Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    25. Rujan 2025. 16:52

Proteini u 24-satnoj mokraći 2.124. Čekam vizitu. A referentni interval je od 0.024-0.141. Očito neću lako doma i sad mi tlak sigurno neće spasti 😟

34+1 tt - 24.10.2025.

Blondy
    25. Rujan 2025. 17:38

m_rosie

Proteini u 24-satnoj mokraći 2.124. Čekam vizitu. A referentni interval je od 0.024-0.141. Očito neću lako doma i sad mi tlak sigurno neće spasti 😟

Imas i navecer vizitu ili ce ti ujutro reci?

• dea3
    25. Rujan 2025. 17:40

m_rosie

Uh...
    Vidiš da nismo pretjerale kad smo te "tjerale" u bolnicu i pod nadzor...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

Blondy
    25. Rujan 2025. 17:45

Nece te pustiti doma sad s ovim nalazom. Bar ja tako mislim, i bolje da si u bolnici pod nadzorom i izdrzis koliko god se moze.. ovo i tlak upucuju na preeklampsiju, treba vidjeti i druge nalaze.. javi nam svakako sto kazu 🤞

• m_rosie
    25. Rujan 2025. 17:51

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna  i razočarana i sve 😔

34+1 tt - 24.10.2025.

• lamise38
    25. Rujan 2025. 18:25

m_rosie

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna i razočarana i sve 😔

Baš mi je žao,znam da nije baš utješno trenutno ali s obzirom na nalaz najsigurnije da si pod nadzorom. Ne znam kakva je procedura kad se nađu proteini i hoćeš li morati biti do kraja u bolnici ali sve se za te bebice naše izdrži. Danas ti je teško ali budeš već nekako prihvatila i dan po dan i tjedan po tjedan i za čas će to proći☺️

• lamise38
    25. Rujan 2025. 18:39

M_rosie ima trenutno na jesenskim trudnicama jedna curka koja je čini mi se sad 32 tt i danas joj je potvrđena preeklamsija,vjerujem da je nekako lakše kad nisi sam i kad možeš razmijeniti koju sa nekim tko prolazi isto.. 

Timi95
    25. Rujan 2025. 18:46

lamise38

m_rosie

Inače bude vizita i popodne, oko 17. Ali dosad nije došao, tako da vjerovatno neće biti 🤦🏻‍♀️ a mene glava počela boliti u sekundi. Ti protoci su bili ok, jetrene enzime nitko nije spomenuo, tlak je bolji. Bila sam uvjerena da idem sutra doma. Sad sam na rubu. Baš sam tužna i razočarana i sve 😔

Baš mi je žao,znam da nije baš utješno trenutno ali s obzirom na nalaz najsigurnije da si pod nadzorom. Ne znam kakva je procedura kad se nađu proteini i hoćeš li morati biti do kraja u bolnici ali sve se za te bebice naše izdrži. Danas ti je teško ali budeš već nekako prihvatila i dan po dan i tjedan po tjedan i za čas će to proći☺️

Bitno da si na sigurnom i pod nadzorom.. vjerovatno ima lijek za to ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Tinchy300
    25. Rujan 2025. 18:58

M rosie vjerujem da ti je tesko, al stvarno je bolje za tebe i bebicu da si pod nadzorom. Sutra kada doktori dodju budes vidjela sta kazu na nalaze. Drzi se. Saljem zagrljaj🥰

• Paola_32
    25. Rujan 2025. 20:42

M_rosie baš mi je žao da to prolaziš, želim ti da se situacija smiri i da što prije odeš skroz zdrava kući 🤞 Znam da nije lako opustiti se i da kad nismo u toj situaciji, lako sad nama govoriti, ali srećom da si u bolnici u sigurnim rukama i da se redovito prati situacija. Drži se! ❤️

Ja sam ovaj tjedan obavila fetalni eho u Zagrebu kod predivne doktorice gdje sam prvi puta vidjela i bebino lice, rastopila sam se, koji divan osjećaj 🥰 Srećom sve je u redu za sad sa srcem, ali morat ću još doći za nekoliko tjedana jer imam ta neka antitijela koja mogu na bebino srce utjecati i sad će mi morati svaka dva tjedna pratiti srčani ritam bebe u bolnici. A danas sam opet čekala tri sata da bi mi rekli neka dođem za dva tjedna, ali iskreno kad vidim vaša iskustva, neću se niti žaliti, istrpit ću to, ali tad sam se baš uzrujala. Mene zadnjih par dana muči neka slabost, sva sam malaksala, hemoglobin mi je na donjoj granici, ali nitko nije ništa komentirao. Baš ću pitati sljedeći put jer ne znam kakvo je željezo i trebam li dodatke koje spominjete. I svako malo nakon obroka, skoče mi otkucaji srca do 110, onda se smiri kad se i želudac smiri. Ima li netko s tim iskustva?

Inače beba mi je ovih dana bila baš aktivna po cijele dane i danas je od pregleda nisam nešto osjetila, neki slabi udarci samo. Je li to razlog za brigu ili je normalno da se smanjuje ponekad? Čak razmišljam o baby watcheru, ima li to netko, je li potrebno, korisno za umiriti se kad je ovakva situacija ili samo dodatna briga? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI