Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    10. Rujan 2025. 09:20

Timi95

Cure, meni je bio obilniji iscjedak sa krvi. Vec sam krenula prema bolnici da me pregledaju.. nadam se da ce biti sve u redu.. a jucer sam skoro cijelo popodne lezala 😏

Nadam se da sve bude ok 🤞🍀🤞🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

Barrrbi
    10. Rujan 2025. 09:22

donna9

Cure, da pitam ovdje jer ću vjerojatno odgovor dobiti ranije ovdje nego li će mi se HZZO javiti na telefon🫣
    Dakle, početkom kolovoza istekao mi je rodiljni za prvo dijete i vratila sam se raditi (s tim da sam većinom na g.o.). Krajem studenog mi počinje onih 45 dana prije termina za drugo dijete i planirala sam tada ići na rodiljni. Imala bi platne liste za kolovoz i rujan i to je OK za dobiti maksimalnu moguću naknadu. Tako sam shvatila dosadašnje upise i tako su mi nedavno rekli na hzzo.
    E sad, budući da postoji mogućnost da ću i ranije morat mirovati, zna li netko kako se računa naknada ako odem na komplikacije recimo početkom studenog?😬

Imat ćeš dosta lista - 8,9 i možeš 1.11 na komplikacije pa porodiljni. 👍

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

• poli
    10. Rujan 2025. 09:39

Pozdrav! Imam pitanje vezano za anomaly scan (20.tjedan trudnoce) u Petrovoj. Moze li mi netko reći kakva je sada procedura? Posvete li se detaljno pregledu ili je bolje otici privatno? Znam da je to važan pregled i zeljela bih da se to uradi kako treba.
    Kad sam bila trudna s prvim djetetom radila sam anomaly scan u Vinogradakoj ali sam doslovno duže bila u svlačionici nego na samom pregledu. U 3 min sam bila gotova. Koliko se sjećam samo su komentirali glavu, nos, ostale organe kao sto su srce i bubrezi nisu ni spomenuli. Kolegica koje je išla u Mazalin je imala detaljan anomaly scan. Kaže da je trajalo oko pola sata. Moze li netko reći je li u Petrovoj mogu očekivati slično iskustvo kao u Vinogradskoj? Je li bolje odraditi taj pregled u privatnoj klinici?

• dea3
    10. Rujan 2025. 09:50

poli

Pozdrav! Imam pitanje vezano za anomaly scan (20.tjedan trudnoce) u Petrovoj. Moze li mi netko reći kakva je sada procedura? Posvete li se detaljno pregledu ili je bolje otici privatno? Znam da je to važan pregled i zeljela bih da se to uradi kako treba.
    Kad sam bila trudna s prvim djetetom radila sam anomaly scan u Vinogradakoj ali sam doslovno duže bila u svlačionici nego na samom pregledu. U 3 min sam bila gotova. Koliko se sjećam samo su komentirali glavu, nos, ostale organe kao sto su srce i bubrezi nisu ni spomenuli. Kolegica koje je išla u Mazalin je imala detaljan anomaly scan. Kaže da je trajalo oko pola sata. Moze li netko reći je li u Petrovoj mogu očekivati slično iskustvo kao u Vinogradskoj? Je li bolje odraditi taj pregled u privatnoj klinici?

Ja sam u prosloj trudnoci to radila u Petrovoj. I iskustvo je tak tak. Ako nemas baš nekog svojeg doktora, naletiš na onoga tko je taj dan. Više manje obavljen mi je normalni uzv, možda malo detaljniji u smislu da ipak pogleda sve organe. Ali realno nista posebno. Uvijek su gužve pa niti ne može sad ne znam koliko. Ono što čitam prema privatnim je to i dalje dosta razlika, tamo platiš pa ti se i posvete i ostave vrijeme za tebe.

Možda je drugacija situacija ako te vodi baš jedan doktor pa se i s njim dogovoriš, ali opet vjerojatno ovisi i o gužvi taj dan. 

Eto, moje iskustvo...

Blondy
    10. Rujan 2025. 10:31

Timi, javi se, moguce da se nesto s cerviksom desava. Sredit ce oni to, drzi se i javi se 🤞

• poli
    10. Rujan 2025. 10:48

dea3

poli

Ja sam u prosloj trudnoci to radila u Petrovoj. I iskustvo je tak tak. Ako nemas baš nekog svojeg doktora, naletiš na onoga tko je taj dan. Više manje obavljen mi je normalni uzv, možda malo detaljniji u smislu da ipak pogleda sve organe. Ali realno nista posebno. Uvijek su gužve pa niti ne može sad ne znam koliko. Ono što čitam prema privatnim je to i dalje dosta razlika, tamo platiš pa ti se i posvete i ostave vrijeme za tebe.

Možda je drugacija situacija ako te vodi baš jedan doktor pa se i s njim dogovoriš, ali opet vjerojatno ovisi i o gužvi taj dan.

Eto, moje iskustvo…

Pretpostavila sam da nije detaljno kao kad platiš u privatnoj ordinaciji. Hvala puno na odgovoru. Pomogla si mi. 🙂

Blondy
    10. Rujan 2025. 11:27

Ja sam napravila ogtt, uredan je kao i ostali nalazi krvi i urina. Cekam nalaze briseva cerviksa, nadam se da je i uredno. 
    Timi,  javi se cim mozes, imam u okolini vise osoba kojima se desilo isto, utvrdilo se skracenje cerviksa, odradile su serklažu i sve tri su došle do termina. Možda uopće nije slučaj kod tebe da je isto u pitanju, ali ako je bit će to dobro🙏🤞

• lamise38
    10. Rujan 2025. 11:27

poli

Nisam radila u prošloj i ovoj trudnoći ali evo u svim prijašnjim jesam i jedino 2018.god sam naletila na jednu jako dobru doktoricu koja je baš detaljno odradila i dala si truda i vremena. Tako da svakako ako možeš bolje otići privatno. 

peppa0
    10. Rujan 2025. 11:32

Timi nadam se da je sve okej, javi se ❤️

• Ditaa
    10. Rujan 2025. 11:54

Timi drži se, nadam se da je sve dobro 🤞🏻🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.