Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamacita
    02. Listopad 2025. 20:19

Tinchy300

mamacita

Heej..
    Pozitivna sam na koronu i sad stvarno ne znam šta da radim..Dal da zovem odjel i pitam ih, al me strah da mi ne kazu da ostanem u bolnici na promatranju..
    Nisam uopce pametna

Ja sam ti u prvoj trudnoci imala koroni 2x. Prvi put u prvom tromjesjecju, drugi put u trecem. Doslovno sam u petak izasla iz samoizolacije i rodila u nedjelju na termin.
    Na kontrolu sam isla normalno u bolnicu samo sa posebnim mjerama (kad sam je imala u trecem tromjesjecju). Maska, rukavice i odmah sam bila gotova.
    I eto sve je bilo ok sa bebicom. Pij lupocet, tekucije i odmor. Sve ce biti u redu🥰

Aa, supeer onda..
    Hvala ti🥰

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 20:39

Dea, baš odlična vijest, beba je već velika i nek raste samo što duže u trbuščiću, ali vjerujem da je sad puno lakše ići iz dana u dan 🤗

M_rosie, što ima kod tebe novog? Jesu li uspjeli stabilizirati tlak?

Što se tiče godina, ja imam 35, ovo će mi biti prvo dijete, ali trenutno mi je fokus samo na ovoj trudnoći jer s obzirom na moju dijagnozu, tu se navodno zna kasnije zakomplicirati tako da neka samo meni dođe bebica živa i zdrava, ne mogu se još skroz opustiti i razmišljati o sljedećoj trudnoći.. A i godine su tu pa možda će biti i jedina, možda i ne, otvorene su mi opcije 😊

Što se korone tiče, nisam ju ja imala za vrijeme trudnoće, ali imala je frendica i također se doma liječila kao i za prehladu, kako i cure kažu i sve je bilo u najboljem redu i s njom i bebom. 
    Čuvajte se 😊

Moj sljedeći pregled je 9. 10. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 20:42

Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

• dea3
    02. Listopad 2025. 20:50

Paola_32

Moram ovo prokomentirati, vidim da mi piše još 99 dana, sad odbrojavamo već dvoznamenkaste brojeve i jako me to veseli 🤗

Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂

Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo...zato je mene jucer pregledal... A pola njih došlo radi njega...

I ja pratim te brojke...jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 22:22

dea3

Paola_32

Točno bi se trebale upoznati iduci puta 😂😂😂

Danas je opet bio kaos..bila je poznanica i cekala 3 sata 🫣, a doktora B. nije bilo…zato je mene jucer pregledal… A pola njih došlo radi njega…

I ja pratim te brojke…jako je lijepo vidjeti kako se spuštaju 🥰 🥰 ja sad čekam 50 😂😂😂 a prošli put sam rodila na 45 😁😁😁

Možda smo se već srele pa ne znamo 😊

Jooj moram se opremiti za sljedeći put, strpljenjem, ali i hranom 😁

Daa, sjećam se kad sam došla do 200 i onda mi se 100 činilo jako daleko, a sad smo sve bliže 🤗 možda ovaj put premašiš i tu brojku 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

Petra_560
    02. Listopad 2025. 22:35

peppa0

Cestitam na urednim pregledima, lijepe vijesti kod svih ovaj put 🙂

Timi i dea potpisujem, bas si zelim bebicu bez grceva i da nam bude sve laganini i da uzivamo max jer je to to od nas 😊

Koliko imate godina? Sve zenice mislim. Nismo nikad spominjale. Meni ce bebac biti poklon za trideseti 🥰

Ja imam 23 godine te mi je ovo drugo dijete☺️prvo rodeno na carski ne mogucnost otvaranja 
    Sad se nadam prirodnom porodu🙈

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• lamise38
    02. Listopad 2025. 22:35

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

Petra_560
    02. Listopad 2025. 22:39

lamise38

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

lamise38

Ja sam isto prehladena vrijeme je uzasno!
    sad se trebamo najvise cuvati ovih prehlada
    ima li jos koja mama da ce roditi u Splitu?🙂

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 23:22

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

• taratara25
    03. Listopad 2025. 08:02

Paola_32

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

Ja nemam iskustva ali se isto interesiram. Puno mama mi je pohvalilo Babybjorn.
    Zanimaju me i te nosiljke tipa ergobaby - u tome beba moze biti od rodenja ili? Nemam iskustva a dosad sam se vise koncentrirala na kolica, krevetic, kadicu, torbu za rodiliste itd.
    Sto se torbe za rodiliste tice, od kojeg tjedna bi trebala biti full spremna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI