Ja nisam sigurna jesam osjetila za sad ali u prijašnjima jesam.
Dea3 eto tebe još malo u velikom 30.tjednu. ne znam jesi vec pisala ali koj trudnički mozak nije u stanju pamtiti,u kojem tjednu si rodila prvo dvoje?
Prvo sa serklažom u 37 tt
Drugo bez serklaže u 34 tt
I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena…samo šav drži sve na mjestu…zato i odbrojavamo 🙃
Znači sad je prvi put da si skroz otvorena? Nadam se dq će onda šav držati što duže,nije nemoguće🙏🤗
Rekla bi da sam u svakoj bila...samo u Petrovoj to nisu uopce mjerili... Mislim na unutarnje usce...tamo su samo mjerili vanjsko...prst nutra van i ajd bok 🙈🙃🥴 vidimo se za 3 tjedna...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
M_rosie,kako je tlak?
Ujutro i navečer visok, otprilike ide do 140/95. A preko dana odličan. Ujutro idem u bolnicu pa ćemo vidjeti što govore. Inače se osjećam odlično, malo otiču prsti na rukama i stopalima - ostalo sve dobro 🤗
Nego htjela sam pitati, što se tiče grudnjaka za dojenje, pogotovo mame kojima nije prva trudnoća. Kako izaberete veličinu grudnjaka za dojenje, odnosno kad ste ih kupovale? Čitala sam kao da je idealno vrijeme tjedan dana nakon poroda, kad mlijeko nadođe? Ako je tako, onda u bolnici bez grudnjaka? 🙈 Neznam, prva trudnoća - sve mi je nepoznato 🤦🏻♀️
Jao, meni uopce ta kombinacija visokog tlaka i oticanja ne zvuči dobro...
Nadam se da ce se sutra doktor s tim ozbiljno pozabaviti ...
Evo iskreno... 🤔
M_rosie,kako je tlak?
Ujutro i navečer visok, otprilike ide do 140/95. A preko dana odličan. Ujutro idem u bolnicu pa ćemo vidjeti što govore. Inače se osjećam odlično, malo otiču prsti na rukama i stopalima - ostalo sve dobro 🤗
Nego htjela sam pitati, što se tiče grudnjaka za dojenje, pogotovo mame kojima nije prva trudnoća. Kako izaberete veličinu grudnjaka za dojenje, odnosno kad ste ih kupovale? Čitala sam kao da je idealno vrijeme tjedan dana nakon poroda, kad mlijeko nadođe? Ako je tako, onda u bolnici bez grudnjaka? 🙈 Neznam, prva trudnoća - sve mi je nepoznato 🤦🏻♀️
Ja svoj tlak u prvoj trudnoći isto nisam osjetila,160/100 gotovo svako mjerenje u danu,ali opet bila sam pod nadzorom,svaki dan ctg x3 i mjerenje tlaka x3,pila sam neku terapiju za tlak i povremeno normabel. Sretno sutra!
Što se tiče grudnjaka ja sam u bolnici bila bez grudnjaka,nemam nešto velika prsa,u dojenju bi se samo malo prsa napuhala ali ne sad za 2,3 broja kao nekima. Ja sam si u prošloj trudnoći uzela 2 kom u hm-u i ok su mi.

M_rosie,kako je tlak?
Ja ne znam kako ti nisu rekli da se moras pojaviti na hitnoj s tim simptomima. To su tipicni znakovi preeklamsije. Ja se iskreno nadam da nije to u pitanju, a da sam na tvojem mjestu vec bi bila u bolnici. Znam da zvuci grubo, ali bolje je provjeriti pa biti miran nego cekati doma s tim simptomima.
U kojoj si bolnici bila?
Sto se tice grudnjaka, ja sam uzela broj vece. Meni se cice povecaju bas kad dodje mlijeko pa onda splasnu kad se uspostavi ravnoteza..

I am from Canada. And i feel so much joyful today because of the help papa adelli has rendered to me for bringing my husband back with his white spell. I have been married for 6 years and it has been so terrible because my husband was cheating on me and was seeking for a divorce. But when i came across papa adelli on the internet posted by a lady, i decided to get in touch with him and i explained my situation to him and then seek his help but to my greatest surprise he told me that he will help me with my case for there is no problem without a solution. Here i am celebrating because my Husband is back home and am really enjoying my marriage, i will keep on testifying on the internet because papa adelli is truly gifted. Why not contact now if you are facing any challenges in your relationship life Email: papaadelli0@gmail.com or visit http://5fdd896594a0b.site123.me
M_rosie da, ja bih isto s tim tlakom i oticanjem bila još jučer na Hitnoj 😳. Ja na tvom mjestu ne bih cekala do sutra, bolje puhati na hladno u ovakvim situacijama. Sretno i javljaj nam se 🤞🏻

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Joj, sad ste me malo preplašile 🤦🏻♀️ Preko dana mi tlak bude ok, a ovo moje oticanje sam shvatila kao normalno u trudnoći. Ostalo mi je još 10 tjedana, ako ne i manje 🤦🏻♀️ sad sam išla malo prosurfati tu preeklamsiju i ajme majko 🙄🙄
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
Joj, sad ste me malo preplašile 🤦🏻♀️ Preko dana mi tlak bude ok, a ovo moje oticanje sam shvatila kao normalno u trudnoći. Ostalo mi je još 10 tjedana, ako ne i manje 🤦🏻♀️ sad sam išla malo prosurfati tu preeklamsiju i ajme majko 🙄🙄
Mislim da je još rano za "klasicno" oticanje...
Ja dalje u trudnoci od 37 tt nikad nisam došla...i do tog perioda nikad nisam otekla ni najmanje...a imam i viska kila hvala Bogu...mislim da je to rezervirano za zadnje tjedne...
Evo ne znam...ali ja bih na tvojem mjestu otisla vec danas....
M_rosie,kako je tlak?
Pa najbolje tako. Ali ja cu sad samo kupiti potkosulje za dojenje.. imaju dio koji drzi grudi.. previse je to robe na meni 😆 isto cu u bolnici. Ovisi koliko ce biti toplo, ako bude previse, necu imat ni potkosulju 🙈

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Nije namjera ali i sama vidiš koliko može biti opasna preeklamsija,nitko ne kaže da ju imaš,ali s obzirom na tlak i tako oticanja koja navodiš trebale bi se napraviti pretrage. Jel tebi na tom zadnjem pregledu provjeravan urin ono sa trakicom ?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji