Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • taratara25
    01. Listopad 2025. 11:19

I moja beba je stvarno aktivna. Party je u trbuhu non stop. 

Curke koje ste rekle da cete kupiti, ili ste ranije vec koristile one Frida Mom gacice - jeste li uzimale one klasicne, ili poviseni struk kao za nakon carakog reza?

Vidim da je u DM-u ova verzija s visokim s visokim strukom dostupna samo za on-line line isporuku 😒 pa da se ne zaletim bezveze jer planiram uzeti neke stvari za rodiliste danas na zutoj srijedi.

Tnx

• m_rosie
    01. Listopad 2025. 11:39

Blondy

Jutro cure, meni je ova beba toliko aktivna. Stalno ju osjecam, s time da sad je vec pocelo ono rastezanje trbuha, ne toliko lupanje. Jedva crkam iduci pregled, no ima jos 2 tj do njega. Nisam jos nista kupila za bebu, valjda hocu oduci mjesec, ionako imam vecinu od prvog djeteta. Ja nemam nikakvih bolova i problema, nadam se da ce tako sto duze potrajati zbog prvog malca jer ne mogu uz njega lezati 😅 no, kako bude, bit ce.
    M_rosie,javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

Evo me 🙈 Vizita je prošla, nisu baš puno rječiti 😂 I onda mi je iza vizite došao jedan doktor, 3 min, ali je došao sam. I ništa, da je situacija takva - visoki tlak, sad opet skupljam 24-satni urin, beba manja. Nebi bio toliko problem da sam trudna 35 tt, ali ja sam danas tek 30+6. A da je bebi zasad najbolje u maternici i eto, bilo bi super izdržati što duže. Čim se vidi da bebi nije najbolje u maternici, vaditi je i u inkubator. I rekao je znači nema mrdanja. To sam ja shvatila da ću ostati ovdje do poroda, da se beba prati i ako bude hitno, idem odmah na carski. Tako da eto, svjesna sam da je to najbolje za bebu i koliko god mi bilo teško i stres i sve, izdržati ću. I eto makar do 37tt da dođemo 🙏🙏 i da bude bez ikakvih posljedica za bebu. Da nam dođe živa i zdrava 🧡

34+1 tt - 24.10.2025.

• leia
    01. Listopad 2025. 14:20

Upadam ovdje sa jesenskih samo da se javim m_rosie.
    Ostavit ću mail u potpisu, pa mi slobodno pošalji mail ako želiš, možda te uspijem malo smirit/pomoć. :) 

Timi95
    01. Listopad 2025. 14:37

m_rosie

Blondy

Jutro cure, meni je ova beba toliko aktivna. Stalno ju osjecam, s time da sad je vec pocelo ono rastezanje trbuha, ne toliko lupanje. Jedva crkam iduci pregled, no ima jos 2 tj do njega. Nisam jos nista kupila za bebu, valjda hocu oduci mjesec, ionako imam vecinu od prvog djeteta. Ja nemam nikakvih bolova i problema, nadam se da ce tako sto duze potrajati zbog prvog malca jer ne mogu uz njega lezati 😅 no, kako bude, bit ce.
    M_rosie,javi sto kazu nakon vizite. Izdrzat ces ti to, koliko god treba biti u bolnici, sve za bebicu ❤️

Evo me 🙈 Vizita je prošla, nisu baš puno rječiti 😂 I onda mi je iza vizite došao jedan doktor, 3 min, ali je došao sam. I ništa, da je situacija takva - visoki tlak, sad opet skupljam 24-satni urin, beba manja. Nebi bio toliko problem da sam trudna 35 tt, ali ja sam danas tek 30+6. A da je bebi zasad najbolje u maternici i eto, bilo bi super izdržati što duže. Čim se vidi da bebi nije najbolje u maternici, vaditi je i u inkubator. I rekao je znači nema mrdanja. To sam ja shvatila da ću ostati ovdje do poroda, da se beba prati i ako bude hitno, idem odmah na carski. Tako da eto, svjesna sam da je to najbolje za bebu i koliko god mi bilo teško i stres i sve, izdržati ću. I eto makar do 37tt da dođemo 🙏🙏 i da bude bez ikakvih posljedica za bebu. Da nam dođe živa i zdrava 🧡

Drzi se, sve ce biti u redu. Bitno je da si pod kontrolom i da znaju sta je tocno.. kad kazes to se sve cini dugo, ali zapravo nije i brzo ce proci vrijeme.. nađi si neku zanimaciju.. gledaj filmove, serije, citaj..gnjavi nas u grupi ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

EllaMS
    01. Listopad 2025. 15:12

Pregledi: 🤰🏻💗
    8.10. - taratara25 
    13.10. - Ditaa 
    14.10. - EllaMS
    16.10. - Barrrbi, riamaro 
    17.10. - bubica_0706 
    21.10. - paula210 
    23.10. - eni233 
    27.10. - peppao 
    28.10. - Timi95 

Termini:
    Mila123 - 1.12. 🩷
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 
    Giovanna32 - 06.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185, 306

👫
    36/36

• m_rosie
    01. Listopad 2025. 15:12

Timi95 hvala ❤️ Sve nekako prebrzo došlo, neočekivano. Kaos u glavi 🙈 Evo danas tlak školski, ali nešto doktorica komentirala kao mala posteljica, loša cirkulacija pa može i od toga biti mala beba. Ne uspjevam dobro prosurfati, jer nisam zapamtila što je točno rekla. Ako netko zna nešto o tome ili je imao neki takav slučaj, slušam 🙈🙈 Nekako mi se čini da je to predugo vremena, najviše me strah da se nedogodi neki problem bebi - da ostane bez kisika ili tako nešto. Samo da se rodi zdrava 🙏🫶 Naravno, odmah neki crni scenariji 🤦🏻‍♀️ Danas tlak školski, daj Bože da ostane takav. I eto, ako bi tlak ostao ok i beba počela dobijati više pa da raste, čisto za malo mira i manje stresa 🙏🫶  pa bi bilo lakše 🙈

Hvala Leia javim se 🧡

34+1 tt - 24.10.2025.

• taratara25
    01. Listopad 2025. 16:08

m_rosie

Timi95hvala ❤️ Sve nekako prebrzo došlo, neočekivano. Kaos u glavi 🙈 Evo danas tlak školski, ali nešto doktorica komentirala kao mala posteljica, loša cirkulacija pa može i od toga biti mala beba. Ne uspjevam dobro prosurfati, jer nisam zapamtila što je točno rekla. Ako netko zna nešto o tome ili je imao neki takav slučaj, slušam 🙈🙈 Nekako mi se čini da je to predugo vremena, najviše me strah da se nedogodi neki problem bebi - da ostane bez kisika ili tako nešto. Samo da se rodi zdrava 🙏🫶 Naravno, odmah neki crni scenariji 🤦🏻‍♀️ Danas tlak školski, daj Bože da ostane takav. I eto, ako bi tlak ostao ok i beba počela dobijati više pa da raste, čisto za malo mira i manje stresa 🙏🫶 pa bi bilo lakše 🙈

Hvala Leia javim se 🧡

m_rosie drzi se, vjerujem da ti nije lako, svi smo uz tebe. 
    Najvaznije je da si u bolnici pod stalnim nadzorom.
    Moja prijateljica je imala slicni situaciju kao ti, beba je imala zastoj, samo sto ona nije imala visoki tlak, bili su ok protoci, i isto su joj rekli kao tebi- da ce oni pratiti i znati kada bebi vise nece biti dobro unutra. I tako je ona brojila svaki tjedan (krenulo je oko 27, mislim da je tad bila hospitalizirana). Na kraju je dosla do termina i rodila super zdravu curicu koja je neki dan navrsila 3 godine. Vjerujem da ce i tebi biti tako. Pokusaj sto pozitivnije razmisljati i koncentriraj se na dan kad ces upoznati svoju bebicu, nek te to drzi. Nema predaje. Slobodno nam se pojadaj tu kad ti dode tesko, pokusati cemo ti pomoci barem rijecima 🫶🏼

• Giovanna32
    01. Listopad 2025. 16:27

M_rosie, drzi se i sretno tebi i bebi. 🙏 Pod nadzorom si i bitno da si tamo pod kontrolom. Proći će i to brzo. 🤗

Ja sam imala pregled danas. Sve je u redu, nema komplikacija, osim malo bolova koji se smire kada se odmorim. Doktorica mi je rekla da ne ludujem jer često zaboravim da sam trudna. Još uvijek radim i planiram do kraja, samo moram tempo smanjiti i ne žuriti. 

Idući pregled je 29. 10. 

2. 5. '25. ZM
    7+4 ❤️
    6. 2. '26. 💙

Giovanna32

• zeka26
    01. Listopad 2025. 17:14

m_rosie

Blondy

Sretno, i da vam vrijeme do termina cim brze prođe a tlak i ostali nalazi budu čim bolji! ❤️

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• dea3
    01. Listopad 2025. 19:43

Ja sam danas obavila pregled...
    Šav drži, sve ok s bebom, beba 1996g - i dalje veci za 2 tjedna... 🫣
    Doktor smatra da smo postigli veliki uspjeh...s obzirom na anamnezu predviđa porod oko 34 tt (ali kad dodate njegova +2 to je izvrsno) ... 
    Beba se čak okrenula na glavicu, za što sam mislila sa nema šanse...pa je i to odlicno...
    Jedini danas po prvi put tlak visoki 140/90 ...a inace imam uvijek nizak..cak i na porodu...
    Valjda sam previše čitala vaše pa i meni skočio 😂😂

I krv pokazala niske parametre hemoglobina, eritrocita i željeza...

Sad moram doma mjeriti tlak 3x na dan, i kontrola opet za tjedan dana...

Popodne se malo smanjil pa je bio 137/79
    To je malo poviseno, ali nije strašno ...
    Vidjet cemo dalje...

Uglavnom s obzirom da lezim od 17 tt prakticno bez cerviksa...danasnja kontrola se smatra velikim uspjehom..em smo presli 30 tt (+2 ) .... I magicnu brojku za dijete od 2 kg...
    Iskreno da sutra krene, ja sam u miru... 🥰🙏

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI