Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica_0706
    10. Rujan 2025. 12:26

Timi nadam se da je sve okej. Drži se i javi se ❤️

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

riamaro
    10. Rujan 2025. 12:36

Timi nadam se da ste dobro ti i bebica. Držite se 🫂♥️

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵

riamarro@hotmail.com

Timi95
    10. Rujan 2025. 12:48

Cure, sve je dobro.. tj beba je dobro, okrenula se guzom dole.. velicinom odgovara tjednima, ali od prije 8 dana je dobila 30g.. mislim, nisu obracali paznju na to, rekli su da je sve u redu..
    E oni ne znaju tocno sta je, ali misle da je cerviks pod upalom, jos je 30mm.. ja osjetim ostru bol dole u rodnici i pritisak u leđima i dole.. zatvorena sam i to je dobro.. moram ici kod svog ginekologa da mi napravi bris cerviksa, dobro je da danas imam termin.. ugl nisam zadovoljna sa Pulom.. ovo sam isla jer mi je bilo blize, nego Rijeka, a imala sam u glavi svasta.. 
    Urinokultura mi je dosla uredna, ali meni jos pokazuje upalu u mokraci.. 

Sta vi mislite o tome svemu?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    10. Rujan 2025. 12:50

I jos me pita doktorica zasto sam dosla, zasto nisam isla kod svog ginekologa.. neka mlada je bila.. a ja sva van sebe, plakala sam cijelim putem, u šoku.. nisam vidjela krv od pocetka poroda, prosle trudnoce. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    10. Rujan 2025. 13:02

Super je da je tako! Svakako napravi briseve da se lijeci ako je tamo neka bakterija prisutna.. 
    U obicnom urinu meni stoji da ima bakterija, urinokultura je sterilna. Sad neznam jesu li tebi leukociti poviseni jos ili sto? Kakav ti je crp i krvna slika?

EllaMS
    10. Rujan 2025. 13:04

Joj Timi bas mi je zao da ti je dan tako počeo. Vjerujem da je to ogroman stres. Bitno da je beba dobro. Super da danas odmah ideš kod svog ginekologa pa da te pogleda i napravi briseve pa ces biti pametnija. Urinokultura ti je pokazala da nemaš bakterije sto je super. Samo polako, sve ce se riješiti, a tu od nas sviju imaš ogroman suport 🥰🥰🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• lamise38
    10. Rujan 2025. 13:11

Timi95 hvala Bogu da je sve dobro! Svakako nek ti tvoj ginekolog napravi te briseve da se može krenut s terapijom ako je potrebno. Što se tiče kilaže bebe to je teško sad odredit kad nije isti uzv niti isti doktor tako da uopće po meni trenutno nije bitna i pouzdana stavka. Super za dobru urinokulturu ali ne znam zašto mokraća nije ok,budeš vidjela danas sam svojim.
    Pristup doktorice,ajme meni neću ni komentirati,strašno! Vjerujem da ti je šok,bio bi i meni jer nikad u trudnoći nisam vidjela kap krvi. Javi šta kaže tvoj ginekolog 

EllaMS
    10. Rujan 2025. 13:19

Ma meni je stalno mokraca izgledala kao da imam upalu, a urinokultura sterilna. Uvijek ti gledaju urinokulturu, jer je ona relevantnija. Može bit niz faktora. Jedan je svakako sto je drugačije uzorkovanje, za urinokulturu je ipak poseban način pripreme od dođeš i popiskis se u čašicu. A drugo meni je moja ginekologica objasnila da te bakterije mogu biti iz rodnice. Znaci ne mora biti neka patološka bakterija, nego prirodno okruženje, recimo lactobacilus koje zna biti recimo dosta. A tebi mokraca kaze mnoštvo bakterija, ali ne i kojih i zato takav nalaz. Ako je urinokultura uredna sigurno nemaš bakteriju u urinu. Ali obavezno odradi briseve.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Timi95
    10. Rujan 2025. 13:20

Hvala vam, to mi puno znaci ❤️

Crp mi je uredan, leukociti u krvi 9 i nesto, ali kazu da je to sve u redu. Jedino mi urin ima leukocite i pise mnogo bakterija.. 

I ja mislim da se to ne moze tocno odrediti, bitno je da je ona dobro i aktivna je dosta 😅  
    Sto se tice doktorice, nije mi jasno kako ima srca to reci trudnoj zeni, ma bilo kome cak, ko nije trudan.. ocito sam s razlogom dosla.. inace ne idem po bolnicama bez veze.
    Jos placem i bas sam u šoku.. i neku noc sam sanjala da krvarim..
    Cak sam se jutros bojala ici na veliki nuzdu da se ne napinjem, tek kad sam dosla u bolnicu sam isla.. 
    Ajde da sam u sigurnijim tjednima.. iskreno, jedva cekam da budem blizu 30.tt.. do tad cu samo sve lagano, sto bas moram.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Makarena
    10. Rujan 2025. 13:36

Timi super da je sve dobro s bebicom ❤️ Nadam se da će ti nalazi briseva dati odgovore i da se neće vise ponavljati 🙏🏻 meni je 30tt isto nekakva psihička granica, imam osjećaj da ću se tek onda opustiti.

Cure koje su imale već porode i unutarnje šavove, jel vas boli mjesto gdje ste šivane? Mene već danima boli, zateže i ne staje. Prvo sam mislila kao mijenja vrijeme, ali s obzirom da ne staje možda kako se sve mijenja i širi unutra 🤷🏻‍♀️

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.