Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica_0706
    27. Rujan 2025. 15:29

m_rosie

Riamaro navijam da sve bude ok 🫶

Ja također imam jedno pitanje. Negdje sam bila vidjela, ali neznam gdje. Ja sam pila Novalac prenatal od mjesec dana prije nego sam ostala trudna. U nekom sam trenutku uvela Folacin po preporuci ginekologa i od tada pijem jedan dan Folacin, a drugi Novalac. I sad kako se dogodilo ovo s visokim tlakom vidjela sam da su dobre omega 3 masne kiseline za visoki tlak. Zanima me dali neka od vas pije neke prenatalne i dodatno omegu 3. Ako da, koju omegu. Jer je muž išao jučer u ljekarnu pitati i na kraju mu nije ništa dala, jer kao nezna ona koliko ja kao trudnica smijem uzimati omega 3 🤦🏻‍♀️ a znam da sam negdje pročitala da neke žene uzimaju dodatno omegu 3 uz vitamine u zadnjem tromjesečju. Pa evo ako ima neka da uzima dodatnu omegu 3 da mi kaže 🤗

Inače naspavala sam se i evo dosad tlak odličan, nadam se da će tako i ostati. I da će ova mala krenuti rasti 👼🙏

Ja pijem od Wiley's Finest prenatal omegu koja je bas za trudnice. Malo sam istrazivala i cinila mi se ta najkvalitetnija od onog sto se nudi. Sretno i drzi se! 🍀🩷

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

bubica_0706
    27. Rujan 2025. 15:34

Zaboravila sam napisati - omege narucujem sa stranice Avemed i uz kod MAJA15 ili LEA15 imate 15% popusta ako nekome treba 😊

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• jagoda20
    27. Rujan 2025. 15:43

Ja javljam da sam zbog povišene srednje vrijednosti na ogtt testu dobila uputnicu za bolnicu, za ponedjeljak. 
    Vjerojatno će raditi guk profil. 

Cijele vrijeme zdravo jedem, povrća puno, proteina, treniram 4 puta tjedno, setam. Očito da je to sve ipak do hormona iako ću iskorigirati još prehranu odnosno smanjiti ugljikohidrate. 

EllaMS
    27. Rujan 2025. 16:08

Pregledi: 🤰🏻💗
    29.9. - lamise38 
    30.9. - mamacita
    8.10. - taratara25 
    13.10. - Ditaa 
    14.10. - EllaMS
    16.10. - Barrrbi 
    17.10. - bubica_0706 
    23.10. - eni233 
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    27. Rujan 2025. 16:17

Sorry ako sam nekog izostavila s popisa, samo mi javite, dosta se pisalo, pa ne znam jesam pohvatala sve.

Žao mi je vas cura koje sad prolazite kroz neke tegobe, želim vam da te brige sto prije prođu i da ih zamjene neka bolja vremena.

Za twinshake i ja sam kupila kadicu sa stalkom i svim onim dodatcima plus podloga za presvlacenje. S njihove stranice, sve uredno. To je švedska firma, pa šalju od tamo.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• paula210
    27. Rujan 2025. 16:29

Citam vas cure,nisam stigla bas sve u detalje popratit,bila mala bolesna,muz evo sad i ja ali nadolazim…
    Zao mi je svih cura koje prolaze vece stresove cini mi se da se bas skupilo vise negativnih dogadaja,zelim vam svima da sve bude okej,ove koje su u bolnici da sto prije idu kuci,a koje su bolesne da sto prije ozdrave…
    Netko je pisao za ogtt,ja isto cijeli zivot treniram,pazim na prehranu,u trudnoci idalje treniram normalno dokle god imam zeleno svjetlo 3xtjedno+svaki dan setnja sa malom od sat+ vremena,pa sam i u prvoj i drugoj trudnoci imala povisene vrijednosti,ne puno,ali jesam,tako da ocito nije do prehrane nists jer prijateljica koja he trudna u dan kad i ja,kaze da zna pojest u danu cijelu veliki cokoladu sama,cips itd i tako svaki dan pa su joj sve vrijednosti u granicama i ispod🤷‍♀️do hormona je stvarno…vec je netko i bio objasnjavao to ovdje u grupi..

💙

• dea3
    27. Rujan 2025. 17:33

EllaMS

Sorry ako sam nekog izostavila s popisa, samo mi javite, dosta se pisalo, pa ne znam jesam pohvatala sve.

Žao mi je vas cura koje sad prolazite kroz neke tegobe, želim vam da te brige sto prije prođu i da ih zamjene neka bolja vremena.

Za twinshake i ja sam kupila kadicu sa stalkom i svim onim dodatcima plus podloga za presvlacenje. S njihove stranice, sve uredno. To je švedska firma, pa šalju od tamo.

Primjetila sam da se u grupi zadnjih par dana javilo par cura koje su dan dva više od m_rosie trudne...mislim da njih nema na spisku...a bile bi prve... 😘

• m_rosie
    27. Rujan 2025. 17:40

Cure, hvala za omegu 💪 

Dea3 da, mislim da imaju bar 2 cure koje su koji dan više od mene trudne. S tim da ja spadam u jesenske bebe 🤦🏻‍♀️ Termin mi je 03.12., ali ići ću na dogovoreni carski. Kao cca 7-10 dana prije, a ako ne riješim tlak i beba bude slabo napredovala biti će porod i prije. Ja bi voljela makar u 38 tjedan ući 🤞🤞

• dea3
    27. Rujan 2025. 18:02

m_rosie

Cure, hvala za omegu 💪

Dea3 da, mislim da imaju bar 2 cure koje su koji dan više od mene trudne. S tim da ja spadam u jesenske bebe 🤦🏻‍♀️ Termin mi je 03.12., ali ići ću na dogovoreni carski. Kao cca 7-10 dana prije, a ako ne riješim tlak i beba bude slabo napredovala biti će porod i prije. Ja bi voljela makar u 38 tjedan ući 🤞🤞

Ja cu isto biti jesenska sigurno... 🫣 Nema sumnje ni trunke... I to lako moguce vec u listopadu...nadam se barem negdje krajem ... 
    Ali prema datumu jer je službeni termin iza 1.12. sam krenula ovdje s vama...
    Zavirim u jesenske pa procitam sto cure piše jer se nađe dobrih informacija...ali i ovdje nas ima dosta ranih tako da mi je tu dobro 😘😁🥰

U prošloj trudnoci sam bila čista proljetnica i onda hop, porodila se prva još u zimi 🙈
    Od sredine popisa odletila na prvo mjesto... 😂

• m_rosie
    27. Rujan 2025. 18:19

dea3

m_rosie

Cure, hvala za omegu 💪

Ja cu isto biti jesenska sigurno… 🫣 Nema sumnje ni trunke… I to lako moguce vec u listopadu…nadam se barem negdje krajem …
    Ali prema datumu jer je službeni termin iza 1.12. sam krenula ovdje s vama…
    Zavirim u jesenske pa procitam sto cure piše jer se nađe dobrih informacija…ali i ovdje nas ima dosta ranih tako da mi je tu dobro 😘😁🥰

U prošloj trudnoci sam bila čista proljetnica i onda hop, porodila se prva još u zimi 🙈
    Od sredine popisa odletila na prvo mjesto… 😂

Evo nisam nijedan put povirila u jesenske 🤦🏻‍♀️ tu sam od prvog dana i eto sve mi je kao da će biti zimska beba, pa nema veze 😆 i još tu uvelike pričala s curama, pa mi nije imalo smisla da se prebacim 😆 🤷🏻‍♀️

Želim ti da makar koji dan uđeš u studeni 🫶 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani