Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dea3
    03. Listopad 2025. 17:27

M_rosie 
    Nemoj se odjavljivati...
    Nama sigurni ne smetaš...osim ako smo mi tebi previše...
    Moje kumce je rodeno sa 1100, a moj sa 2100.
    Da, postoji sigurno potreba za produženom njegom..ali oni ti se svi poravnaju najcesce do 3 godine.
    Baš zato što se za te bebe više brinu pa odlaze na vježbe, palcici su na kraju uvijek napredniji jer se s njima puno radi i potiću se u razvoju. Moj malac i kumce s dvije godine pričali ko navinuti...u nekom momentu budu i napredniji...
    Današnja medicina čini čuda...i vjerujem da će sve biti dobro na kraju! 

Ja sam s mojim malcem dobila njegu 2x po godinu dana. Vjeruj mi taj period nam je bio odličan...taman je porastao, nije vise bio beba, mogli smo puno vise toga ...koliko smo samo nas dva popili kava u gradu 😂 
    Ovako nakon godine dana taman ti se poslozi i već moraš na posao, a on u vrtic...
    Ovako mi je u vrtic krenuo sa 2.5 i odlicno...minimalno bolestan...ipak je to vec neki jaci imunitet...

Znam da sad to nije neka utjeha...ali hocu to reci da nije sve tako crno...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Blu00
    03. Listopad 2025. 17:38

m_rosie

Hvala makarena, hvala svima 🫶
    Tek će mi sad tlak podivljati, jer sam išla malo vidjeti za bebe rođene od 1-1,5 kg i piše sto problema. Motoričke smetnje, zaostaci u razvoju, sve i svašta 😔 baš sam tužna, jako tužna. Do prije 15 dana imala sam urednu trudnoću i bebicu, toliko planova, sretni i ja i muž. I evo sad. Još sam tu sama, on nije sa mnom. Ježim se pomisli da ću roditi bebu od 1 kg, šta će biti s njom. Toliko smo toga prošli od moje prometne. Sad još vikend, neznam jeli ima vizite - neznam uopće hoću li preživiti vikend. Sad se grizem zašto sam u tom trenutku blokirala i nisam pitala šta znači to da ćemo morati završavati. Po ovome ispada da rodim za 8 tjedana i da beba dobija tjedno po 200 grama da bi ju rodila s cca 2500 grama. A očito će se roditi s manje od 1500 grama.

Neću vas više zamarati mojim problemima i tugom i svim, budem vas pratila i želim vam sve najbolje ❤️ javim se nakon poroda 🫶 i hvala vam na podršci zadnjih dana, divne ste ❤️

Nemoj nikad misliti da zamaraš😘 Slobodno piši i ispuši se kada osjetiš potrebu. Sve mislimo na tebe!🍀❤️

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

• dea3
    03. Listopad 2025. 17:47

Paola 
    Procitala sam i ja tu za walkiki i nadobudno odmah išla.
    Sama nisam našla onda sam išla pitati...žena me toliko čudno gledala..."ne, mi vam toga nemamo" 🫣
    Možda ćeš ti imati više sreće... 

• jagoda20
    03. Listopad 2025. 17:47

m_rosie

Hvala makarena, hvala svima 🫶
    Tek će mi sad tlak podivljati, jer sam išla malo vidjeti za bebe rođene od 1-1,5 kg i piše sto problema. Motoričke smetnje, zaostaci u razvoju, sve i svašta 😔 baš sam tužna, jako tužna. Do prije 15 dana imala sam urednu trudnoću i bebicu, toliko planova, sretni i ja i muž. I evo sad. Još sam tu sama, on nije sa mnom. Ježim se pomisli da ću roditi bebu od 1 kg, šta će biti s njom. Toliko smo toga prošli od moje prometne. Sad još vikend, neznam jeli ima vizite - neznam uopće hoću li preživiti vikend. Sad se grizem zašto sam u tom trenutku blokirala i nisam pitala šta znači to da ćemo morati završavati. Po ovome ispada da rodim za 8 tjedana i da beba dobija tjedno po 200 grama da bi ju rodila s cca 2500 grama. A očito će se roditi s manje od 1500 grama.

Neću vas više zamarati mojim problemima i tugom i svim, budem vas pratila i želim vam sve najbolje ❤️ javim se nakon poroda 🫶 i hvala vam na podršci zadnjih dana, divne ste ❤️

Svakako nam se javljaj, tu smo da budemo podrška jedna drugoj.  
    Nemoj čitati razne forume i iskustva.  
    Idi dan po dan, misli pozitivno zbog svoje bebice. One to osjete. 
    Ja kada sam zadržana u bolnici 24 sata on se cijeli dan nije smirio, a doma samo nekad lupne. 

U bolnici je uvijek dežuran netko od doktora, zamolili sestru da se obratiš doktorici oko pitanja ako se brines. Jedi, citaj neku knjigu, pogledaj neki film smiješni, i idi dan po dan. 
    Bit će sve dobro. 

• ivòo12
    03. Listopad 2025. 17:57

Lijep pozdrav, imam jedno pitanje, grudi su mi natekle bolne su i imam nelagodu i vidim plave vene po njima, danas je dan ocekivane menstruacije,prije sat dva isla sam u wc i nakon brisanja mi jeo ispao slicno kao sluzni cep svijetlo zuti gusti mene zanima postoji li mogucnost trudnoce jer ovakav iscjedak sam imala tjedan dva prije nego sam isla roditi prvo dijete..Hvala vam puno unaprijed🌸🩷

EllaMS
    03. Listopad 2025. 17:59

m-rosie sve su ti cure rekle, pratimo se od početka i ovo je safe space za sve, javljaj nam se, podijeli sta te muči, mi smo tu za tebe ❤️
    Dan po dan, najbitnije je da si pod nadzorom, znam da ti je teško, ali nisi sama, imaš tu podršku od svih.

Ja sam sebi uzela dvije frida mom spavaćice i jednu s about you mamalicious. Mislim nekako da je to dovoljno.  Ove su kratkih rukava, lakše mi se obući na njih, nego da mi je vruće u njima. Mene je zapravo najvise strah dojenja, em ce bit carski pa mlijeko dođe kasnije, em imam te glupe uvučene bradavice. Želja mi je da dojim, a sad kako ce biti ćemo vidjeti. Mislim otići na tečaj o dojenju svakako. 
    Mislim ja sam se danas zaokruzila na 30 tjedana, a stalno nesto govorim ima vremena, stignem 🙈

👫
    36/36

EllaMS
    03. Listopad 2025. 18:05

Pregledi: 🤰🏻💗
    8.10. - taratara25, Makarena
    9.10. - Paola32 
    13.10. - Ditaa 
    14.10. - EllaMS
    16.10. - Barrrbi, riamaro 
    17.10. - bubica_0706 
    21.10. - paula210 
    23.10. - eni233 
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 
    29.10. - Giovanna32 

Termini:
    Mila123 - 1.12. 🩷
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306

👫
    36/36

• dea3
    03. Listopad 2025. 18:22

Ella
    Gledam i ja malo te brojke dolje...sve su već pozamašne...i pola nas preko 30 tt...
    Još dok sam danas vidjela da je već i druga tema nakon naše otvorena (ljetne bebe 2026)...ajme pa kud prije...🙈

• dea3
    03. Listopad 2025. 18:24

*htjela sam napisati puno nas vec ...a ne pola preko 30 🫣

Makarena
    03. Listopad 2025. 19:53

M_rosie stvarno ne zamaraš, kao šta su cure napisale, dapače, mi se i zabrinemo kad se netko ne javlja. Meni se bas sviđa ovaj nas forumic, iako se zapravo ne znamo opet imam osjećaj da se znamo i da smo si bas podrška i tu jedna za drugu, pogotovo u teškim trenutcima. Tako da slobodno se ti javljaj, mene bar ne zamaraš niti najmanje. Šta se tiče ostalog, nemoj previše guglati, već sam ti i ja i cure napisale da je palcicima možda  potrebna pojačana njega prvih godinu-tri, ali oni svi dostignu svoje vršnjake i kasnije nikad ne bi rekao da su ta djeca bili palčići. Moja poznanica je prenijela ravnih 3 tjedna, tek su je onda inducirali i rodila je curicu od 2800g iako je toliko prenijela. Jednostavno isto sitnija beba, najurednijeg razvoja. Možda je i tebi genetski sitnija bebica, možda su pogriješili na ultrazvuku, postoji puno možda. Probaj se opustiti i zaokupiti se nečim, bebice isto osjećaju nas stres. Bebica kad dođe dođe, nadam se da će šta duže biti u tebi, ali ne brini, kad god dođe bit ćeš super mama i snaći se u svim situacijama, mi žene smo isto čudo i šta mi možemo ne može nitko 💪🏻

2023. M 🎀🧸
    2025. S 👸🏻🪐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI