M rosie vjerujem da ti je tesko, al stvarno je bolje za tebe i bebicu da si pod nadzorom. Sutra kada doktori dodju budes vidjela sta kazu na nalaze. Drzi se. Saljem zagrljaj🥰
M_rosie vjerujem da ti je tesko jer si se ponadala da ces ici kuci, ali najsigurnije je da ste i ti i beba pod nadzorom s obzirom na sve. Vrijeme ce vec proci i kad ces imati bebu u rukama, sve ce se to zaboraviti i ostati iza vas. 🤗
M_rosie baš mi je žao da to prolaziš, želim ti da se situacija smiri i da što prije odeš skroz zdrava kući 🤞 Znam da nije lako opustiti se i da kad nismo u toj situaciji, lako sad nama govoriti, ali srećom da si u bolnici u sigurnim rukama i da se redovito prati situacija. Drži se! ❤️
Ja sam ovaj tjedan obavila fetalni eho u Zagrebu kod predivne doktorice gdje sam prvi puta vidjela i bebino lice, rastopila sam se, koji divan osjećaj 🥰 Srećom sve je u redu za sad sa srcem, ali morat ću još doći za nekoliko tjedana jer imam ta neka antitijela koja mogu na bebino srce utjecati i sad će mi morati svaka dva tjedna pratiti srčani ritam bebe u bolnici. A danas sam opet čekala tri sata da bi mi rekli neka dođem za dva tjedna, ali iskreno kad vidim vaša iskustva, neću se niti žaliti, istrpit ću to, ali tad sam se baš uzrujala. Mene zadnjih par dana muči neka slabost, sva sam malaksala, hemoglobin mi je na donjoj granici, ali nitko nije ništa komentirao. Baš ću pitati sljedeći put jer ne znam kakvo je željezo i trebam li dodatke koje spominjete. I svako malo nakon obroka, skoče mi otkucaji srca do 110, onda se smiri kad se i želudac smiri. Ima li netko s tim iskustva?
Inače beba mi je ovih dana bila baš aktivna po cijele dane i danas je od pregleda nisam nešto osjetila, neki slabi udarci samo. Je li to razlog za brigu ili je normalno da se smanjuje ponekad? Čak razmišljam o baby watcheru, ima li to netko, je li potrebno, korisno za umiriti se kad je ovakva situacija ili samo dodatna briga?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Paola_32
Danas je i moja poznanica bila u Vž bolnici ...isto cekala 3 sata...
Znam da je ona sestra koja je inace super na g.o., a ove koje su bile na zamjeni nemaju bas neku organizaciju.
Kako to da tek za dva tjedna, znam da je danas doktor bio tamo??
Vezano uz pokrete...mislim da je to normalno...imam i ja takvih dana...bitno bi bilo da barem malo osjetiš..
Mislim da ti baby watcher sad vise niti nema nekog smisla.
Ja sam ga imala u drugoj trudnoci i najvise mi je sluzio do perioda kad nisam počela osjecari bebu..kasnije sve manje...
Naravno u takvim danima bi ti dobro došao, ali sad da ga baš u ovim tjednima ideš kupovat...ne znam baš...
Super za nalaz srca...
Meni to nitko nije spominjao niti u jednoj trudnoci da bi trebala obaviti...pa niti nisam...
M_rosie baš mi je žao da to prolaziš, želim ti da se situacija smiri i da što prije odeš skroz zdrava kući 🤞 Znam da nije lako opustiti se i da kad nismo u toj situaciji, lako sad nama govoriti, ali srećom da si u bolnici u sigurnim rukama i da se redovito prati situacija. Drži se! ❤️
Ja sam ovaj tjedan obavila fetalni eho u Zagrebu kod predivne doktorice gdje sam prvi puta vidjela i bebino lice, rastopila sam se, koji divan osjećaj 🥰 Srećom sve je u redu za sad sa srcem, ali morat ću još doći za nekoliko tjedana jer imam ta neka antitijela koja mogu na bebino srce utjecati i sad će mi morati svaka dva tjedna pratiti srčani ritam bebe u bolnici. A danas sam opet čekala tri sata da bi mi rekli neka dođem za dva tjedna, ali iskreno kad vidim vaša iskustva, neću se niti žaliti, istrpit ću to, ali tad sam se baš uzrujala. Mene zadnjih par dana muči neka slabost, sva sam malaksala, hemoglobin mi je na donjoj granici, ali nitko nije ništa komentirao. Baš ću pitati sljedeći put jer ne znam kakvo je željezo i trebam li dodatke koje spominjete. I svako malo nakon obroka, skoče mi otkucaji srca do 110, onda se smiri kad se i želudac smiri. Ima li netko s tim iskustva?
Inače beba mi je ovih dana bila baš aktivna po cijele dane i danas je od pregleda nisam nešto osjetila, neki slabi udarci samo. Je li to razlog za brigu ili je normalno da se smanjuje ponekad? Čak razmišljam o baby watcheru, ima li to netko, je li potrebno, korisno za umiriti se kad je ovakva situacija ili samo dodatna briga?
Meni nekad otkucaji poskoce kad lezim i bas to kad me muci zeludac... danas me uzasno bolio, cak su me i leđa boljela od njega. Ali ja mislin da je to jer dosta lezim. Trenutno me bole crijeva, a beba je aktivna, vec 45 min se rita..
Sto se tice pokreta i ja ih nekad ne osjetim toliko, ali normalno je, jer budu okrenuti leđima prema trbuhu i lupkaju prema leđa.
Super da je sve u redu ❤️
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Dea, nisam danas uopće došla do doktora, on je bio u prostoriji za uzv, a bila je neka mlada doktorica specijalizantica na drugom dijelu samo za kontrolu s nalazima i slično. Ja sam imala fetalni prije dva dana pa sam samo nosila nalaze, ali baš kak kažeš, nije dobra organizacija i onda sam doslovno za to čekala tri sata. 😔 Ma bitno da je sve ok, ali ovo je baš vježbanje živaca i strpljenja 😁
Većina ne ide na taj fetalni, ja nisam ranije uopće znala što je to, niti da se radi u Zagrebu, ali kako mene prate imunološki zbog autoimunih bolesti, ta antitijela koja imam, ona mogu uzrokovati aritmije srca kod bebe, nažalost i sad se to mora redovito pratiti.
Hvala na savjetu za baby watcher, onda nema smisla, budem pratila javljanja, nadam se da je samo neko kratko zatišje.
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
Meni nekad otkucaji poskoce kad lezim i bas to kad me muci zeludac… danas me uzasno bolio, cak su me i leđa boljela od njega. Ali ja mislin da je to jer dosta lezim. Trenutno me bole crijeva, a beba je aktivna, vec 45 min se rita..
Sto se tice pokreta i ja ih nekad ne osjetim toliko, ali normalno je, jer budu okrenuti leđima prema trbuhu i lupkaju prema leđa.
Super da je sve u redu ❤️
Hvala ti Timi na podijeljenom iskustvu, moguće da je onda to u pitanju, inače čim sam pročitala vaše poruke, beba se javila 🥰 uspjele ste me umiriti i evo nje, koje olakšanje, od podneva je nisam osjetila kako spada 🤗
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
Dea, nisam danas uopće došla do doktora, on je bio u prostoriji za uzv, a bila je neka mlada doktorica specijalizantica na drugom dijelu samo za kontrolu s nalazima i slično. Ja sam imala fetalni prije dva dana pa sam samo nosila nalaze, ali baš kak kažeš, nije dobra organizacija i onda sam doslovno za to čekala tri sata. 😔 Ma bitno da je sve ok, ali ovo je baš vježbanje živaca i strpljenja 😁
Većina ne ide na taj fetalni, ja nisam ranije uopće znala što je to, niti da se radi u Zagrebu, ali kako mene prate imunološki zbog autoimunih bolesti, ta antitijela koja imam, ona mogu uzrokovati aritmije srca kod bebe, nažalost i sad se to mora redovito pratiti.
Hvala na savjetu za baby watcher, onda nema smisla, budem pratila javljanja, nadam se da je samo neko kratko zatišje.
Jao, onda su se stvarno iskazali danas. Mislim ako netko samo nosi nalaz na pregled onda bi svakako trebao biti prije, a ne cekati 3 sata ... To samo znaci da te sestra uopce nije dozivjela šta si došla i šta trebaš...
Ili su te u najmanju ruku onda isto tako mogli poslati do doktora pa bi ti barem nesto rekao ...
I drugi tjedan ce biti ista ekipa pa me zanima kako cu ja proci 🙈 ova super sestra odmah ulazi k doktoru kad mu nosi moje papire i kaže ... Ona ima serklažu i nju morate prije uzeti 😂🙈
No, dobro...strpljen, spašen...
Jao, onda su se stvarno iskazali danas. Mislim ako netko samo nosi nalaz na pregled onda bi svakako trebao biti prije, a ne cekati 3 sata … To samo znaci da te sestra uopce nije dozivjela šta si došla i šta trebaš…
Ili su te u najmanju ruku onda isto tako mogli poslati do doktora pa bi ti barem nesto rekao …
I drugi tjedan ce biti ista ekipa pa me zanima kako cu ja proci 🙈 ova super sestra odmah ulazi k doktoru kad mu nosi moje papire i kaže … Ona ima serklažu i nju morate prije uzeti 😂🙈
No, dobro…strpljen, spašen…
Ja bi na tvom mjestu za svaki slučaj napomenula i ako te odmah ne uzmu, još koji put došla pitati jer ajde meni osim živciranja ne bude naškodilo, ali ti si na mirovanju i nadam se da budeš odmah na redu! 🤞 Sretno! 😊
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji