Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    01. Listopad 2025. 09:07

Jutro cure, meni je ova beba toliko aktivna. Stalno ju osjecam, s time da sad je vec pocelo ono rastezanje trbuha, ne toliko lupanje. Jedva crkam iduci pregled, no ima jos 2 tj do njega. Nisam jos nista kupila za bebu, valjda hocu oduci mjesec, ionako imam vecinu od prvog djeteta. Ja nemam nikakvih bolova i problema, nadam se da ce tako sto duze potrajati zbog prvog malca jer ne mogu uz njega lezati 😅 no, kako bude, bit ce. 
    M_rosie, javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

• Blu00
    01. Listopad 2025. 11:17

jagoda20

Blu00

jagoda20

Imam pitanje za cure koje su kupili hub 2.
    Kod registracije jamstva na 10 godina na njihovoj stranici uopće ne nude mogućnost izbora tih kolica odnosno tog modela.
    Da li je koja registrirala kolica i produzila jamstvo?

Na samom proizvodu ima QR kod. Zasebni je na konstrukciji sa sjedalom, zasebni na košari. Svaki se skenira i odvede vas direktno na stranicu za registraciju. Tu je potrebno upisati podatke i uploadati račun kojim se dokazuje kupovina.

Hvala!

Nema na čemu🥰 Evo ja sam mislila da sam svoje riješila sinoć, no sad vidim da sam na mail dobila samo potvrdu za registraciju konstrukcije sa sjedalom. Nisu mi poslali potvrdu za registraciju košare🤷🏻‍♀️ Ona je trebala stići na mail zasebno.
    Morat ću provjeriti danas sa službom za korisnike..

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• taratara25
    01. Listopad 2025. 11:19

I moja beba je stvarno aktivna. Party je u trbuhu non stop. 

Curke koje ste rekle da cete kupiti, ili ste ranije vec koristile one Frida Mom gacice - jeste li uzimale one klasicne, ili poviseni struk kao za nakon carakog reza?

Vidim da je u DM-u ova verzija s visokim s visokim strukom dostupna samo za on-line line isporuku 😒 pa da se ne zaletim bezveze jer planiram uzeti neke stvari za rodiliste danas na zutoj srijedi.

Tnx

• m_rosie
    01. Listopad 2025. 11:39

Blondy

Jutro cure, meni je ova beba toliko aktivna. Stalno ju osjecam, s time da sad je vec pocelo ono rastezanje trbuha, ne toliko lupanje. Jedva crkam iduci pregled, no ima jos 2 tj do njega. Nisam jos nista kupila za bebu, valjda hocu oduci mjesec, ionako imam vecinu od prvog djeteta. Ja nemam nikakvih bolova i problema, nadam se da ce tako sto duze potrajati zbog prvog malca jer ne mogu uz njega lezati 😅 no, kako bude, bit ce.
    M_rosie,javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

Evo me 🙈 Vizita je prošla, nisu baš puno rječiti 😂 I onda mi je iza vizite došao jedan doktor, 3 min, ali je došao sam. I ništa, da je situacija takva - visoki tlak, sad opet skupljam 24-satni urin, beba manja. Nebi bio toliko problem da sam trudna 35 tt, ali ja sam danas tek 30+6. A da je bebi zasad najbolje u maternici i eto, bilo bi super izdržati što duže. Čim se vidi da bebi nije najbolje u maternici, vaditi je i u inkubator. I rekao je znači nema mrdanja. To sam ja shvatila da ću ostati ovdje do poroda, da se beba prati i ako bude hitno, idem odmah na carski. Tako da eto, svjesna sam da je to najbolje za bebu i koliko god mi bilo teško i stres i sve, izdržati ću. I eto makar do 37tt da dođemo 🙏🙏 i da bude bez ikakvih posljedica za bebu. Da nam dođe živa i zdrava 🧡

• leia
    01. Listopad 2025. 14:20

Upadam ovdje sa jesenskih samo da se javim m_rosie.
    Ostavit ću mail u potpisu, pa mi slobodno pošalji mail ako želiš, možda te uspijem malo smirit/pomoć. :) 

leia.forum123@gmail.com

Timi95
    01. Listopad 2025. 14:37

m_rosie

Blondy

M_rosie,javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

Evo me 🙈 Vizita je prošla, nisu baš puno rječiti 😂 I onda mi je iza vizite došao jedan doktor, 3 min, ali je došao sam. I ništa, da je situacija takva - visoki tlak, sad opet skupljam 24-satni urin, beba manja. Nebi bio toliko problem da sam trudna 35 tt, ali ja sam danas tek 30+6. A da je bebi zasad najbolje u maternici i eto, bilo bi super izdržati što duže. Čim se vidi da bebi nije najbolje u maternici, vaditi je i u inkubator. I rekao je znači nema mrdanja. To sam ja shvatila da ću ostati ovdje do poroda, da se beba prati i ako bude hitno, idem odmah na carski. Tako da eto, svjesna sam da je to najbolje za bebu i koliko god mi bilo teško i stres i sve, izdržati ću. I eto makar do 37tt da dođemo 🙏🙏 i da bude bez ikakvih posljedica za bebu. Da nam dođe živa i zdrava 🧡

Drzi se, sve ce biti u redu. Bitno je da si pod kontrolom i da znaju sta je tocno.. kad kazes to se sve cini dugo, ali zapravo nije i brzo ce proci vrijeme.. nađi si neku zanimaciju.. gledaj filmove, serije, citaj..gnjavi nas u grupi ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    01. Listopad 2025. 15:12

Pregledi: 🤰🏻💗
    8.10. - taratara25 
    13.10. - Ditaa 
    14.10. - EllaMS
    16.10. - Barrrbi, riamaro 
    17.10. - bubica_0706 
    21.10. - paula210 
    23.10. - eni233 
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 

Termini:
    Mila123 - 1.12. 🩷
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• m_rosie
    01. Listopad 2025. 15:12

Timi95 hvala ❤️ Sve nekako prebrzo došlo, neočekivano. Kaos u glavi 🙈 Evo danas tlak školski, ali nešto doktorica komentirala kao mala posteljica, loša cirkulacija pa može i od toga biti mala beba. Ne uspjevam dobro prosurfati, jer nisam zapamtila što je točno rekla. Ako netko zna nešto o tome ili je imao neki takav slučaj, slušam 🙈🙈 Nekako mi se čini da je to predugo vremena, najviše me strah da se nedogodi neki problem bebi - da ostane bez kisika ili tako nešto. Samo da se rodi zdrava 🙏🫶 Naravno, odmah neki crni scenariji 🤦🏻‍♀️ Danas tlak školski, daj Bože da ostane takav. I eto, ako bi tlak ostao ok i beba počela dobijati više pa da raste, čisto za malo mira i manje stresa 🙏🫶  pa bi bilo lakše 🙈

Hvala Leia javim se 🧡

• taratara25
    01. Listopad 2025. 16:08

m_rosie

Timi95hvala ❤️ Sve nekako prebrzo došlo, neočekivano. Kaos u glavi 🙈 Evo danas tlak školski, ali nešto doktorica komentirala kao mala posteljica, loša cirkulacija pa može i od toga biti mala beba. Ne uspjevam dobro prosurfati, jer nisam zapamtila što je točno rekla. Ako netko zna nešto o tome ili je imao neki takav slučaj, slušam 🙈🙈 Nekako mi se čini da je to predugo vremena, najviše me strah da se nedogodi neki problem bebi - da ostane bez kisika ili tako nešto. Samo da se rodi zdrava 🙏🫶 Naravno, odmah neki crni scenariji 🤦🏻‍♀️ Danas tlak školski, daj Bože da ostane takav. I eto, ako bi tlak ostao ok i beba počela dobijati više pa da raste, čisto za malo mira i manje stresa 🙏🫶 pa bi bilo lakše 🙈

Hvala Leia javim se 🧡

m_rosie drzi se, vjerujem da ti nije lako, svi smo uz tebe. 
    Najvaznije je da si u bolnici pod stalnim nadzorom.
    Moja prijateljica je imala slicni situaciju kao ti, beba je imala zastoj, samo sto ona nije imala visoki tlak, bili su ok protoci, i isto su joj rekli kao tebi- da ce oni pratiti i znati kada bebi vise nece biti dobro unutra. I tako je ona brojila svaki tjedan (krenulo je oko 27, mislim da je tad bila hospitalizirana). Na kraju je dosla do termina i rodila super zdravu curicu koja je neki dan navrsila 3 godine. Vjerujem da ce i tebi biti tako. Pokusaj sto pozitivnije razmisljati i koncentriraj se na dan kad ces upoznati svoju bebicu, nek te to drzi. Nema predaje. Slobodno nam se pojadaj tu kad ti dode tesko, pokusati cemo ti pomoci barem rijecima 🫶🏼

• Giovanna32
    01. Listopad 2025. 16:27

M_rosie, drzi se i sretno tebi i bebi. 🙏 Pod nadzorom si i bitno da si tamo pod kontrolom. Proći će i to brzo. 🤗

Ja sam imala pregled danas. Sve je u redu, nema komplikacija, osim malo bolova koji se smire kada se odmorim. Doktorica mi je rekla da ne ludujem jer često zaboravim da sam trudna. Još uvijek radim i planiram do kraja, samo moram tempo smanjiti i ne žuriti. 

Idući pregled je 29. 10. 

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani