Sretno sutra svim prvašićima, naravno i ostalim školarcima 😊🥰

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Pregledi: 🤰🏻💗
10.9. - taratara25
12.9. - riamaro
16.9. - Ditaa, EllaMS
18.9. - paula210, m_rosie, Barrrbi, anamarija8888
19.9. - Timi95, bubica_0706
22.9. - Peppao, Tinchy300
25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32
28.9. - lamise38
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬
Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna...i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman...
I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni...
Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu...
Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije...
99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Ako ides u studenom onda ti se gleda zadnja placa iz rujna…i ako imas i kolovoz..mislim da ti je taman…
I to ti onda vrijedi i kad prijeđeš na porodiljni…
Ako bi išla samo dan prije npr. 31.10. e onda si u problemu jer bi ti se zadnje gledalo za kolovoz a temeljem jedne padaš na najnižu naknadu…
Znači kako god bilo prije 1.11. ne otvaraj komolikacije…
99% sam sigurna u svoj odgovor, ali si svakako još provjeri crno na bijelo…
E super, hvala puno, to me zanimalo. Znam da ne smijem ići u listopadu, ali me mučilo mogu li u studenom otvoriti komplikacije pa s njih ići na rodiljni.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Drage mame prvašića nadam se da je prvi dan prošao dobro. Moja cura je bila baš uzbuđena i sad jedva čeka sutra. Nadam se da će dugo potrajati uzbuđenost oko škole🤪🤣
Inače ja sam zadnja 2 dana baš nekako loše,sastavilo me sa svih strana i jedva funkcioniram. Nadam se da ćemo brzo uči u novu rutinu oko škole🤞☺️
Timi95 kakva je situacija kod tebe?

Pozdrav svima,
Ja nisam dugo pisala, tu sam od početka trudnoće, ali sam imala nekih problema i nije mi bilo do ničega.
Čitam vas i pratim.
Mi rastemo, za sada sve ide kako treba
Za jučerašnjem pregledu pitala sam ginekologinja za cijepljenje protiv hripavca i gripe.
Za hripavac je rekla obavezno za dva, tri tjedan, a za gripu ne bi preporučila.
Čitala sam dosta o tome i dosta je ljudi oko mene zdravstvene struke i svi kažu da obavezno uzmem i cjepivo protiv gripe s obzirom da je porod predviđen za 31.12.
Jeste li vi dobile kakve upute?
Danas sve čovjek mora sam tražiti i pitati, nažalost.

Pozdrav svima,
Ja nisam dugo pisala, tu sam od početka trudnoće, ali sam imala nekih problema i nije mi bilo do ničega.
Čitam vas i pratim.
Za jučerašnjem pregledu pitala sam ginekologinja za cijepljenje protiv hripavca i gripe.
Čitala sam dosta o tome i dosta je ljudi oko mene zdravstvene struke i svi kažu da obavezno uzmem i cjepivo protiv gripe s obzirom da je porod predviđen za 31.12.
Meni su rekli za hripavac od 28tt.

Pozdrav svima,
Čitam vas i pratim.
Nisam se ni u jednoj trudnoći cijepila niti budem u ovoj. Imam već jedno zimsko dijete i u jeku svega oko nas ona je bila zdrava.

Drage mame prvašića nadam se da je prvi dan prošao dobro. Moja cura je bila baš uzbuđena i sad jedva čeka sutra. Nadam se da će dugo potrajati uzbuđenost oko škole🤪🤣
Inače ja sam zadnja 2 dana baš nekako loše,sastavilo me sa svih strana i jedva funkcioniram. Nadam se da ćemo brzo uči u novu rutinu oko škole🤞☺️
Timi95 kakva je situacija kod tebe?
Ajme skola, sretno 😍 ja sam svog odgodila, ici ce sa 7 i pol god, nekako je jos emotivan i ne cini mi se za skolu, iako je on veliki decko.
Ovako sam dobro. Danas sam se cula sa svojim ginekologom, rekao je da mirujem, nemam odnose i da ne mogu trenirati dok ne utvrdi tocno stanje.. narucio me sutra popodne na pregled, tako da nemam 19.9.. urinokulturu sam daka jucer pa cekam.. beba mi je jako aktivna, prakticki osjetim kost kad se krene micati 😅 sve mi je islo u ruku posteljica straga, mrsava sam i treca trudnoca.. mala je osjetila bebu, toliko je bila van sebe 🤣 nije ocekivala toliki jak udarac.. jucer je jadna pala, zakocila je prednjom kocnicom i bum na glavu. Izgrebala je lice i ima malo cvorugu na celu, ali dobro je.
Tebi, je tesko?

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji