Draga Mila, želim ti puno snage i strpljenja i molim se da sve prođe dobro na kraju 🫂
Mi smo baš kupili nešto robice koja nam je bila slatka, jednostavno ne možemo izdržati, pogotovo sad kad se bebač sve češće rita 🥰
Imamo next to me krevetić, kupili smo i Joolz Aer2 s košarom.
Naslijedili smo još neke stvari, tipa gnijezdo, sve za prematanje, uređaje, izdajalicu... Iako, i ja gledam handsfree izdajalicu pa ne znam ima li smisla ulagati, ako koja ima iskustva?
Kadicu bih isto voljela na stalku, gledala sam chicco, ali uz nju dođe i nastavak za prematanje koji ne trebam i skupa mi je priča. Ne znam koliko je potrebno i praktično to sve skupa?
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
Pozdrav cure, slabo sam se javljala, bila sam na godišnjem pa sam se malo opustila.
Sad se vraćam obzirom da se osjećam ko da sam ispala iz kolosjeka bez foruma
U međuvremenu sam obavila jedan pregled koji je bio 14.8., sljedeći je 10.9.
Prije pregleda ću još obaviti i OGTT u Croatia poliklinici u ZG (je li netko bio tamo na OGTT-u, zna li stavljaju li limunsku, zaboravila sam pitati). Što se bebe tiče sve je ok. Dosta sam aktivna i osjećam se odlično. Obzirom da sam do prije 2 mjeseca strogo mirovala, to mi se sad čini kao daleka prošlost i nisam vjerovala da ću moći biti ovako aktivna. More me doslovno spasilo
Sjeća li se netko na kojim stranicama su oni popisi za mame&bebe za biolnicu?
Danas je žuta srijeda u City centru pa je u DM i Mulleru 15% popusta, pa sam mislila polako krenuti s prikupljanjem kozmetike. Ako ne ovu žutu srijedu sljedeću svakako!
Također, oko kojeg tjedna okvirno ste planirale spremiti torbu za bolnicu?
Ja tek sad krećem u poručavanje i nabavku većih stvari za bebu - čini mi se da ima toliko tih informacija da se lagano gubim u svemu, ali vjerujem da je svima tako.
E da, i ako netko prije mene pronađe stranice na kojima su nam popisi za bolnicu, ne bi bilo loše da tu informaciju stavimo na kraj popisa pregleda i termina, da nam bude stalno tu negdje
Kadicu bih isto voljela na stalku, gledala sam chicco, ali uz nju dođe i nastavak za prematanje koji ne trebam i skupa mi je priča. Ne znam koliko je potrebno i praktično to sve skupa?
Mi smo s prematalicom dobili neku običnu kadicu sličnu ovoj
https://www.freeon.hr/proizvod/kadica-cosy-bijela/ . Stavimo je na blagovaonski stol koji je dosta velik, odmah sa strane ručnik za bebu i to nam se pokazalo najpraktičnije jer su nam kupaonice baš male. Beba je rođena u zimu i kod nas se kupaonice baš nešto i ne griju, odnosno uvijek je toplije u dnevnome tako da nam je bilo zgodnije kupati bebu u dnevnom prostoru. Tako smo se navikli pa još tako radimo😅
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Mi smo s prematalicom dobili neku običnu kadicu sličnu ovoj
https://www.freeon.hr/proizvod/kadica-cosy-bijela/ . Stavimo je na blagovaonski stol koji je dosta velik, odmah sa strane ručnik za bebu i to nam se pokazalo najpraktičnije jer su nam kupaonice baš male. Beba je rođena u zimu i kod nas se kupaonice baš nešto i ne griju, odnosno uvijek je toplije u dnevnome tako da nam je bilo zgodnije kupati bebu u dnevnom prostoru. Tako smo se navikli pa još tako radimo😅
Hvala na preporuci! I nemate poplave dome? 🤣🙈
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
taratara25 ja sam si zapisala u mobitel stranica 185
Evo moram se pohvaliti da smo i mi počeli s pripremama, napokon
Kupili smo kolica, 3 u 1. Njemu su se svidjela odmah na prvu, provozao ih, sklopio, stavio svaki nastavak i skinuo. I sva ostala su bila dobra, ali ipak bi on ta Meni su se isto svidila, pa sam mu rekla koja god želiš. I tako smo ih kupili, siva su. Ova: https://www.babycenter.hr/freeon-kolica-3u1-opty-grey-1261220.html
I kupila sam 10 komada tetra pelena, jednobojne bijele. Kupiti ću još sigurno 10 nekih s uzorkom.
Što se krevetića tiče, njega će nam kupiti moji roditelji. Još nisam odlučila, ali zasad želim ovaj: https://bebastic.hr/proizvod/djecji-krevetic-medo-3u1-2/ - imam mjesta u sobi za njega, a inače je u našoj sobi samo krevet i komoda s donjim rubljem i kozmetikom, jer imamo svoju kupaonu u sklopu sobe. Pa mi se ovo čini super da mogu osnovne stvari za bebu držati tu uz krevetić, a ne da praznim našu komodu ili da mi sve bude u drugoj sobi gdje je naša garderoba. Eventualno ću kupiti klasičan krevetić i uz njega komodu za previjanje, jer želim te dvije, tri ladice uz krevetić.
Moja sestra je rekla da će ona kupiti 4moms, ali pogledati ću to još. Ima jeftinijih električnih, pa možda joj reknem neku tu jeftiniju. Imam dosta bliže rodbine, kao i kolege s posla koji su rekli da vidim šta želim, pa da nam to kupe. I tu će sigurno biti next to me krevetić, vidjela sam u baby centru FreeON, mislim 130e da košta - to mi za kolege bude da svi daju manje od 10e. I kadica za bebe sa stalkom, iako ima i sklopiva ali ova mi se sa stalkom nekako čini zgodnija. Iako mi je prodavačiva u baby centru preporučila sklopivu silikonsku, pa evo ne znam. A u stanu imamo 2 kupaone i obje su tuševi, pa ću kadicu sigurno koristiti koju godinu
Sutra idem na OGTT pa sam planirala poći po gradu malo, kupiti još ponešto. Kao npr ovo: https://www.svijet-beba.hr/vise/higijena/putni-set/41/56/999/27545 - to mi se valjda stalno prikazuje po fejsu i oglasima i moram to kupiti i polako ću krenuti s pripremom torbe za rodilište i ovo što treba za bebu za bolnicu, da je spremno. Robice sam dosta dobila, i to do 6 mj tako da zasad planiram kupiti samo nešto za izlazak iz bolnice i za Božić, još koji bodi, kapicu, čarapice i takve sitnice. Ostane mi to oprati i ispeglati, a čini mi se da je prerano pa to budem ostavila za kraj. Ostalo ću po potrebi. Gnijezdo sam također našla, samo moram izabrati dezen i naručiti.
Mame kojima nije prva beba, jeli dosta 20 tetra pelena ili da ipak kupim više? Od muževog prijatelja s nogometa žena je rodila prije 2 mjeseca i proslijedila mi je nešto svega i rekla mi je da ne kupujem izdajalicu, da će mi onda dati. Jeli ok koristiti nečiju ili bi ipak trebala kupiti novu? Neznam
Jučer sam išla na Malu školu dojenja koju organizira Roda i skoro sam počela plakati. Prvi put da sam nekako postala svjesna da beba stvarno dolazi i s druge strane strah, toliko informacija da sam pomislila nema šanse da mi ovo možemo
I sad budem aktivnije krenula s pripremama, i budem malo čitala, istraživala. I muž je već krenuo, jer je prva beba i svjesni smo da ništa ne znamo
Ja obavila pregled, zatvorena sam, beba odgovara mjerama i sve ok. Sljedeći pregled ću ići opet privatno kod svog starog ginekologa, koji nažalost ne radi vise u bolnici, tad će me bas detaljno opet pogledati. Sutra idem na OGTT, kks i željezo, u većem sam stresu od toga nego od pregleda danas 😅. Prošlu trudnoću mi je bila povišena jedna vrijednost na ogtt, ali moj ginekolog ništa nije komentirao i ignorirao, sad me strah kako imam novog ginekologa ako bude isto da ću morati na dijetu.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Pregledi: 🤰🏻💗
03.9. - Newgirl, lamise38, Makarena
04.9. - Blondy, Paola_32
10.9. - taratara25
16.9. - Ditaa, EllaMS
18.9. - paula210, m_rosie, riamaro, Barrrbi, anamarija8888
19.9. - Timi95, bubica_0706
22.9. - Peppao, Tinchy300
25.9. - Giovanna32, eni233
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 15.2.
Donna9
Popis: stranica 185
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja obavila pregled, zatvorena sam, beba odgovara mjerama i sve ok. Sljedeći pregled ću ići opet privatno kod svog starog ginekologa, koji nažalost ne radi vise u bolnici, tad će me bas detaljno opet pogledati. Sutra idem na OGTT, kks i željezo, u većem sam stresu od toga nego od pregleda danas 😅. Prošlu trudnoću mi je bila povišena jedna vrijednost na ogtt, ali moj ginekolog ništa nije komentirao i ignorirao, sad me strah kako imam novog ginekologa ako bude isto da ću morati na dijetu.
Bravo, mene ce isto poslati na ogtt, ali necu ici jos. Ici cu prije iduce kontrole 😅
Kolika je beba? Jesu komentirali sto za velicinu ili termin poroda?
Sortiraj odgovore
Najstariji