Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    02. Listopad 2025. 13:19

Ja imam 33, mislim da cemo jos jedno, iako nisam mislila da cu rađati nakon 35.e 🙈 život će me vjerojatno demantirati

• dea3
    02. Listopad 2025. 13:32

lamise38

dea3

lamise38

Ja sam u 39. i također je to to od mene,iako jako volim bebice ali zbilja je dosta,Bogu hvala na njima ali treba opstati sad uz sve generacije koje imam🤣🤣

Ja sam 36, uskoro 37.
    I baš onak osjecam da je dosta i srce mi je pri miru sa tom spoznajom.
    Svaku trudnocu sam prelezala, uvijek komplikacije, ali me ipak baš vuklo još za to treće. Zato sam se već i prije u glavi posložila i pomirila i s mirovanjem i sa svime…
    I sad je to to…
    Želim se sad kvalitetno posvetiti djeci, a pogotovo prvoj curki koja je djelom radi mojih rađanja bila zakinuta…
    Sad još dok mi je relativno mala u smislu da se usprkos bebi nas dvije povremeno same izvedemo zajedno i slicne stvari…

Ja sam nakon trećeg mislila da je to to,četvrto nas je iznenadilo,peta je plod prirodnog praćenja ciklusa😂ali naravno da si kod te metode spreman da se uvijek može dogoditi,šesto sam silno željela a ovo sedmo još više,iako realno imam zdrave trudnoće,ostanem trudna bez problema ali nekako mislim da je zbilja dosta. Posvetiti se njima svima i samoj sebi i našem braku,a taman za koju godinu bi mogli i unučad čuvat🤣

Put ti je fascinantan 😁😁😁
    Mi smo baš jucer kad smo čekali vidli par i oboje se na sekundu pogledali (i sad me sram radi te reakcije 🫣) jer su bili stariji (rekla bi 45 svakak)... Ali tako lijepo skupa došli na pregled...muž uz ženu..sve joj pomogao šta je trebalo...

Još ja mužu velim, tak ćemo mi za 10 godina ako ćemo se oslanjati na prirodno planiranje 🙈 zato me sad to podsjetilo...naravno nisam ništa loše mislila..

Nitko ne zna kakve sve priče ljudi prolaze...možda se desilo, a možda i tek sad od prve uspjelo... 🙏
    Tako da smo se na kraju oboje složili da ih je baš lijepo vidjeti 🥰 jer je trudnoca evidentno željena ...

• lamise38
    02. Listopad 2025. 14:29

dea3

lamise38

dea3

lamise38

Ja sam u 39. i također je to to od mene,iako jako volim bebice ali zbilja je dosta,Bogu hvala na njima ali treba opstati sad uz sve generacije koje imam🤣🤣

Ja sam 36, uskoro 37.
    I baš onak osjecam da je dosta i srce mi je pri miru sa tom spoznajom.
    Svaku trudnocu sam prelezala, uvijek komplikacije, ali me ipak baš vuklo još za to treće. Zato sam se već i prije u glavi posložila i pomirila i s mirovanjem i sa svime…
    I sad je to to…
    Želim se sad kvalitetno posvetiti djeci, a pogotovo prvoj curki koja je djelom radi mojih rađanja bila zakinuta…
    Sad još dok mi je relativno mala u smislu da se usprkos bebi nas dvije povremeno same izvedemo zajedno i slicne stvari…

Ja sam nakon trećeg mislila da je to to,četvrto nas je iznenadilo,peta je plod prirodnog praćenja ciklusa😂ali naravno da si kod te metode spreman da se uvijek može dogoditi,šesto sam silno željela a ovo sedmo još više,iako realno imam zdrave trudnoće,ostanem trudna bez problema ali nekako mislim da je zbilja dosta. Posvetiti se njima svima i samoj sebi i našem braku,a taman za koju godinu bi mogli i unučad čuvat🤣

Put ti je fascinantan 😁😁😁
    Mi smo baš jucer kad smo čekali vidli par i oboje se na sekundu pogledali (i sad me sram radi te reakcije 🫣) jer su bili stariji (rekla bi 45 svakak)… Ali tako lijepo skupa došli na pregled…muž uz ženu..sve joj pomogao šta je trebalo…

Još ja mužu velim, tak ćemo mi za 10 godina ako ćemo se oslanjati na prirodno planiranje 🙈 zato me sad to podsjetilo…naravno nisam ništa loše mislila..

Nitko ne zna kakve sve priče ljudi prolaze…možda se desilo, a možda i tek sad od prve uspjelo… 🙏
    Tako da smo se na kraju oboje složili da ih je baš lijepo vidjeti 🥰 jer je trudnoca evidentno željena …

Slažem se,svakakvih priča ima i putova😇
    Nikad ne treba suditi ili komentirati niti išta,ja se veselim svakom novom životu i uvijek mi je radost čuti da netko čeka novu bebicu...

Eh,tu sam i ja u problemu,jer kod nas nikakva zaštita ne dolazi u obzir,samo prirodno pa kako Bog da,ali mislim se posvetiti ovaj put malo više toj metodi i bolje proučavati svoj ciklus🫣
    ...
    Djevojke,žene,majke... baš mi je lijepo da se ovako "družimo " 🥰

• mamacita
    02. Listopad 2025. 19:49

Heej..
    Pozitivna sam na koronu i sad stvarno ne znam šta da radim..Dal da zovem odjel i pitam ih, al me strah da mi ne kazu da ostanem u bolnici na promatranju..
    Nisam uopce pametna

• mamacita
    02. Listopad 2025. 20:06

Evo da i javim zvala sam..
    Rekla mi je samo pij lupocet i sumece za prehladu ali sad se ne mogu sjetit kako se zovu tako da nista od njih samo lupocet od 1000🤣🤣🤣 tocno tim rijecima🫣

• dea3
    02. Listopad 2025. 20:08

mamacita

Heej..
    Pozitivna sam na koronu i sad stvarno ne znam šta da radim..Dal da zovem odjel i pitam ih, al me strah da mi ne kazu da ostanem u bolnici na promatranju..
    Nisam uopce pametna

Pa jel imaš neke znacajnije simptome?!

Ukoliko ne, normalno se doma liječiš kao od prehlade ...mislim da nije nuzna hospitalizacija ili neki posebni tretmani po defoltu samo stoga jer ju imaš...

S obzirom da je jako puno ima, ja mislim da svi koji smo ovih dana bili bolesni smo ju moguce imali...
    Prošlo me kroz cca 3 dana..i prosla bez temperature... Kašalj, grlobolja i nos bili kod mene...

• Tinchy300
    02. Listopad 2025. 20:13

mamacita

Heej..
    Nisam uopce pametna

Ja sam ti u prvoj trudnoci imala koroni 2x. Prvi put u prvom tromjesjecju, drugi put u trecem. Doslovno sam u petak izasla iz samoizolacije i rodila u nedjelju na termin.
    Na kontrolu sam isla normalno u bolnicu samo sa posebnim mjerama (kad sam je imala u trecem tromjesjecju). Maska, rukavice i odmah sam bila gotova. 
    I eto sve je bilo ok sa bebicom. Pij lupocet, tekucije i odmor. Sve ce biti u redu🥰

• mamacita
    02. Listopad 2025. 20:18

dea3

mamacita

Heej..
    Nisam uopce pametna

Pa jel imaš neke znacajnije simptome?!

Ukoliko ne, normalno se doma liječiš kao od prehlade …mislim da nije nuzna hospitalizacija ili neki posebni tretmani po defoltu samo stoga jer ju imaš…

S obzirom da je jako puno ima, ja mislim da svi koji smo ovih dana bili bolesni smo ju moguce imali…
    Prošlo me kroz cca 3 dana..i prosla bez temperature… Kašalj, grlobolja i nos bili kod mene…

Samo kao da sam prehladena..Mislim i jesam..
    I temperatura, ali se napokon spustila i za sada je okej..
    Inace bas me strah uhvatio rekoh sad ako mi kazu da dodem u bolnicu, šta ak će bebi nest bit..Svasta mi proletilo kroz glavu🤯😩
    Da bas su i oko mene svi prehladeni, pa sam odlucila da se testiram da vidim..

• mamacita
    02. Listopad 2025. 20:19

Tinchy300

mamacita

Heej..
    Nisam uopce pametna

Ja sam ti u prvoj trudnoci imala koroni 2x. Prvi put u prvom tromjesjecju, drugi put u trecem. Doslovno sam u petak izasla iz samoizolacije i rodila u nedjelju na termin.
    Na kontrolu sam isla normalno u bolnicu samo sa posebnim mjerama (kad sam je imala u trecem tromjesjecju). Maska, rukavice i odmah sam bila gotova.
    I eto sve je bilo ok sa bebicom. Pij lupocet, tekucije i odmor. Sve ce biti u redu🥰

Aa, supeer onda..
    Hvala ti🥰

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 20:39

Dea, baš odlična vijest, beba je već velika i nek raste samo što duže u trbuščiću, ali vjerujem da je sad puno lakše ići iz dana u dan 🤗

M_rosie, što ima kod tebe novog? Jesu li uspjeli stabilizirati tlak?

Što se tiče godina, ja imam 35, ovo će mi biti prvo dijete, ali trenutno mi je fokus samo na ovoj trudnoći jer s obzirom na moju dijagnozu, tu se navodno zna kasnije zakomplicirati tako da neka samo meni dođe bebica živa i zdrava, ne mogu se još skroz opustiti i razmišljati o sljedećoj trudnoći.. A i godine su tu pa možda će biti i jedina, možda i ne, otvorene su mi opcije 😊

Što se korone tiče, nisam ju ja imala za vrijeme trudnoće, ali imala je frendica i također se doma liječila kao i za prehladu, kako i cure kažu i sve je bilo u najboljem redu i s njom i bebom. 
    Čuvajte se 😊

Moj sljedeći pregled je 9. 10. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani