Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dea3
    28. Rujan 2025. 14:10

Josipella2025 jesu ti uspjeli smiriti trudove? 

Timi95
    28. Rujan 2025. 21:11

Moja je glavom dole i osjetim je dole i u sredini.. ispod zelucuca rijetko, bas ako se namjesti da ravno. Inace je uvijek lijevo ili desno 😅
    Mene je jutros bolilo dole kad sam isla na wc..ocito se crijeva pomicu i bas mi je bila bol nekako cudna.

Uuu boli boli, kasnije bude uzasan pritisak na vaginu tokom hodanja

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• paula210
    28. Rujan 2025. 22:13

Timi95-meni je isto pritisak dole ako dugo stojim/hodam,imam onako osjecaj kao da je dole sve naoteklo,kao kad glava pulsira ksd boli e takav neki osjecaj,cudno mi je bas jer s prvom to nisam imala…

💙

Timi95
    29. Rujan 2025. 09:04

paula210

Timi95-meni je isto pritisak dole ako dugo stojim/hodam,imam onako osjecaj kao da je dole sve naoteklo,kao kad glava pulsira ksd boli e takav neki osjecaj,cudno mi je bas jer s prvom to nisam imala…

I meni je tako. Cak mi nije problem hodati, nego stajati na istom mjestu.. i onda me zna i peci koliko me pocne boliti 🫣

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

peppa0
    29. Rujan 2025. 09:54

Timi i paula iste muke i kod mene + uzasno me bole prepone pogotovo kad trebam ustati nakon sjedenja/lezanja, jedva se pokrenem. Nije mi tako bilo u prethodnim T, trenutno se osjecam kao pred porod s prve dvije, a imamo jos dobra 3mj 😵‍💫

Kupila sam dio kozmetike za mene, one jessa pelene zauzmu pola kofera, unutra ih je 12, meni se cini da je to za 3 dana dovoljno. Pa onda necu nista osim toga, ako ce bas trebati dodatno, muz ce donijeti. Dok jos uzmem mali paket pelena za bebu (kod nas se nose pelene, vlazne i krema), meni nista ne stane u taj kofer srednje vel.

• lamise38
    29. Rujan 2025. 10:09

Pridružujem se klubu boli i sve težem hodanju/stajanju🤪
    Meni je od 5.te trudnoće to sve intenzivnije, peppa0 doslovno se i ja osjećam kao da sam u zadnjem mjesecu i da brojim par tjedana a ne još ovoliko,bit će ovo zanimljivo. Jedino mi je sad lakše što je jesen jer u prošloj trudnoći zadnje tromjesečje je bilo ljeto i to smo bili bez klime.

..
    Ja nisam još ništa počela spremati i kupovati,ali budem polako krenula od sljedećeg mjeseca.
    M_rosie nadam se da je tlak pod kontrolom.
    Josipella2025 nadam se da su se tvoji trudovi uspjeli smiriti.
    Moj mali nema vise temperaturu ali sam preumorna jer ga samo nosam i strašno je nervozan.
    Javim se iza pregleda,u 16 imam pregled.

Timi95
    29. Rujan 2025. 11:02

E mene je jucer ukljestilo kad sam kao polusjedila na stolici.. bol iznad guze i u nozi, sama sebi sam se smijala 🙈😅 osjeti se da cu uskoro 30god 😏🫣

Ja stvarno jos nista ne kupujem. Nekako ima jos vremena..
    Inace sam uloske uzimala Chicco i bilo mi je dosta 15kom za 2 dana. U rodilistu imaju sve za bebu, za sebe cu ono osnovno.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

peppa0
    29. Rujan 2025. 11:23

Ima vremena, naravno, ali ja ne kupujem radi vremena nego radi akcija. Ne volim nesto platiti vise ako mogu manje. 😅
    Tako da kad je dobra prilika, iskoristim, nece nista propasti 😉
    Meni chicco nisu bili bas najbolji jer sam ih trebala 2-3kom odjednom stavljati, izmicali su se, propustali, tako da nisam bas bila zadovoljna njima. 

bubica_0706
    29. Rujan 2025. 12:24

Makarena

taratara25

Makarena

Cure evo i ja malo u gužvi pa se nisam javljala zadnjih dana. Bas mi je zao pročitati da se zaredalo ovoliko negativnih situacija, nadam se da će brzo proći i da ćemo sve bezbrižno daleko dogurati ❤️

Šta se tiče kadice, ja sam s prvom imala twistshake, sad sam uzela stokke. Čini mi se da Stokke zauzima manje mjesta skupljena i kod Twistshakea mi je fuj onaj umetak za novorođenče jer je spužvasti pa upije vodu pa ga treba redovno prati i treba vremena da se osuši 😅. Kod Stokke kadice je to plastično pa sam zbog jednostavnosti uzela sad nju.

Jesi uzela Stokke L ili XL?

Evo nemam pojma 😅 provjerim sutra, ali 99% sam sigurna da je L. Neplanski sam prije cca mjesec ušla u Magic Baby i bila je akcija da se uz kadicu dobije umetak za novorođenče gratis pa sam iskoristila ☺️

Cure sad vidim da je i u Baby Center gratis umetak za novorodence uz kupnju Stokke Flexi Bath kadice 😊

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• m_rosie
    29. Rujan 2025. 15:09

Evo i mene. Jučer predvečer se tlak malo povisio 🤦🏻‍♀️ Dođem jutros u bolnicu, tlak 151/101 😂 Beba ipak napredovala. Ja sam danas po zadnjoj mjesečnici 30+4 - glava 28+5, stomak 28+1, noga 27+3. Prvi put znam težinu bebe, 1100 gr 🫶Protoci uredni, plodna voda uredna. I s obzirom da sam iz Dubrovnika, poslali su me u Split i to odmah na hospitalizaciju. Sutra kroz jutro se moram javiti na odjel na Firulama. Nalaz preeklampsije još nije stigao, tako da službeno nije potvrđena. Jutros u mokraći proteini ++. Tako da eto, idemo par dana u Split vidjeti što kažu 🙈🙈🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani