Bit ce to sve okej. A mislim da je tako u svim bolnicama vise manje.. naviknes se nakon par noci 🙈 nadam se da ce se tlak smiriti i da ce biti sve u redu dalje🤞
Zao mi je da je uvijek nekoj nesto.. meni je danas dobro, samo sam stalnoo gladna, ne mogu se najesti
I ja tako zadnjih dana,samo razmišljam šta bi mogla jesti🤣neku večer skoro išla radit fritule,sreća nisam ulja imala🤪
Zao mi je da je uvijek nekoj nesto.. meni je danas dobro, samo sam stalnoo gladna, ne mogu se najesti
I ja tako zadnjih dana,samo razmišljam šta bi mogla jesti🤣neku večer skoro išla radit fritule,sreća nisam ulja imala🤪
Ja sam sinoc htjela jest strudlu, ali sam ipak pojela jabuku 🤣 uzas.. sad mogu reci da sam na +6kg 🙈
Malo prije sam pojela pola kruha sa zimskom salamom 😅 sad sam okej (za sada) ..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam sinoc htjela jest strudlu, ali sam ipak pojela jabuku 🤣 uzas.. sad mogu reci da sam na +6kg 🙈
Malo prije sam pojela pola kruha sa zimskom salamom 😅 sad sam okej (za sada) ..
Hahaha. Vidim da je svima proradio apetit. Ja bi stalno nes jela. Dns sam nakon dorucka isla malo prosetati da uskoro ne budem velika kao slon.🙈🤣
Evo cure da se i ja javim, meni su se opet javili pravilni trudovi, odjednom i to odmah na razmak od 3 min s bolovima u ledima i pritiskom na zdjelicu. Otisli odmah u bolnicu i hospitalizirali me i stavili na tokolizu. Pa eto savjet obratite pozornost na BH i da li se javljaju u razmacima uz druge bolove.
12.12. dolazi nam Luka 💙
Evo cure da se i ja javim, meni su se opet javili pravilni trudovi, odjednom i to odmah na razmak od 3 min s bolovima u ledima i pritiskom na zdjelicu. Otisli odmah u bolnicu i hospitalizirali me i stavili na tokolizu. Pa eto savjet obratite pozornost na BH i da li se javljaju u razmacima uz druge bolove.
Uh..baš mi je žao...
I to sve radi one lagane prometne što si napisala??
A jel te ti trudovi otvaraju ili si za sad još zatvorena??
Nadam se da će lijekovi djelovati što dulje...
Josipaella i m_Rosie drzite se, nema druge. Samo pozitivno 🫶🏼
Imam pitanje glede kadice za bebe- znam da ste vec pisale i Twistshake-u ali ne mogu pronaci po stranicama. Mislite li da je ta kadica vrijedna hypea? Do koje dobi se moze koristiti sto mislite?
I za vas koje ste narucivale, jeste li narucivale direktno sa Twistshake stranice? Trenutno se s kodom, onaj set sa kadicom, stalkom, jastukom, igrackama i krpicama moze dobiti za 80 eur, s time da se placa postarina oko 7 eura.
Taj stalak mi se cini praktican a opet nisam sigurna je li neophodan.
Dobila sam i preporuke za stokke folding kadicu sa umetkom pa ako imate iskustva pisite.
Isto tako slobodne ste preporuciti i neke druge kadice koje imate ili planirate kupiti.
Tnx 💞🫶🏼
Josipella2025 želim ti svu sreću i šaljem zagrljaj 🫶 tako malo treba da se sve okrene naopačke, tek shvatiš kad osjetiš na sebi 😐
Taratara25 hvala 🫶 ja sam naručila twistshake kadicu, prošli vikend, baš s njihove stranice. S dostavom nepunih 90€, tokom tjedna bi trebala doći - u praćenju pošiljke piše do 30.09. Meni ima prijateljica i po njezinoj preporuci sam i naručila. S tim da sam ja tražila baš sa stalkom, jer u stanu imamo 2 kupaonice i u obje su tuševi, pa mislim da će mi i kad mala bude imala 2 godine zgodnije biti u kadici 😂 Uz ovu kadicu dobiješ stalak, kadicu, jastučić, igračke i ispirač - ovako se čini zgodno. I kad sam gledala za naručiti negdje na njihovoj stranici sam vidjela da je za od 0-4 godine. Tako da eto, nadam se da će ispuniti očekivanja 😆 s tim da ja imam od prometne problem sa saginjanjem jer imam umjetni kuk i meni će stalak definitivno služiti. S tim da ova kadica može na stalak, a može i samostalno stajati na stolu npr. Jedino neznam ako se može nasloniti na rubove kade pa da se i tako koristi. Inače nemam iskustva, pa eto toliko od mene po tom pitanju 😂😂
Josipella drzim fige da trudovi stanu, javljaj novosti i drzi se 🤗
Taratara mi koristimo kadicu dok dijete ne pocne stajati, a onda nam je lakse u tusu. Cak mi se svidja ideja onog stolcica u kojem dijete sjedi u slucaju da sam sama. Evo ne znam, nama ta kadica nije tako bitna, a nekome je mozda jako korisna. Kad pocnu mlatarati rukicama i nogicama, a to je jako brzo jer im je zabavno, vode bude posvuda, poplava. Tako da se mi prebacujemo u tus i kupanac je brzinski. Moje ionako mrze kupanje 🤭 mislim da je za bas za svaku stvar individualno, nekome koristi, nekome ne.
M_rosie i Josipella2025 drzite se cure, vjerujem da ce sve biti dobro 🙏🏼
Taratara25 nama je baš stigla twistshake kadica sa stalkom i puno je čvršća od drugih koje smo gledali po dućanima. Platila sam na kraju nekih 85€. Gledala sam i stokke, i chipolino, ali mi ova izgleda bolje. Taman mi stane u tuš koji je 80x90 s kliznim vratima, i baš joj je dobra visina za ekipu koja je viša, a i meni je okej. Inače imam iskustvo kod frendice i s aquascale, koja je još bolja, ali mi je zbog mjesta uvjet bio da je sklopiva.
Da se javim, mi smo sinoć bili na hitnoj zbog nekih bolova nisko dolje. Dječak je dobro, ima 550gr, ali mama ima bakterije i leukocite u urinu i dr na hitnoj sumnja na gljivice, zbog iscjetka, ali nije sigurna pa ćemo pratiti. Dobila sam antibiotik urifos koji se pije dva dana prije spavanja. Je li tko to pio? S tim da me nije poslala na urinokulturu, kao tek nakon antibiotika… Uz to ću nastaviti uzimati omnibiotic flora plus. Imate li preporuku za neki drugi probiotik koji je možda bolji uz antibiotike? D-manoza dovoljna ili da uzmem još nešto?
Sljedeći redoviti pregled zakazan za sad 16.10.
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji