Ja sam napravila ogtt, uredan je kao i ostali nalazi krvi i urina. Cekam nalaze briseva cerviksa, nadam se da je i uredno.
Timi, javi se cim mozes, imam u okolini vise osoba kojima se desilo isto, utvrdilo se skracenje cerviksa, odradile su serklažu i sve tri su došle do termina. Možda uopće nije slučaj kod tebe da je isto u pitanju, ali ako je bit će to dobro🙏🤞
Pozdrav! Imam pitanje vezano za anomaly scan (20.tjedan trudnoce) u Petrovoj. Moze li mi netko reći kakva je sada procedura? Posvete li se detaljno pregledu ili je bolje otici privatno? Znam da je to važan pregled i zeljela bih da se to uradi kako treba.
Kad sam bila trudna s prvim djetetom radila sam anomaly scan u Vinogradakoj ali sam doslovno duže bila u svlačionici nego na samom pregledu. U 3 min sam bila gotova. Koliko se sjećam samo su komentirali glavu, nos, ostale organe kao sto su srce i bubrezi nisu ni spomenuli. Kolegica koje je išla u Mazalin je imala detaljan anomaly scan. Kaže da je trajalo oko pola sata. Moze li netko reći je li u Petrovoj mogu očekivati slično iskustvo kao u Vinogradskoj? Je li bolje odraditi taj pregled u privatnoj klinici?
Nisam radila u prošloj i ovoj trudnoći ali evo u svim prijašnjim jesam i jedino 2018.god sam naletila na jednu jako dobru doktoricu koja je baš detaljno odradila i dala si truda i vremena. Tako da svakako ako možeš bolje otići privatno.

Timi drži se, nadam se da je sve dobro 🤞🏻🥰

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Timi nadam se da je sve okej. Drži se i javi se ❤️

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Timi nadam se da ste dobro ti i bebica. Držite se 🫂♥️
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Cure, sve je dobro.. tj beba je dobro, okrenula se guzom dole.. velicinom odgovara tjednima, ali od prije 8 dana je dobila 30g.. mislim, nisu obracali paznju na to, rekli su da je sve u redu..
E oni ne znaju tocno sta je, ali misle da je cerviks pod upalom, jos je 30mm.. ja osjetim ostru bol dole u rodnici i pritisak u leđima i dole.. zatvorena sam i to je dobro.. moram ici kod svog ginekologa da mi napravi bris cerviksa, dobro je da danas imam termin.. ugl nisam zadovoljna sa Pulom.. ovo sam isla jer mi je bilo blize, nego Rijeka, a imala sam u glavi svasta..
Urinokultura mi je dosla uredna, ali meni jos pokazuje upalu u mokraci..
Sta vi mislite o tome svemu?

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
I jos me pita doktorica zasto sam dosla, zasto nisam isla kod svog ginekologa.. neka mlada je bila.. a ja sva van sebe, plakala sam cijelim putem, u šoku.. nisam vidjela krv od pocetka poroda, prosle trudnoce.

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Super je da je tako! Svakako napravi briseve da se lijeci ako je tamo neka bakterija prisutna..
U obicnom urinu meni stoji da ima bakterija, urinokultura je sterilna. Sad neznam jesu li tebi leukociti poviseni jos ili sto? Kakav ti je crp i krvna slika?
Joj Timi bas mi je zao da ti je dan tako počeo. Vjerujem da je to ogroman stres. Bitno da je beba dobro. Super da danas odmah ideš kod svog ginekologa pa da te pogleda i napravi briseve pa ces biti pametnija. Urinokultura ti je pokazala da nemaš bakterije sto je super. Samo polako, sve ce se riješiti, a tu od nas sviju imaš ogroman suport 🥰🥰🥰

👫
36/36
Timi95 hvala Bogu da je sve dobro! Svakako nek ti tvoj ginekolog napravi te briseve da se može krenut s terapijom ako je potrebno. Što se tiče kilaže bebe to je teško sad odredit kad nije isti uzv niti isti doktor tako da uopće po meni trenutno nije bitna i pouzdana stavka. Super za dobru urinokulturu ali ne znam zašto mokraća nije ok,budeš vidjela danas sam svojim.
Pristup doktorice,ajme meni neću ni komentirati,strašno! Vjerujem da ti je šok,bio bi i meni jer nikad u trudnoći nisam vidjela kap krvi. Javi šta kaže tvoj ginekolog

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji