Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    08. Rujan 2025. 08:04

Pregledi: 🤰🏻💗
    10.9. - taratara25 
    12.9. - riamaro 
    16.9. - Ditaa, EllaMS 
    18.9. - paula210, m_rosie, Barrrbi, anamarija8888 
    19.9. - Timi95, bubica_0706 
    22.9. - Peppao, Tinchy300 
    25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32 
    28.9. - lamise38 

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙

Popis: stranica 185

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• donna9
    08. Rujan 2025. 12:42

Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
    Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
    E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• dea3
    08. Rujan 2025. 13:01

donna9

Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
    Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
    E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬

Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna...i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman...
    I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni...

Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu...

Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije...

99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo...

• donna9
    08. Rujan 2025. 13:30

dea3

donna9

Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna…i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman…
    I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni…

Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu…

Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije…

99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo…

E super, hvala puno, to me zanimalo. Znam da ne smijem ići u listopadu, ali me mučilo mogu li u studenom otvoriti komplikacije pa s njih ići na rodiljni.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• lamise38
    08. Rujan 2025. 21:10

Drage mame prvašića nadam se da je prvi dan prošao dobro. Moja cura je bila baš uzbuđena i sad jedva čeka sutra. Nadam se da će dugo potrajati uzbuđenost oko škole🤪🤣
    Inače ja sam zadnja 2 dana baš nekako loše,sastavilo me sa svih strana i jedva funkcioniram. Nadam se da ćemo brzo uči u novu rutinu oko škole🤞☺️
    Timi95 kakva je situacija kod tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.