Pregledi: 🤰🏻💗
10.9. - taratara25
12.9. - riamaro
16.9. - Ditaa, EllaMS
18.9. - paula210, m_rosie, Barrrbi, anamarija8888
19.9. - Timi95, bubica_0706
22.9. - Peppao, Tinchy300
25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32
28.9. - lamise38
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬
Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna...i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman...
I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni...
Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu...
Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije...
99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo...
Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna…i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman…
I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni…
Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu…
Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije…
99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo…
E super, hvala puno, to me zanimalo. Znam da ne smijem ići u listopadu, ali me mučilo mogu li u studenom otvoriti komplikacije pa s njih ići na rodiljni.
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Drage mame prvašića nadam se da je prvi dan prošao dobro. Moja cura je bila baš uzbuđena i sad jedva čeka sutra. Nadam se da će dugo potrajati uzbuđenost oko škole🤪🤣
Inače ja sam zadnja 2 dana baš nekako loše,sastavilo me sa svih strana i jedva funkcioniram. Nadam se da ćemo brzo uči u novu rutinu oko škole🤞☺️
Timi95 kakva je situacija kod tebe?
Sortiraj odgovore
Najstariji