Evo me. Dobila sam antibiotik za infekciju mokracnih kanala i vaginalete za infekciju rodnice.. uzeo mi je bris cerviksa, nalazi ce biti za 10 dana..lijekovi su tu da sprijece ako je neka infekcija, dok mi ne dođu nalazi..
19.9. Idem opet na pregled..
Nema odnosa, nema vjezbanja, dugog stajanja, sjedenja.. ima lezanja, ali okej. Pise mi relativno mirovanje, ne znam kako bi to protumacila. 🫣
Ali meni opet nije lakse.. jer vise nikome ne vjerujem 🙄
Sto se tice sajma, ja ne idem ocito nigdje🙈
Ali cekam crni petak, budi dobro popusti.
Mislim da je ovo sad čisto dobra zaštita u smislu lijekova i uputa koje si dobila.
Sad je na tebi da mirujes koliko max u svojim uvjetima možeš…barem do iduce kontrole.
Hocu, naravno.. evo lezim, vec me sve boli od lezanja..naviknut cu se, valjda 🙈
Kad ti dođe teško od ležanja 🫣 sjeti se samo da u grupi imate osobu koja vec 8 tjedana ful leži 🥴😴🫣, a još 3 prije toga vec bila na 80% mirovanja 🙈🙈🙈 tako da...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
TIMI, bit će sve u redu.
Meni su u bolnici svašta bili rekli, na kraju je za sad sve ok.
Cure, ide li koja na sajam beba sljedeći tjedan?
Meni bi trebao popust za kolica joolz, ali do zapresica imam preko 300km. Ne znam može li se popust negdje drugdje dobiti?
Mi smo uzeli joolz u lesnini na 25%, imali su već dva puta u dva tjedna 20% i dodatnih 5%, pa probaj pratiti.
Hvala!

Timi-bas mi je zao zbog stresa i svega sta si dozivjela,nadam se da ce se sve smiriti i da ces se moci vratiti u normalu,posto imas dvoje djece oa vjerujem da nije ni lako samo lezati,super da je sa bebicom sve okej i da si zstovrena i sve ostalo da je ipak sigurno
Sto se tice popusta i svega ja nigdje necu ic niti ista kupovat jer sve imam i sve cu dobit,a ovo sta cu kupit sta “treba” to sugurno nece biti na popustu😂

💙
Timi čuvaj se 🧡
Jagoda imaš i sad u webshopu popuste.
20% kod XXXLTORBA20
5% kod DAJ5

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Timi, drži se. U Puli na hitnoj znaju biti baš bešćutni, doživjela sam to. Neka sve bude u redu, držim palčeve. ❤️

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Ja se ne osjećam kao da sam trudna, i to me frustrira jer cijelo vrijeme mislim da nešto nije u redu. Čak mi i trbuh izgleda manji malo, znam da može biti do probave i slično, ali nikako ne mogu prestati razmišljati o tome.
Grudi mi nisu onako natečene ili bolne. Ne osjećam ništa da se pomiče, kao mjehurići i slično.
Posteljica mi je sprijeda, a znam da je još rano za udarce.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Timi čuvaj se 🧡
Jagoda imaš i sad u webshopu popuste.
20% kod XXXLTORBA20
5% kod DAJ5
Hvala, ali nemaju hub 2 koji lovim. Nije nam još hitno pa ću pratiti.

Pregledi: 🤰🏻💗
12.9. - riamaro
16.9. - Ditaa, EllaMS
18.9. - paula210, m_rosie, Barrrbi, anamarija8888
19.9. - Timi95, bubica_0706
22.9. - Peppao, Tinchy300
25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32
28.9. - lamise38
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja se ne osjećam kao da sam trudna, i to me frustrira jer cijelo vrijeme mislim da nešto nije u redu. Čak mi i trbuh izgleda manji malo, znam da može biti do probave i slično, ali nikako ne mogu prestati razmišljati o tome.
Grudi mi nisu onako natečene ili bolne. Ne osjećam ništa da se pomiče, kao mjehurići i slično.
Tako je i meni bilo, ja sam prvi put osjetila te neke mjehuriće iza 20tog tjedna i onda danima ništa. Isto tako nikakve tegobe kao da i nisam trudna. Sad je postalo malo stvarnije kad osjetim bebicu svaki dan. Budi strpljiva i doći ce i to. A na kraju dana možemo i biti zahvalane da nam sve tako prolazi bez nekih tegoba, vjerujem da ce i one doći pa bolje sto kasnije.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
U prvoj trudnoci je normalno da se kasnije osjete pokreti bebe. Ne brini oko toga. Znam da sam se i ja tako brinula, bez potrebe. Sve bilo ok na kraju. Uživaj sto nemaš tegoba.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji