nam dođe živa i zdrava 🧡

Sretno, i da vam vrijeme do termina cim brze prođe a tlak i ostali nalazi budu čim bolji! ❤️

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• dea3
    01. Listopad 2025. 19:43

Ja sam danas obavila pregled...
    Šav drži, sve ok s bebom, beba 1996g - i dalje veci za 2 tjedna... 🫣
    Doktor smatra da smo postigli veliki uspjeh...s obzirom na anamnezu predviđa porod oko 34 tt (ali kad dodate njegova +2 to je izvrsno) ... 
    Beba se čak okrenula na glavicu, za što sam mislila sa nema šanse...pa je i to odlicno...
    Jedini danas po prvi put tlak visoki 140/90 ...a inace imam uvijek nizak..cak i na porodu...
    Valjda sam previše čitala vaše pa i meni skočio 😂😂

I krv pokazala niske parametre hemoglobina, eritrocita i željeza...

Sad moram doma mjeriti tlak 3x na dan, i kontrola opet za tjedan dana...

Popodne se malo smanjil pa je bio 137/79
    To je malo poviseno, ali nije strašno ...
    Vidjet cemo dalje...

Uglavnom s obzirom da lezim od 17 tt prakticno bez cerviksa...danasnja kontrola se smatra velikim uspjehom..em smo presli 30 tt (+2 ) .... I magicnu brojku za dijete od 2 kg...
    Iskreno da sutra krene, ja sam u miru... 🥰🙏

EllaMS
    01. Listopad 2025. 20:43

To su super vijesti dea. Bravo, svaka čast na hrabrosti i strpljivosti. Trebalo je to izdržati 🎉

Znaci ja svoj tlak i ne provjeravam doma, ja sam inače niskotlakas, a i sad me prati takav obično 90/60. Sad sam se i ja zapitala, vidim da se to za cas promijeni

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tinchy300
    01. Listopad 2025. 21:18

M rosie drzi se. Bolje da si pod kontrolom. Biti ce sve ok 🥰.

Dea bravo. Cestitam. Jos malo i stize bebice. 🤩

Ostalim curama super na dobrim kontrolama.

Mene eto bas ledja bole. Pogotovo ako stojim, onda me jos krene i peci vratna kraljeznica. Bas uzas. 

Vrijeme bas leti. Jos malo pa cemo tipkati iz bolnice nakon poroda🥰

Makarena
    02. Listopad 2025. 00:26

Cure cestitam na super pregledima ❤️ napokon malo dobrih vijesti ☺️. 

M_rosie bas tako, znaš za šta sve prolaziš ❤️ nadam se da će bebici biti šta duže lijepo u tebi i da će ti brzo proći vrijeme do poroda. Slobodno tipkaj ovdje za skratiti vrijeme 🫶🏻.

Šta se tiče tlaka, evo sam i ja počela provjeravati s obzirom na sve zadnjih dana. Meni je uvijek bio školski, čak i u prvoj trudnoći, uvijek točno 120/80, ali ovu trudnoću mi je niži, zadnji put kad sam mjerila 98/63 😅. Na početku trudnoće mi je dosta smetalo, često mi se vrtilo i crnilo pred ocima, sad sam se valjda naviknula pa je ok. Nadam se samo da neće preko noći skočiti. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• lamise38
    02. Listopad 2025. 09:31

Hej žene,meni konačno muž ulovio par dana slobodno pa smo našu sobu sređivali,mijenjali laminat,krevet i vrata,sad još preostaje kupiti ormar i komadu ali budemo i to. 
    m_rosie samo hrabro i pozitivno☺️neka bebica raste još unutra
    Frida mom-netko je pitao ja ih planiram kupiti ali evo iskreno nisam previše ni istraživala,ako de ne varam imaju te bokse i one neke nakon carskog pa ću valjda uzet te bokserice.
    Giovanna32 super za dobar pregled,samo ti polako,nekad ni ne osjetimo dok ne krenu bolovi koliko pretjeramo.
    Dea3 veliki uspjeh,stvarno je,bebica već velika,još koji tjedan i bit će to super. Ja se nekako nadam da ćeš preći i taj 34tt. Žao mi je zbog tlaka,nadam se da je sad ok i super što se beba okrenula☺️

Timi95
    02. Listopad 2025. 10:38

Puno pozitive i odmaranja 🥰 i evo nasih bebica.. pise mi 101 dan do termina, to ce proletiti.. jedva cekam, iako znam sta me sve ceka, ali dobro, zelim uzivati u ovoj makisimalno,  jer mislim da je to to sto sam rađala 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• dea3
    02. Listopad 2025. 10:48

Timi95

Puno pozitive i odmaranja 🥰 i evo nasih bebica.. pise mi 101 dan do termina, to ce proletiti.. jedva cekam, iako znam sta me sve ceka, ali dobro, zelim uzivati u ovoj makisimalno, jer mislim da je to to sto sam rađala 😅

Hehehhe...ja sam sigurna da je to to što se rađanja tiće 😂😂😂 i baš sam sretna radi toga...
    Vrijeme je za dalje krenuti, a s ovim trećim malcem baš zato uživati na maxxxxx 🥰🥰🥰🥰

peppa0
    02. Listopad 2025. 10:57

Cestitam na urednim pregledima, lijepe vijesti kod svih ovaj put 🙂

Timi i dea potpisujem, bas si zelim bebicu bez grceva i da nam bude sve laganini i da uzivamo max jer je to to od nas 😊

Koliko imate godina? Sve zenice mislim. Nismo nikad spominjale. Meni ce bebac biti poklon za trideseti 🥰

• lamise38
    02. Listopad 2025. 11:10

Ja sam u 39. i također je to to od mene,iako jako volim bebice ali zbilja je dosta,Bogu hvala na njima ali treba opstati sad uz sve generacije koje imam🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani