Pozdrav cure!
Evo i mene nakon 100 god neaktivnosti, zaredalo se more pa radovi u kuci tako da nisam stigla pisati no pratim koliko stignem 🤗
Sutra idem raditi ogtt, a danas cijeli dan lezim jer mi je tlak ispod 100/70. Utjece li tlak na lab. nalaze takvog tipa pa je bolje da pricekam koji dan?
Također trebam preporuku za kolica za visoke roditelje tj da je kosara na cim visem polozaju, a da su za sve terene? Po mogucnosti 2u1 ili 3u1.
Heej!
Ja sam uzela cybex balios s lux 3 u 1
Muz je 196cm, a ja 178cm i iskreno bas sam zadovoljna i s visinom i samim kolicima..Rucku mozes podesit kako tebi odgovara, a i kosara nije tako niska, bas mi je okej..
Bila sam malo plasljiva da će nam bit niska jer ih uzivo nisam isprobala…Isla sam na blef🫣
I ja sam mislila uzeti taj model, ali 2u1, jaja ce Cybex Cloud G+.. nego, ako ste vi toliko visoki i taman vam je, hoce meni od 164cm to biti previsoko? Kolica do grudi 🤣🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mamacita sretno na pregledu i da što prije prođe prehlada.
Lea25 hvala ti,i ja dođem pročitati vašu temu,veselim se vašim porodima uskoro. Tebi sretno i da sve prođe dobro☺️
Timi95 i mi smo u klubu niskih,ali ja nekako mislim da su to podesive ručke da odgovara i visokim i niskim ljudima ali evo ne znam. Ja sve više razmišljam i mislim da ću nakon što rodim kupiti I candy peach7 kolica da mogu oboje voziti,ne dolaze mi u obzirom tipična dupla kolica za blizance jer mi je to glomazno i široko,ovo mi je ok jer ima te dodatne adaptere za povišenje pa se kombinira a opet mogu uvijek biti i kolica za jedno ovisno o potrebi.
Pregledi: 🤰🏻💗
30.9. - mamacita
8.10. - taratara25
13.10. - Ditaa
14.10. - EllaMS
16.10. - Barrrbi
17.10. - bubica_0706
21.10. - paula210
23.10. - eni233
27.10. - peppao
28.10. - Timi95
Termini:
Mila123 - 1.12. 🩷
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02.
Giovanna32 - 06.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185, 306
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Mi smo isto uzeli hub 2. Ručka je podesiva.
Ja se javljam nakon otpuštanja iz bolnice zbog guk profila.
Dobila sam dijetu do kraja, unos 1800 kcl.
Do sada sam dobila 6kg, mislim da mi je toliko kalorija premalo, ali dobro. Vidjet ćemo kako se se tijelo ponašati.
Ja imam Joolz Hub od prvog djeteta i rekla bih da su za niže 😅 ručka se može izvuci, ali košara i sportsko su bas nisko postavljeni u odnosu na neke druge modele
Ja imam Geo i cini mi se da bi odgovarala visokim roditeljima. Mi smo niski pa nemamo problem 😅
Pozdrav cure, ja sam ova s preeklampsijom s jesenskih beba 😆 navratim nekad na zimske i ljetne, pa evo da vas pozdravim. Gurajte sretno i mirno do termina, blizu ste 🥰💐💐💐
Pozdrav, pratim i ja jesenske da vidim šta me sve čeka i za korisne informacije 😊
Kolica - imam 180, imala sam Joolz aer+ i bila su mi niska, sad sam uzela Cybex melio, u trgovini mi se čini viša ručka nego na aeru, ali vidjet ću kad počnem koristiti
2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Pozdrav cure!
Evo i mene nakon 100 god neaktivnosti, zaredalo se more pa radovi u kuci tako da nisam stigla pisati no pratim koliko stignem 🤗
Sutra idem raditi ogtt, a danas cijeli dan lezim jer mi je tlak ispod 100/70. Utjece li tlak na lab. nalaze takvog tipa pa je bolje da pricekam koji dan?
Također trebam preporuku za kolica za visoke roditelje tj da je kosara na cim visem polozaju, a da su za sve terene? Po mogucnosti 2u1 ili 3u1.
Heej!
Ja sam uzela cybex balios s lux 3 u 1
Muz je 196cm, a ja 178cm i iskreno bas sam zadovoljna i s visinom i samim kolicima..Rucku mozes podesit kako tebi odgovara, a i kosara nije tako niska, bas mi je okej..
Bila sam malo plasljiva da će nam bit niska jer ih uzivo nisam isprobala…Isla sam na blef🫣
I ja sam mislila uzeti taj model, ali 2u1, jaja ce Cybex Cloud G+.. nego, ako ste vi toliko visoki i taman vam je, hoce meni od 164cm to biti previsoko? Kolica do grudi 🤣🤣
Ma nece bit previsoko, jer rucka je podesiva i mislim da ne bi trebalo bit problema..
Sada sam bas dosla s pregleda…
Sve je okej, bebac ima 1150g i na zadak je
Ja sam na +10kg, bas sam se iznenadila, to mi tako zvuci puno, ali ja ne vidim neku ogromnu razliku na sebi samo trbuh i butine🤣
Dobila sam upozorenje za tlak🤯 moram ga redovito mjerit jer mi je 150 sa 90 i otkucaji 120
Ali ja njemu govorim kako sam hodala do tu iako imam 5min, umorila sam se🤣
Ali eto da pratim doma, i ako se povisi odma na ginekologiju..
I do sljedece kontrole koja je 23.10 napravit urinokulturu..
Sada sam bas dosla s pregleda…
Sve je okej, bebac ima 1150g i na zadak je
Ja sam na +10kg, bas sam se iznenadila, to mi tako zvuci puno, ali ja ne vidim neku ogromnu razliku na sebi samo trbuh i butine🤣
Dobila sam upozorenje za tlak🤯 moram ga redovito mjerit jer mi je 150 sa 90 i otkucaji 120
Ali ja njemu govorim kako sam hodala do tu iako imam 5min, umorila sam se🤣
Ali eto da pratim doma, i ako se povisi odma na ginekologiju..
I do sljedece kontrole koja je 23.10 napravit urinokulturu..
Pa jesu ti ga izmjerili ponovno? Mene ne pusta doma dok se ne uvjeri da je tlak ok, iako ja tlak pratim od pocetka kod kuce i utvrdjen mi je sindrom bijele kutr pa je kod njega uvijek visi 😅
Super za bebaca, samo neka nastavi tako😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji