Ella, ovo baš super izgleda kao komplet, treba mi i kadica pa bih baš mogla uzeti, vidim da ima i roza 🫣😊 Jesi baš s te stranice naručivala? Gdje naći kodove i kakva je situacija s poštarinom?
To sam čula za pletenice, a vidim hrpu fotki gdje izgleda predivno pa sam htjela provjeriti situaciju.
Evo mojeg iskustva vezano uz svakako predivnih slika s instagrama. Za prvo dijete sam kupila svašta nešto za krevetac uključujući i baldahin 😂 slika za insta je bila izvrsna, ali praktičnost -0...dapace svi dodaci u krevetiću predstavljaju opasnost i nicemu ne služe pa sam ih lijepo svaki put kad sam bebu stavljala nutra redovito vadila van i onda opet vraćala unutra. Čemu, radi slike na fejs?? Baldahin tek ne služi ničemu doli skupljanju prašine.
Onda sam s drugom djetetom kupila samo one dada i roco navlake.... Iskreno, niti to ničemu posebno ne služi... Srećom još prije nego je beba imala godinu dana sam ih prodala pa si vratila dio novaca. Mi smo vrlo brzo sa drvenog kinderbeta skinuli prvu stanu i spojili sa krevetom - imamo box visoki i taman su pasali...to se pokazalo izvrsno rijesenje ...
Sad sa trecim u krevetac neću stavljati ništa, ali baš ništa ... Jer kako sam rekla ionako ničemu ne služi samo smeta i predstavlja opasnost.
E sad, kad imate prvo dijete ja svakako razumijem da želite kupiti sve i svašta - stvarno ima predivnih stvari za oko...no, iskustvo je to koje na kraju čini čovjeka pametnijim...
Drage cure, ja sam krenula s istraživanjem stvari koje moram nabaviti prije dolaska naše curice, a kako nam je prva beba, molim vas za iskustva. Najprije me zanima podloga za prematanje za komodu. Šaljem link na proizvod koji sam našla, ali nisam sigurna treba li mi uopće taj drveni nastavak ili je dovoljno uzeti samo podloge tipa one iz ikee jer nije ovo baš ni prejeftino:https://babyland.hr/proizvod/bellamy-marylou-nastavak-za-previjanje. Što ste vi uzimal za komodu, a da ste zadovoljne?
Onda me zanima krevetić. Beba će biti s nama u sobi jer trenutno nemamo posebnu samo za nju pa sam mislila uzeti onaj krevetić kojemu se skida jedna stranica. Postoje oni klasični drveni koji su veći ili manji tipa chico next to me. Što je bolje uzeti? I treba li za krevetić gnijezdo i neke okolne zaštite, tipa ono što izgleda kao pletenica ili je dovoljan samo madrac?
I još molim za iskustva s kolicima, vidjela sam da dosta hvale joolz aer ili day, u planu mi je uzeti kišobran kolica pa onu košaru zasebno dok je beba mala i posebno jaje jer dosta njih kaže da ona 3 u 1 kolica nemaju baš kvalitetna jaja koja su anatomski prilagođena bebi pa molim preporuke i za to. Znam da puno toga tražim odjednom, ali ovo je tek početak 😁 hvala svima 😊
Taj drveni nastavak meni nije bio praktican i ja sam ga bacila i zaljepila obicnu mekanu prematalicu na komodu 😂
Ovaj put nemam uopce komodu nego imam onu tvrdu sto se stavi na krevetic, ili cemo jednostavno na kaucu kao sto i sad preskidam curku.
Za krevetic ne znam jer imam obican drveni i putni. Za pocetak nemam nista u njima, a kad je dijete vece se pocinje udarati pa se stavi zastita, opasno je dok su skroz mali.
Za kolica isto ne znam jer ja imam kisobran od 0mj kinderkraft i posebno jaje britax romer.
Kadicu sam dobila sa stalkom, ali sam gledala freeon u babycentru na slicnu foru kao sto ti je Ella linkala, samo je povoljnija.
Buy high quality, undetectable counterfeit money grade AA+, real fake passports, ID cards, driver's licenses online
WhatsApp: +447436442801
General support: darkmarketsuppliers@europe.com
Due to the COVID-19 pandemic that could cause a global recession, we are producing authentic USD, GBP and EUR banknotes with different serial numbers on each banknote. We have in stock semi-finished banknote substrates that are already engraved and designed on the front and back of different currencies of each denomination.
Ja sam kupila kinderkraft koya krevetic. Nakon mjesec dana istrazivanja to mi se cinio best buy jer moze biti next to me (a veci je od uobicajenih next to me krevetica pa dulje traje) i onda se produlji u kinderbet, kasnije u igraonicu ili krevet i ima kotacice pa ga mogu preko dana voziti i po noci nunati.uzela sam na mall.hr bila je akcija i duplo jeftinije nego u baby ducanima.
Sto se tice kolica, uzela sam icandy set na bebastic.hr iskreno, bas su mi bila lijepa. Prakticno je jer dosta dobijes u kompletu ali moze se i jeftinije proci.
Jaje cu uzeti be safe s bazom.
Stol za prematanje mi ne stane nigdje pa sam na amazonu uzela ove police koje sam stavila iznad perilice i kupila jos onaj madrac za presvlacenje a poslije ce sluzitza veš. https://amzn.eu/d/iIdWeyJ
Inace sve eventualne gadgete sta kupujete pogledajte na amazon.de jer u pravilu je sve jeftinije nego kod nas jos dodatni mozete napraviti baby wishlist i dobivati 15% popusta na redovne cijene svih baby proizvoda. Meni je danas bas stigao avent sterilizator sa susilicom za 67€. (Samo pazite nekad se placa delivery fee iako je i s tim jeftinije uglavnom)
12.12. dolazi nam Luka 💙
Mi smo za prematalicu uzeli Malm iz Ikee sa 4 ladice i na vrh stavili najobičniju tvrdu podlogu https://www.babycenter.hr/freeon-podloga-za-previjanje-sweet-dreams-50x80x10-tvrda-1177499.html meni je ta kombinacija pun pogodak, visoka sam 180 pa mi je taman po visini. Dosta dugo smo tako presvlačili curku, sad kako ima 2 god ipak je presvlačim na kauču 😅. Krevetić od prve imamo Kinderkraft Koya, iako ga nije koristila mislim da je super koristan za cijenu (ako dijete hoće biti u njemu 😅). Mi smo ga prije 2 i pol godine uzeli isto preko Mall.hr i tad je isto tamo bio najjeftiniji. Šta se tiče kolica imala sam s prvom Joolz Aer+, imale su mi par mana pa smo sad uzeli Cybex Melio koji ima poboljšane te (po meni) nedostatke, vidjet ćemo kakva su kad se bebač počne voziti u njima.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Draga Paola_32, evo da i ja podijelim svoje iskustvo 😊
Komodu za previjanje smo imali Ikea Sundvik i gore na njoj Leander podlogu za previjanje koja se pokazala savrsenom. Cak smo ju koristili i u kupaoni - stavljali smo ju na perilicu rublja i tamo bi sredili bebu nakon kupanja.
Krevetic smo imali next to me i nismo ga na kraju nikad koristili jer je od pocetka spavala s nama u krevetu. 😊 Ali zato velika preporuka za Cocoonababy madrac za dnevna spavanja - u njemu mi je cesto spavala u dnevnom boravku na kaucu.
Za kadicu sam vec pisala preporuku za Stokke kadicu koja se sklapa zajedno sa stalkom.
Kolica smo imali Stokke Beat i bila su mi savrsena (ona se vise ne prodaju), ali smo ih vise puta posudili od tada i cini mi se da cemo ih ovaj put moci iskoristiti eventualno dok je beba u kosari jer su dosta unistena. 😭 Razmatram sad Ergobaby Metro3, Yoolz Aer2 i Bugaboo Butterfly2 - ako netko ima neki savjet vezano za to molim vas pisite. 😊
Jaje cemo ovaj put uzeti ili Besafe Go Beyond (nakon duzeg istrazivanja cini mi se da je to najbolje od najboljeg po pitanju sigurnosti) ili Avionaut Pixel Pro 2c (idealan polozaj glava-vrat za bebe). Prvi put smo imali Besafe jaje koje smo vezali pojasom, vjerojatno cemo i ovaj put isto tako jer vidim da su baze bas dosta skupe.
Od ostalog preporucam jos Babybjorn lezaljku i Babybjorn nosiljku.
Kameru prvi put nismo koristili, a sad bi ju rado imala jer mislim da bi mi bas olaksala, pa ako netko ima savjet molim vas napisite i to. 😊
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Ella, ovo baš super izgleda kao komplet, treba mi i kadica pa bih baš mogla uzeti, vidim da ima i roza 🫣😊 Jesi baš s te stranice naručivala? Gdje naći kodove i kakva je situacija s poštarinom?
To sam čula za pletenice, a vidim hrpu fotki gdje izgleda predivno pa sam htjela provjeriti situaciju.
Ja sam prematalicu i 3u1 kolica dobila od rodbine pa ti nemam tu šta pametno reć. Kolica su od Nune, super su mi bila, a za jaje nisam primijetila da beba loše stoji iako sam pročitala takve recenzije 🤷
Gnijezdo smo koristili za spavanje na kauču, to mi je bilo super. Beba je ispočetka, bar moja, bila poprilično nepomična pa se nisam bojala gušenja. Kad se počela okretati prestali smo koristiti gnijezdo.
Krevetić - super mi je bio Next to me, to sam dobila isto od rodbine. Budući da ima tanke mrežaste stranice, vidiš bebu i to je mekano tako da beba neće razbit glavu kad se krene okretat.
S 5-6 mjeseci smo prešli u klasični drveni krevetić. Za zaštitu sam dobila na poklon ogradicu kao od jastuka, to sam stavila na jednu bočnu stranu, a na ostatak kreveta pojedinačne zaštite za šipke. To mi je super jer nema nikakvog rizika od gušenja, a opet je mekano.
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Timi95 super za veliku bebu,nadam se da će cerviks do onog terminskog tjedna od barem 37tt izdržati.
Mamacita super za dobar pregled,ne brini za kile,nije to tako puno.
Netko je jučer pisao da bi volio roditi ranije,i ja bi ,onak 38,39tt pa da smo na Božić svi na okupu ali dobro nije da nas itko pita za želje 🤣
Paola_32 Ja za prematanje imam iz Ikee onu njihovu jeftinu verziju https://www.ikea.com/ae/en/p/sniglar-changing-table-beech-white-20045205/ i unutra sam stavila mekane podlogu ima u baby dućanima za uzet. Nas evo služi već godinu dana,kolica imam ergobaby metro deluxe,be safe autosjedalicu,next to me krevetić smo dosta dugo koristili,babybjorn. Sad ću za bebu uzet ovo novo izdanje metro3 kolica jer je poboljšan model a i ovaj nas evo super služi. Ima ona voksi prijenosna košara koja se može stavljat unutra da bude bebi još udobnije ali nas je u početku služio jastuk za bebe čisto nekako da je udobnije i sigurnije bebi unutra. Kameru si planiram nabavit čisto zbog male razlike pa da mi je zgodnije. Kadicu imam dobivenu twistshake i super mi je sto je sklopiva pa ne zauzima prostor ali s obzirom da nemamo postolje malo je u početku bilo teže jer smo bebu kupali u sobi pa bi spojili 2 stolice i na njih stavili,onaj umetak im je fora samo iz našeg su izlazili te sitne bijele kuglice ne znam jer što je rabljen pa je odradio svoje ili je i na novima tako,i dosta je bilo nezgodno u periodu dok je bio veći ali recimo još nije samostalno sjedio pa je nekako na knap sve bilo,s tim da je on sitniji. Sad sam razmišljala onu stokke kadicu uzet ili ako bi ovu i dalje koristila nabavila bi postolje jer je lakše dok je beba mala.
..
Ja sutra imam pregled,baš me veseli vidjeti kako napreduje beba😊
Ja sam za prvo nakupovala svasta, dosta toga sam imala za drugo i nakon toga sam sve dala.. i sad mi vecina toga treba novog 😅🫣
Prematalicu sam odlucila uzeti usku i da gore stane samo taj nastavak di beba ide. Unutra robica, prvih mjeseci je ta robica tako malo da stane brdo toga unutra.. inace sam imala veliku komodu i veliki gornji dio, mislim da sam bila kupila u Baby Centru, bio je nacrtan nekim medo na njoj.
Sad bih kadicu uzela Twistshake sa stalkom, posto imam velik tus, u njega mi stame cijela kadica i bot ce mi tako lakse kupaz bebu.. inace sam imala onu obicnu kadicu i kupala bebu na stolu.. ako imate neki prijedlog bolji od Twistshaka, napisite 😀
Jaje cu Cybex Cloud G, ide i u lezeci polozaj, bez baze. Kolica cu Cybex Balios S Lux, inace sam imala Peg Perego Book 51 i bila su nam super. Jos ih imam, ali njih cu pustiti za kod mame cisto da ima..
Krevetic sam uzela Next To Me, na Mali zakladi, ne znam tocan naziv, nikako da mi dođe 🫣 a imam i veliki drveni iz Baby centra, to mi je nekak preveliko..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Onda sam imala Ergobaby nosiljku, bila mi je super.. sad cu isto nju uzeti i uz to maramu dok je bas beba mala..
Njihaljku sam imala obicnu, sad jos gledam Babybjorn, sviđa mi se, a i sviđa mi se ona hranilica od Cybexa sto je na povisenom, ali ima nastavak za bebu...
Ne znam sta jos fali 😅🫣 rano mi je misliti od tome, jos 4mj do termina 🙈😅
Gledam izdajalicu, onu hand free, da si mogu izdojiti, ako pustim bebu kod mojih na spavanju.. ali kosta dosta, ne znam ako ima sta jeftinije pa pisite ako znate 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji