Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jagoda20
    10. Rujan 2025. 20:25

riamaro

jagoda20

TIMI, bit će sve u redu.
    Meni su u bolnici svašta bili rekli, na kraju je za sad sve ok.

Cure, ide li koja na sajam beba sljedeći tjedan?
    Meni bi trebao popust za kolica joolz, ali do zapresica imam preko 300km. Ne znam može li se popust negdje drugdje dobiti?

Mi smo uzeli joolz u lesnini na 25%, imali su već dva puta u dva tjedna 20% i dodatnih 5%, pa probaj pratiti.

Hvala!

• paula210
    10. Rujan 2025. 21:39

Timi-bas mi je zao zbog stresa i svega sta si dozivjela,nadam se da ce se sve smiriti i da ces se moci vratiti u normalu,posto imas dvoje djece oa vjerujem da nije ni lako samo lezati,super da je sa bebicom sve okej i da si zstovrena i sve ostalo da je ipak sigurno

Sto se tice popusta i svega ja nigdje necu ic niti ista kupovat jer sve imam i sve cu dobit,a ovo sta cu kupit sta “treba” to sugurno nece biti na popustu😂

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.