Hvala vam cure na objašnjenju 🫶🏻. Evo pogledala sam prvi nalaz, na 6+0 je pisalo da plod odgovara 6+3, kad i mislim da stvarno je bila ovulacija. Znaci mogu onda računati termin 21.12. 🤭. Al ne znam ni koliko je bitno to par dana gore dolje na kraju.
Čak mislim da tih par dana ne igra ulogu,meni je sad na prvom uzv-u bilo za 3 dana manje nego po menstruaciji ali nije ništa mijenjan termin niti on računa kao manju trudnoću.
Meni je po O termin 16.1., a po M 13.1., ali beba je veca po ovom terminu po M.. ja nr znam jos sta ocekujem, vidjet cemo u 8.mj trudnoci kako ce naporedovati.
Stariji mi je bio za 2 tj veci, u 33.tj je imao 2900g, i ipak sam ga rodila 41.tj 🙈
Curica je nekako pratila O koja je bila cak 7-8 dana kasnije, i ipak se rodila nakon onog termina po M sa skoro 4kg 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni je po O termin 16.1., a po M 13.1., ali beba je veca po ovom terminu po M.. ja nr znam jos sta ocekujem, vidjet cemo u 8.mj trudnoci kako ce naporedovati.
Stariji mi je bio za 2 tj veci, u 33.tj je imao 2900g, i ipak sam ga rodila 41.tj 🙈
Curica je nekako pratila O koja je bila cak 7-8 dana kasnije, i ipak se rodila nakon onog termina po M sa skoro 4kg 🙈
Bome ti radas neke velike bebe ☺️. Moja je prva odgovarala mjerama cijelu trudnoću, rodila sam je 38+0 s 52cm i 3340g, na otpusnom pismu piše da odgovara mjerama za 39tt. Sad me strah jer je ova beba na zadnjim pregledima za tjedan veća, ako dođem do termina kolika će to beba biti i hoće uspjet izaći 😂
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Ja obavila pregled. Dugo sam bila u ordinaciji. Radio mi je baš sve, i vaginalni i gledao preko spekuluma i prstima i uzv vaginalni i preko trbuha.
Sve je u redu, beba je na zadak. To me zabrinulo.
Je li isla kojanod vas na carski zbog zatka i u kojem tjednu?
Cerviks mi je preko 4 cm 🙈 sad trebam napraviti briseve, i standardne pretrage. I da, i ogtt trebam ipak sad raditi. Beba odgovara tjednima, tesko je izmjeriti glavu zbog stava zatkom pa je ispala manja ali ne treba me to zabrinjavati jer je uobicajeno u ovom položaju kaže..
Cestitam svima na dobrim pregledima 🥰
Blondy ne treba te to brinuti, jos je rano ima se vremena okrenuti. U prvoj trudnoci mi se mali okrenuo u 36om tjednu, sada u ovoj trudnoci na pregledu u ponedjeljak mali je bio na zadak, u srijedu se vec okrenuo glavom dolje.
Pisale ste o terminu, meni ga ne mijenjaju od pocetka stoji 5.12. Prvi se rodio dan prije termina sa 3600 i 50 cm, vidjeti cemo kako ce braco 😁
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Blondy rano je još,ima vremena da se još okrenu više puta. Moja beba je trenutno popreko,doktor se ne brine kaže za ove tjedne je to još sve normalno.
Meni su cure rođene 3230,3220 i 3350 a dečki 3560,3530 i 3500
Evo mene s pregleda, obavila sam anomaly scan i sve je uredno tako da sam jako sretna 🤗
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Čestitam na dobrim pregledima.
Moj sljedeći je 29.9.,trebao je biti par dana kasnije ali doktora mi nema.
Blondy super za detaljan pregled. Ja se isto ne bih stresirala još, ima vremena za okrenuti se. Meni cerviks isto 45mm 😄.
Paola cestitam, nek se tako nastavi 🥰
Ja jutros radila OGTT, došlo mi je loše nakon 45 min pa sam izašla na zrak nakon drugog vađenja i bilo mi je ok. Prvi natašte taman na granici 5,1 ostali su ispod, tako da sam sretna s rezultatima 😊. Eritrociti i hemoglobin su mi standardno niski, tako mi je apsolutno uvijek kad vadim krv. Sad sam vidjela da može značiti smanjen vitamin b12 ili folnu kiselinu pa sam sad zabrinuta 😕
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji