Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    21. Rujan 2025. 21:49

Moj se okrenuo na glavicu sad i bas osjetim to jer me vise je lupa dolje i nije mi ta neka nelagoda kad mice glavicu,kao sto je bilo s nogama
    Ali defnitivno se skriva nemamo pojima kako izgleda na samom oregledu se okrenuo licem prema mojim ledima🤷‍♀️😂bas nemam srece sa tom djecom u trbuhu,ni nju nisam vidjela jer je uvijek imala ruku na faci,ali ajde bar smo joj vidjeli usta i celo😂,njemu sada nista,vidjela mu leda😂😂

💙

Timi95
    22. Rujan 2025. 08:03

Ja sam nocas vise spavala na lijevom boku i uzasno me boli.. dal se ona smjestila isto na tu stranu pa me gnjecila, stvarno ne znam.. jedva sam se okrenula na drugi bok koliko me bolilo 🙈
    Vec sam par puta osjetila da beba stuca, a vi?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    22. Rujan 2025. 08:58

Ja spavam s boka na bok, rostiljam se cijelu noć, kako me zaboli jedan odem na drugi. Na leđima ne mogu spavati nema sanse, bas mi je neugodan osjećaj, kao da nemam dovoljno zraka. Moj nije stucao nikako do sad, to su mi svi pričali joj vidjet ces kad bude, kad ono ništa. Ili možda ne osjetim kako mi je posteljica sprijeda. Nemam pojma

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• dea3
    22. Rujan 2025. 09:04

Kad smo kod štucanja i ja sam kod prvih dvoje osjetila, sad moram priznati da još nisam ... Znalo je krenuti pa par puta lupne, ali ne onako kako je kod prvih bilo..pa nisam ni sigurna jel pravo štucanje to ili će se tek osjetiti...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• lamise38
    22. Rujan 2025. 09:11

Ja nisam sigurna jesam osjetila za sad ali u prijašnjima jesam.
    Dea3 eto tebe još malo u velikom 30.tjednu. ne znam jesi vec pisala ali koj trudnički mozak nije u stanju pamtiti,u kojem tjednu si rodila prvo dvoje?

• dea3
    22. Rujan 2025. 09:16

lamise38

Dea3 eto tebe još malo u velikom 30.tjednu. ne znam jesi vec pisala ali koj trudnički mozak nije u stanju pamtiti,u kojem tjednu si rodila prvo dvoje?

Prvo sa serklažom u 37 tt
    Drugo bez serklaže u 34 tt

I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena...samo šav drži sve na mjestu...zato i odbrojavamo 🙃

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

Blondy
    22. Rujan 2025. 10:12

Ja ne osjecam stucanje ili ga ne prepoznajem.. a spavam kako god. Na boku najmanje, vise na poluboku i trbuhu. Tako sam proslu trudnocu do poroda. 

Blondy
    22. Rujan 2025. 10:56

M_rosie, kako je tlak?

• lamise38
    22. Rujan 2025. 12:28

dea3

lamise38

Prvo sa serklažom u 37 tt
    Drugo bez serklaže u 34 tt

I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena…samo šav drži sve na mjestu…zato i odbrojavamo 🙃

Znači sad je prvi put da si skroz otvorena? Nadam se dq će onda šav držati što duže,nije nemoguće🙏🤗

• m_rosie
    22. Rujan 2025. 12:49

Blondy

M_rosie,kako je tlak?

Ujutro i navečer visok, otprilike ide do 140/95. A preko dana odličan. Ujutro idem u bolnicu pa ćemo vidjeti što govore. Inače se osjećam odlično, malo otiču prsti na rukama i stopalima - ostalo sve dobro 🤗

Nego htjela sam pitati, što se tiče grudnjaka za dojenje, pogotovo mame kojima nije prva trudnoća. Kako izaberete veličinu grudnjaka za dojenje, odnosno kad ste ih kupovale? Čitala sam kao da je idealno vrijeme tjedan dana nakon poroda, kad mlijeko nadođe? Ako je tako, onda u bolnici bez grudnjaka? 🙈 Neznam, prva trudnoća - sve mi je nepoznato 🤦🏻‍♀️

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI