Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Petra_560
    02. Listopad 2025. 22:35

peppa0

Cestitam na urednim pregledima, lijepe vijesti kod svih ovaj put 🙂

Timi i dea potpisujem, bas si zelim bebicu bez grceva i da nam bude sve laganini i da uzivamo max jer je to to od nas 😊

Koliko imate godina? Sve zenice mislim. Nismo nikad spominjale. Meni ce bebac biti poklon za trideseti 🥰

Ja imam 23 godine te mi je ovo drugo dijete☺️prvo rodeno na carski ne mogucnost otvaranja 
    Sad se nadam prirodnom porodu🙈

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• lamise38
    02. Listopad 2025. 22:35

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

Petra_560
    02. Listopad 2025. 22:39

lamise38

Mamacita brz oporavak. Mene je danas tako propuhalo i mislim da mi ne gine u najmanju ruku prehlada. Bome i meni u aplikaciji jos 79 dana,imam osjećaj da sam jučer pogledala i bilo je ravno 100 dana,baš lete dani

lamise38

Ja sam isto prehladena vrijeme je uzasno!
    sad se trebamo najvise cuvati ovih prehlada
    ima li jos koja mama da ce roditi u Splitu?🙂

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• Paola_32
    02. Listopad 2025. 23:22

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

• taratara25
    03. Listopad 2025. 08:02

Paola_32

Ima li netko iskustva s Babybjorn njihaljkom? Trenutno je na 15 % na stranici Mali zakladi pa razmišljam o kupovini. Kako je dečko terenac, bit ću dosta sama pa baš razmišljam da bi mi to trebalo, a molim iskustva s još nekim sigurnim opcijama kad treba nešto očistiti/skuhati.. Imam ergobaby nosiljku za sad, čula sam da su marame odlične kad je beba baš mala pa javite ako imate neku specifičnu koju preporučate.. Hvala 😊

Ja nemam iskustva ali se isto interesiram. Puno mama mi je pohvalilo Babybjorn.
    Zanimaju me i te nosiljke tipa ergobaby - u tome beba moze biti od rodenja ili? Nemam iskustva a dosad sam se vise koncentrirala na kolica, krevetic, kadicu, torbu za rodiliste itd.
    Sto se torbe za rodiliste tice, od kojeg tjedna bi trebala biti full spremna?

• paula210
    03. Listopad 2025. 09:02

Paola_32

Mi imamo babybjorn,ako beba voli biti u tome odlicna stvar barem se meni tako pokazalo,imali smo i elektricnu koja se njise i pusta one sumove i sve ali to nije voljela,tako da je babybjorn posluzio bas dosta,kad bi kuhala,kada bi jela,kada bi bila sama snjom a tusirala se sve bi ju stavila u babybjorn ona bi me gledala ja bi nju gledala bila bi mi na oku tako da preporucam,nosiljku ergobaby imam i imam maramu ali ni to nije voljela nikako nikad tako da za to ne znam,ali mojoj frendici je mali htio u nosiljke i odlicno joj je posluzilo…

💙

• dea3
    03. Listopad 2025. 09:03

Paola_32

Za te njihalice bilo kojeg tipa - najviše ovisi o bebi (a kako to možeš znati 🙈)...
    Moja kolegica ju imala i beba uživala u njoj..
    Mi prošli put kupili mojem malcu..ma ako je uspio biti 5 minuta u komadu u njoj...jednostavno mu se nije svidjelo. Onda smo ju prodali...
    Isto vrijedi i za sve druge ... Jedna hoce, druga nece 🙈

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

EllaMS
    03. Listopad 2025. 09:55

Pregledi: 🤰🏻💗
    8.10. - taratara25 
    9.10. - Paola32 
    13.10. - Ditaa 
    14.10. - EllaMS
    16.10. - Barrrbi, riamaro 
    17.10. - bubica_0706 
    21.10. - paula210 
    23.10. - eni233 
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 
    29.10. - Giovanna32 

Termini:
    Mila123 - 1.12. 🩷
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306

👫
    36/36

• lamise38
    03. Listopad 2025. 10:04

Paola_32

Ja sam imala za peto i šesto i bila nam je spas kad neće nikako zaspat,mali ju je koristio do nekog 6.tog mj nakon toga jedva je bio u njoj,sad cemo vidjet za ovu bebu. Što se tiče nosiljki malu sam nosila prvo u marami(ne sjecam se kojoj)a kasnije sam imala ergobaby nosiljku dok mali uopće nije htio biti u tome. Sad si mislim uzet onu ergobaby embarace pa pokušati s njom jer nekako uz dvoje tako malih mislim da će mi biti od pomoći. Jedino evo ja ne znam jel do mene ili šta ali ja nisam baš bila nešto spretna dok mi je dijete u marami/nosiljci pa da ja čistim i kuham🤔
    Taratara25 a to je jako individualno,jer evo žene koje su rađale prije termina sigurno budu imale spremne prije,ja svoju spremim oko 38tt ali ono još ostavim za ubacit neke sitnice,možda onako okvirno sa nekih 36/37 pa barem veći dio da je unutra..

EllaMS
    03. Listopad 2025. 10:04

Da li koja od vas možda ima neku knjigu o razvoju prvih godinu dana da moze preporučiti?
    Planirate li na neke tečajeve? 

👫
    36/36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI