Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    25. Rujan 2025. 15:08

Hvala na iskustvima vezanim za željezo odnosno hemoglobin.
    M_rosie ja se nadam da si za vikend doma,da ce svi nalazi stici i biti sve pod kontrolom,znam da nije lako biti u bolnici. Ja se tako veselim vikendima jer nema škole i tog trčanja 😁

• m_rosie
    25. Rujan 2025. 15:41

Blondy nije mi ništa rekao za jetrene enzime, a radili smo ih. Tako da pretpostavljam da su ok. Meni u uputama od metildopa piše da je kompatibilan s dojenjem, veoma nizik rizik. I da se ovisno o dozi konzultira s liječnikom. 
    Još neznam rezultat proteina u mokraći, vjerovatno mi tek ujutro na viziti kažu 🙈 sad sam upravo obavila pregled s hematologom.

Lamise38 hvala ❤️

Nadam se da doma neću morati mirovati zbog tlaka, jer još nisam kuću očistila 😂😂😂

• m_rosie
    25. Rujan 2025. 16:52

Proteini u 24-satnoj mokraći 2.124. Čekam vizitu. A referentni interval je od 0.024-0.141. Očito neću lako doma i sad mi tlak sigurno neće spasti 😟

Blondy
    25. Rujan 2025. 17:38

m_rosie

Proteini u 24-satnoj mokraći 2.124. Čekam vizitu. A referentni interval je od 0.024-0.141. Očito neću lako doma i sad mi tlak sigurno neće spasti 😟

Imas i navecer vizitu ili ce ti ujutro reci?

• dea3
    25. Rujan 2025. 17:40

m_rosie

Uh...
    Vidiš da nismo pretjerale kad smo te "tjerale" u bolnicu i pod nadzor...

Blondy
    25. Rujan 2025. 17:45

Nece te pustiti doma sad s ovim nalazom. Bar ja tako mislim, i bolje da si u bolnici pod nadzorom i izdrzis koliko god se moze.. ovo i tlak upucuju na preeklampsiju, treba vidjeti i druge nalaze.. javi nam svakako sto kazu 🤞

• m_rosie
    25. Rujan 2025. 17:51

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna  i razočarana i sve 😔

• lamise38
    25. Rujan 2025. 18:25

m_rosie

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna i razočarana i sve 😔

Baš mi je žao,znam da nije baš utješno trenutno ali s obzirom na nalaz najsigurnije da si pod nadzorom. Ne znam kakva je procedura kad se nađu proteini i hoćeš li morati biti do kraja u bolnici ali sve se za te bebice naše izdrži. Danas ti je teško ali budeš već nekako prihvatila i dan po dan i tjedan po tjedan i za čas će to proći☺️

• lamise38
    25. Rujan 2025. 18:39

M_rosie ima trenutno na jesenskim trudnicama jedna curka koja je čini mi se sad 32 tt i danas joj je potvrđena preeklamsija,vjerujem da je nekako lakše kad nisi sam i kad možeš razmijeniti koju sa nekim tko prolazi isto.. 

Timi95
    25. Rujan 2025. 18:46

lamise38

m_rosie

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna i razočarana i sve 😔

Baš mi je žao,znam da nije baš utješno trenutno ali s obzirom na nalaz najsigurnije da si pod nadzorom. Ne znam kakva je procedura kad se nađu proteini i hoćeš li morati biti do kraja u bolnici ali sve se za te bebice naše izdrži. Danas ti je teško ali budeš već nekako prihvatila i dan po dan i tjedan po tjedan i za čas će to proći☺️

Bitno da si na sigurnom i pod nadzorom.. vjerovatno ima lijek za to ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani