Ja sam na +7. Meni je ouno u odnosu na prvu trudnocu, ali ne bih rekla da jedem vise. Napravit cu ogtt pa cemo vidjeti. 🙈

Da, ja sam isto dan prije ogtt jela normalno, ujutro sam pojela kroasan od cokolade i kroz dan onu malu coksu, samo sam pazila da ne jedem nakon 20 i da zadnji obrok ne bude nešto slatko 😅 i nalazi su došli super

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Koliko ste čekale nalaze briseva ? Jesu li vam došli na portal zdravlja?

Ja sam u plusu 10 kg, ogtt je bio uredan. Normalno sam jela kao i inace, zadnji obrok u 19 sati. Dobila sam dosta na kilazi, a jos sam i ostala trudna s viskom kila, ali dobro rijesit cemo to nagodinu 😁
Blondy meni budu uglavnom gotovi za 2-3 dana iako kazu za tjedan dana. I budu na portalu zdravlja.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Pozdrav drage trudnice, možda nije putanje za grupu, ali eto, ako ima koja mama koja je prošla slično, naime, trenutno sam na porodiljnom za prvo dijete, istječe mi za 20ak dana, u radnom sam odnosu te sam nedavno saznala da sam ponovno trudna, ginekolog mi želi otvoriti komplikacije odmah nakon isteka porodiljnog, da li mi poslodavac može uručiti otkaz odmah nakon porodiljnog ako otvorim te komplikacije, da napomenem da sam na ugovoru na neodređeno , no poslodavac je zadovoljan trenutnom radnicom i očito je da ne želi da se vratim na posao, dali se napla koja mama u tavoj situaciji?
Unaprijed hvala na svakoj info. 🙃
Mislim da morate imati 3 platne liste, prije povratka na komplikacije. Najbolje je ici na HZZO i pitat ih..

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav drage trudnice, možda nije putanje za grupu, ali eto, ako ima koja mama koja je prošla slično, naime, trenutno sam na porodiljnom za prvo dijete, istječe mi za 20ak dana, u radnom sam odnosu te sam nedavno saznala da sam ponovno trudna, ginekolog mi želi otvoriti komplikacije odmah nakon isteka porodiljnog, da li mi poslodavac može uručiti otkaz odmah nakon porodiljnog ako otvorim te komplikacije, da napomenem da sam na ugovoru na neodređeno , no poslodavac je zadovoljan trenutnom radnicom i očito je da ne želi da se vratim na posao, dali se napla koja mama u tavoj situaciji?
Unaprijed hvala na svakoj info. 🙃
Ugovor je na neodređeno i ne možete dobiti otkaz jer zakonski ne smije - posljedica za poslodavca je novčana kazna i vas mora ponovno zaposliti.
Druga stvar je što padate na minimalnu naknadu jer vam se gledaju liste prije trudnoće. Sada vam trebaju 3 mj rada tj 2 liste (detaljno objašnjeno dovoljno vam je da cca imate liste za 9 mj (25-30.9), puni 10 i puni 11 mj i 1.12.možete na komplikacije. 100% provjereno jer sam i ja sada u istoj situaciji i imat ću dovoljno za punu isplatu. 😀
Unutar te 3 liste neka vam da sav godišnji koji imate i ostatak bi trebali odraditi ako vam to zdravstveno stanje dozvoljava. Sretno 🍀
Cure čestitam svima na urednim pregledima i ogtt👍

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏
Bok cure , postoji li neka whatsapp/viber grupa za zimske bebe? 🙂
Cure, jel neka od vas čula/koristila proizvode sa stranice Biljkoljupka? Stalno mi izlaze reklame s proizvodom za postpartum pa ako je tko koristio ili čuo je li šta valja ☺️

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Cure, jel neka od vas čula/koristila proizvode sa stranice Biljkoljupka? Stalno mi izlaze reklame s proizvodom za postpartum pa ako je tko koristio ili čuo je li šta valja ☺️
Meni isto stalno iskaču te reklame s njihovim proizvodima,sve zvuči super ali nemam iskustva niti sam čula od nekoga za njihove proizvode.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji