Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipella2025
    29. Rujan 2025. 20:27

Zadnje bolne trudove imala sam u subotu, nisam prije radala pa ne znam koliko je to jako kad pise 72 na ctgu ali bome to vec dobro boli. Jucer je dan bio miran ali danas ponovno cijeli dan kontrakcije ali bez bolova. Na tokolizi sam i prebacena na odjel patologije pa vjerujem da cu tu sad ostati lezati mozda i do 34.tj kad se smatra da je porod s manje rizika a do tad slavim svaki dan 🎉
    Ja sam kadicu uzela najjednostavniju neku cam kadicu koja ima protuklizni podlozak i lezaj za novorodence i starije dijete. Cini mi se da ce biti ok ali pripazite ako cete kupovati jer je stvarno velika.

12.12. dolazi nam Luka 💙

• lamise38
    29. Rujan 2025. 20:34

Timi95 je odmah je nekako u glavi lakše kad su ovi tjedni i beba preko kile,sad tjedan po tjedan i za čas će finalni mjesec.
    m_rosie polako,dan po dan I bit ce to dobro. Beba možda ne kasni zbog tlaka nego je jednostavno sitnija,mislim i genetika tu ima svoje,ali nema pravila za ništa. Puno trudnica ima skroz zdravu trudnocu bez tlaka i bez ičega drugog pa rode bebe u terminu manje od 3 kile i 50 cm,tako da nemoj brinuti previse,protok je bitan a on je dobar. Sto se tice razdvojenosti vjerujem da ti to teško pada,ja sam u prvoj trudnoći sa 19 godina ležala mjesec dana u bolnici i to mi je bio smak svijeta,a sad kad gledam na to drukčije razmišljam,u svakoj sljedećoj trudnoći je bio strah od bolnice jako velik jer ono doma već imam djecu. Šaljem ti zagrljaj i pozitivne misle🤗

Makarena
    29. Rujan 2025. 21:12

Cure zao mi je pročitati da vas sve boli, ali drago mi je da nisam vise jedina koja se žali 😂. Mene svakodnevno bole prepone i kosti zdjelice vec tjednima. Prošli tjedan kad sam bila i na vjenčanju i dosta šetala i očito se preforsirala to je bila najveća bol u životu do sad i nisam mogla ni hodati ni sjediti 😕. Evo danas sam išla u shopping, probavala trudničke hlače u kabini i ne mogu uopće dignuti nogu da navučem hlače od bolova u preponama. Ja isto imam osjećaj da sam pri kraju trudnoće i ko da ih je troje unutra, a ne jedna. U prvoj trudnoći sam bila poletna ko pticica i ništa me nije boljelo pa mi je ovo sad sok. 

M_rosie vjerujem da ti je teško, ja sam sa svojim mužem isto svaku večer spavala zagrljena godinama dok se mala buhtla nije uvalila između nas 😅. Još si i u drugom, udaljenom gradu, sama, stres, strah. Znam da ti nije lako, izdrži, isplatit će se na kraju! Nadam se da će u Splitu imati neke odgovore i da će terapija držati tlak pod kontrolom. Drži se ❤️

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• Anabanana7
    29. Rujan 2025. 21:26

M_rosie ja sam prvo dijete prenijela 10 dana, zdrava i uredna trudnoća, a imala je 2700, tako da stvarno može biti svašta. Bitno da si ti pod kontrolom i da uspiju koliko toliko taj tlak stabilizirati.. 
    Zeka Maxi Cosi Plaza su bas visoka kolica.. i košara je visoko postavljena i ručka.. znam da su na prošloj temi cure dosta spominjale i icandy za vise roditelje, ali nisam sigurna koji model. Također Joolz day, Joolz Geo 

• mamacita
    29. Rujan 2025. 21:46

zeka26

Pozdrav cure!
    Evo i mene nakon 100 god neaktivnosti, zaredalo se more pa radovi u kuci tako da nisam stigla pisati no pratim koliko stignem 🤗

Sutra idem raditi ogtt, a danas cijeli dan lezim jer mi je tlak ispod 100/70. Utjece li tlak na lab. nalaze takvog tipa pa je bolje da pricekam koji dan?

Također trebam preporuku za kolica za visoke roditelje tj da je kosara na cim visem polozaju, a da su za sve terene? Po mogucnosti 2u1 ili 3u1.

Heej!
    Ja sam uzela cybex balios s lux 3 u 1
    Muz je 196cm, a ja 178cm i iskreno bas sam zadovoljna i s visinom i samim kolicima..Rucku mozes podesit kako tebi odgovara, a i kosara nije tako niska, bas mi je okej..
    Bila sam malo plasljiva da će nam bit niska jer ih uzivo nisam isprobala…Isla sam na blef🫣

• mamacita
    29. Rujan 2025. 21:51

Meni je sutra pregled, a prehladena😭
    Sinusi i grlo, toliko se slabo osjecam da imam osjecaj da ću se ujutro probudit s temperaturom, iako me nekad uhvati groznica, ali nisam mjerila….
    Takoder i mene sve boli, prepone, leda..Leda me tak uhvate da me pocnu pec, ali ne dam se.. Mislim da je to i zato sto se ponasam kao da nisam trudna i blago receno sam nenormalna🤣🤣 

lea25
    30. Rujan 2025. 00:03

Pozdrav cure, ja sam ova s preeklampsijom s jesenskih beba 😆 navratim nekad na zimske i ljetne, pa evo da vas pozdravim. Gurajte sretno i mirno do termina, blizu ste 🥰💐💐💐

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+

• taratara25
    30. Rujan 2025. 05:01

zeka26

Pozdrav cure!
    Evo i mene nakon 100 god neaktivnosti, zaredalo se more pa radovi u kuci tako da nisam stigla pisati no pratim koliko stignem 🤗

Sutra idem raditi ogtt, a danas cijeli dan lezim jer mi je tlak ispod 100/70. Utjece li tlak na lab. nalaze takvog tipa pa je bolje da pricekam koji dan?

Također trebam preporuku za kolica za visoke roditelje tj da je kosara na cim visem polozaju, a da su za sve terene? Po mogucnosti 2u1 ili 3u1.

Ciao, mi smo uzeli Joolz Hub2 - rucka i kosara idu dosta visoko, rucka do 109, a za kosaru ne mogu naci podatak, a mi smo kombinacija 176 cm ja i 192 cm on 🙊. 
    Joolz inace ima i neki adapter pomocu kojeg se kosara moze podici za dodadtnih 8-9 cm. Kupuje se dodatno, oko 40 eur s time da u baby centru mozes u zaglavlju stranice pronaci kupon od 15% koji vrijedi za Joolz opcenito u Baby centru. Moj ti savjet da svakako ides isprobati vise kolica po baby trgovinama da steknes dojam koja ti najbolje odgovaraju po visini. Razlike u visini rucke su znacajne. 

• zeka26
    30. Rujan 2025. 07:30

taratara25

zeka26

Pozdrav cure!

Ciao, mi smo uzeli Joolz Hub2 - rucka i kosara idu dosta visoko, rucka do 109, a za kosaru ne mogu naci podatak, a mi smo kombinacija 176 cm ja i 192 cm on 🙊.
    Joolz inace ima i neki adapter pomocu kojeg se kosara moze podici za dodadtnih 8-9 cm. Kupuje se dodatno, oko 40 eur s time da u baby centru mozes u zaglavlju stranice pronaci kupon od 15% koji vrijedi za Joolz opcenito u Baby centru. Moj ti savjet da svakako ides isprobati vise kolica po baby trgovinama da steknes dojam koja ti najbolje odgovaraju po visini. Razlike u visini rucke su znacajne.

Cure hvala vam puno! Uvijek su preporuke za par modela tako da cu samo navedene onda i gledati, suzile ste mi izbor i to dosta! 🤗

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• Blu00
    30. Rujan 2025. 07:41

taratara25

zeka26

Pozdrav cure!

I mi smo se odlučili za Hub 2. Ručka se može dosta izvući. Muž je 195 cm visok i odgovara mu visina ručke😊

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani