Sada sam bas dosla s pregleda…
Sve je okej, bebac ima 1150g i na zadak je
Ja sam na +10kg, bas sam se iznenadila, to mi tako zvuci puno, ali ja ne vidim neku ogromnu razliku na sebi samo trbuh i butine🤣
Dobila sam upozorenje za tlak🤯 moram ga redovito mjerit jer mi je 150 sa 90 i otkucaji 120
Ali ja njemu govorim kako sam hodala do tu iako imam 5min, umorila sam se🤣
Ali eto da pratim doma, i ako se povisi odma na ginekologiju..
I do sljedece kontrole koja je 23.10 napravit urinokulturu..
Pa jesu ti ga izmjerili ponovno? Mene ne pusta doma dok se ne uvjeri da je tlak ok, iako ja tlak pratim od pocetka kod kuce i utvrdjen mi je sindrom bijele kutr pa je kod njega uvijek visi 😅
Super za bebaca, samo neka nastavi tako😁
Nisu, inace i meni 2 puta mjere, ali ovaj put ne znam zbog cega nisu…
Mozda jer je bila druga sestra pa zbog toga..
Budem sad redovito mjerila inace ga ja bas rijetko kad mjerim, vecinom kad se sjetim🫣
Ja sam na +10kg, bas sam se iznenadila, to mi tako zvuci puno, ali ja ne vidim neku ogromnu razliku na sebi samo trbuh i butine🤣
Dobila sam upozorenje za tlak🤯 moram ga redovito mjerit jer mi je 150 sa 90 i otkucaji 120
Pa jesu ti ga izmjerili ponovno? Mene ne pusta doma dok se ne uvjeri da je tlak ok, iako ja tlak pratim od pocetka kod kuce i utvrdjen mi je sindrom bijele kutr pa je kod njega uvijek visi 😅
Budem sad redovito mjerila inace ga ja bas rijetko kad mjerim, vecinom kad se sjetim🫣
Ma ja ga ne bih uopce, ali od pocetka nosim dnevnik na uvid jer mi je kod njega povisen pa trazi da ga mjerim 3x na dan.. ako u bilo kojem trenu ide iznad 140/90 pravac hitna ginekologija..
Prati, javi kako je i nemoj ignorirati ako bi bio povisen. Bolje sprijeciti potencijalne probleme 🙂
Super za dobar pregled. I ja imam na pregledu uvijek povisen tlak,ja točno osjećam da će mi srce iskočit i tu neku nervozu. Jednostavno si ne mogu pomoći,tako mi je u svakoj trudnoći,trauma od prve i ostanka u bolnici zbog tlaka! Ja isto mjerim 3x doma i ne prelazi 120/80 ali većinom se kreće oko 110/70 ili i niži.
Ako se ne varam Jagoda20 je pisala da je bila zbog guka u bolnici i da je dobila onu trudničku dijetu 1800kcal,ne znam jesi dobila i aparatić da mjeriš doma šećer,ako jesi budeš pratila kako reagiraš na određene namirnice,sjećam se da su na nekoj temi cure izmjenjivale iskustva i sve su pred kraj lagano jele više i povećale unos kcal,tako da treba izdržati neko vrijeme.
m_rosie nadam se da si dobro,javi se🤗
Ma ja ga ne bih uopce, ali od pocetka nosim dnevnik na uvid jer mi je kod njega povisen pa trazi da ga mjerim 3x na dan.. ako u bilo kojem trenu ide iznad 140/90 pravac hitna ginekologija..
Prati, javi kako je i nemoj ignorirati ako bi bio povisen. Bolje sprijeciti potencijalne probleme 🙂
Hocuu💜
Super za dobar pregled. I ja imam na pregledu uvijek povisen tlak,ja točno osjećam da će mi srce iskočit i tu neku nervozu. Jednostavno si ne mogu pomoći,tako mi je u svakoj trudnoći,trauma od prve i ostanka u bolnici zbog tlaka! Ja isto mjerim 3x doma i ne prelazi 120/80 ali većinom se kreće oko 110/70 ili i niži.
Ako se ne varam Jagoda20 je pisala da je bila zbog guka u bolnici i da je dobila onu trudničku dijetu 1800kcal,ne znam jesi dobila i aparatić da mjeriš doma šećer,ako jesi budeš pratila kako reagiraš na određene namirnice,sjećam se da su na nekoj temi cure izmjenjivale iskustva i sve su pred kraj lagano jele više i povećale unos kcal,tako da treba izdržati neko vrijeme.
m_rosie nadam se da si dobro,javi se🤗
Tak i ja mislim da mi je od nervoze i hodanja do bolnice…
Imam pitanje za cure koje su bile prehladene, imam temperaturu 38.9 i nemam uopce snage ustat iz krevet, takoder mi i glava ko bubanj..
Jel mi mozete reci šta ste pile ili jednostavno moram cekat da samo prode uz cajeve..
Popila sam lupocet i aquamaris spricam u nos…
Znam da ste negdje pisale, ali nemam bas snage trazit tko zna gdje je to..
Svaki savjet mi je dobrodosao…
Citala sam da su bas krenile viroze i korona, samo treba da sam negdje koronu pokupila..
Koje tlakove imate 🙈 kod mene ne prelazi 100/60 😅 a uvijek sam nervozna prije pregleda.. nakon drugog poroda sam imala 90/50.. pa su mi dali infuziju.. samo sto se meni zna vrtit u glavi pa moram pazit..
mamacita paracetamol je dobar izbor.. mislim da u nos smijes samo sprejeve sa fizioloskom. Ako imas inhalator, inhaliraj se ili mozes zakuhat vodu, stavit cvjetove kamilice pa iznad toga udisat paru, rucnik preko glave..
Sad je neka cudna viroza/virus.. svega ima. Ja samo cekam da poberem nesto
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Imam pitanje za cure koje su kupili hub 2.
Kod registracije jamstva na 10 godina na njihovoj stranici uopće ne nude mogućnost izbora tih kolica odnosno tog modela.
Da li je koja registrirala kolica i produzila jamstvo?
m_rosie zao mi je.. 🫶
Lamise, Barbie hvala puno na savjetu
Cure, baš mi je žao zbog viroza, nadam se da bude sve dobro!
Jagoda ovo mi zvuci bas rigorozno, ali sretno 🙏🏼
Timi evo mi smo ogromna razlika u visini, muž skoro dvometraš i ja šumska jagoda i uzeli smo joolz aer2, izgleda da oboma paše ručka, a vidjet ćemo ostalo.
Mamacita pazi se, nadam se da ce se tlak smiriti… i brz oporavak!
EllaMS meni je 16.10. pregled
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Imam pitanje za cure koje su kupili hub 2.
Kod registracije jamstva na 10 godina na njihovoj stranici uopće ne nude mogućnost izbora tih kolica odnosno tog modela.
Da li je koja registrirala kolica i produzila jamstvo?
Ja nisam još, ali znam da se mora. Mogu ti javiti kad probam.
Mi smo se iskljucivo koncentrirali na kolica za visoke, i zato mislim da smo dobro odabrali Hub2, a opet, to ne znaci da model nije za nize ljude jer je rucka lako podesiva.
Sto se tice visine na kojoj je kosara, cini mi se da nam nece trebati posebni adapteri za visinu. Uvijek ih mogu kupiti ako shvatim da nam je prenisko.
Pozdrav mame, citam vas često radi savjeta ali se baš ne javljam ☺️ imam pitanje za rodiljni dopust, otvara li se svima 28 dana prije poroda ili se može i nešto ranije?
Pitala sam na hzzo pa su mi rekli da kad doktor otvori onda počne vrijediti a najranije 45 dana prije...na komplikacijama sam od kolovoza i kontrole imam kod privatnika a socijalni mi samo doznake izdaje.
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji