Ja se isto trudim spavat na lijevom boku ali kako mi je i inace prirodno na ledima puno puta se probudim tako. Uzmite si mali jastucic (ja imam onaj kao valjak kratki ali moze bilo koji) i stavite ga lagano pod leda i guzu s desne strane. I dalje cete ati osjecaj da kao spavate na ledima ali desna polovica tijeka biti ce lagano podignuta i to bi onda trebalo biti ok tako sam procitala i mene to spasava.
Jagoda, ja sam malca prvih par tjedana jaaaako osjetila, pa onda nekih tjedan dva dana puno slabije i sad zadnjih tjedan dana stalno i jako. Vjerojatno ovisi i o polozaju bebe a mislim da je najbitnije da ga osjetis kontinuirano cak i ako su slabiji udarci.ako se znacajno smanje udarci onda bi bilo pametno otici prekontrolirati

12.12. dolazi nam Luka 💙
Ja se isto trudim spavat na lijevom boku ali kako mi je i inace prirodno na ledima puno puta se probudim tako. Uzmite si mali jastucic (ja imam onaj kao valjak kratki ali moze bilo koji) i stavite ga lagano pod leda i guzu s desne strane. I dalje cete ati osjecaj da kao spavate na ledima ali desna polovica tijeka biti ce lagano podignuta i to bi onda trebalo biti ok tako sam procitala i mene to spasava.
Jagoda, ja sam malca prvih par tjedana jaaaako osjetila, pa onda nekih tjedan dva dana puno slabije i sad zadnjih tjedan dana stalno i jako. Vjerojatno ovisi i o polozaju bebe a mislim da je najbitnije da ga osjetis kontinuirano cak i ako su slabiji udarci.ako se znacajno smanje udarci onda bi bilo pametno otici prekontrolirati
Super! Hvala na informacijama.

Hvala josipella
Žene ja mislim da sam počela osjećati bebu , i to najčešće kad mirujem ili kad legnem poslje jela .. onako su mi ko neki titraji u trbuhu, nemogu baš opisati Al mislim da je to to 🤭🥰🥰🥰o

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cure ja se nisam javljala,svasta se nesto izdesavalo,nisam stigla,prebacila sam bila pregled sa cetvrtka na jucer,sve je okej sa bebicom hvala Bogu,ogtt je okej reko je samo da smanjim slatko zbog blago povisenog zadnjeg vadenja,iduci prelged 21.10

💙
Ne znam. Ni u prvoj nisam radila ogtt, a bebica je bila naprednija za 2tt i rodio se sa preko 4kg.. samo sam u drugoj radila i bilo je sve u redu..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pregledi: 🤰🏻💗
22.9. - Peppao, Tinchy300
24.9. - Blondy
25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32
29.9. - lamise38
30.9. - mamacita
8.10. - taratara25
13.10. - Ditaa
14.10. - EllaMS
16.10. - Barrrbi
17.10. - bubica_0706
28.10. - Timi95
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02.
Giovanna32 - 06.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185, 306

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Nisam ni ja u svakoj trudnoći radila ogtt,moja prijašnja ginegologica je dosta površno radila,ja sam bila mlada i neupućena tako da nisam ni znala da sam trebala. Hvala Bogu uvijek je bilo sve ok.
..
Što se tiče spavanja ja mijenjam bokove ali isto tako znam biti i na leđima,tako sam u svakoj trudnoći i svaki put je bilo sve ok.
..
Eni233 je je teško je to objasniti ali sigurno su ti titraji udarci.
Paula210 bitno da je sve ok.
Ja jedva čekam svoj pregled,zanima me jel se beba okrenula na glavu,nikako po udarcima ne mogu skužiti kako je smještena.

Paula zao mi je zbog stresiranja, super da je sve u redu! ❤️
Lamise haha tako i ja, uglavnom me udara skroz bočno lijevo i desno nisko iznad bokova pa mislim da je poprečno, onda počne pod rebra pa mislim da se okrenula lijepo pa onda sutradan opet tuče bočno niže, evo maloprije sam dobila po mjehuru. Ja ne znam je li se ona okreće unutra ko na ringispilu ili šta se dešava 😂. Ja ću na pregled tek za 2-3 tjedna, bila sam sa 24tt i rekla da ću pričekati do 29-30tt trudnoće za idući, ne mogu dočekati 😬

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Lamise haha tako i ja, uglavnom me udara skroz bočno lijevo i desno nisko iznad bokova pa mislim da je poprečno, onda počne pod rebra pa mislim da se okrenula lijepo pa onda sutradan opet tuče bočno niže, evo maloprije sam dobila po mjehuru. Ja ne znam je li se ona okreće unutra ko na ringispilu ili šta se dešava 😂. Ja ću na pregled tek za 2-3 tjedna, bila sam sa 24tt i rekla da ću pričekati do 29-30tt trudnoće za idući, ne mogu dočekati 😬
Moj je na zadak i dalje ja bih rekla. Ja idem sad ovaj tjedan na pregled. Sad su mi na 3 tjedna. Prosli pit sam cekala 5 tjedana i bilo mi je kao vjecnost 😅

Moj je na zadak i dalje ja bih rekla. Ja idem sad ovaj tjedan na pregled. Sad su mi na 3 tjedna. Prosli pit sam cekala 5 tjedana i bilo mi je kao vjecnost 😅
Ma mojoj kolegici se okrenuo u 37 tjednu , i evo danas rodila zdravog dečkića 🥰🥰❤️ tako da ne sekiraj se , stigne se bebica okrenuti 🤞

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji