Cure, jel imala koja od vas točkasto krvarenje na gaćicama?
Vidjela sam danas 4-5 točkica. Kada se obrišem nema ništa i nemam tegobe, bebicu osjetim.
Jutros je bila teža velika nužda pa pretpostavljam da je s te strane, a i lokacijski na gaćicama kad gledam.
Za to se ne trebam javljat doktoru?
Ništa me ne boli.
Sorry na direktnim opisima..
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
Riamaro hvala na informaciji 😊
Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗
Ja u četvrtak idem na OGTT 🙄
Ako može informacija gdje si uradila fetalnu ehokardiografiju. Zašto su te slali.
Hvala!!
Blondy možda rodimo* isti dan 😅
Cure sretno na pregledima 🫶🏻 javite kako je prošlo
I moj lupa, mene samo zanima cerviks jer ga dugo nisam kotrolirala.
Na termin sam rodila prvo, vidjet cemo sada. Induciran mi je prood bio, sad cemo vidjeti kako ce biti 😅
Ja sam prvu rodila 38+0. Sad ću pokušavati sve od 37+0, da šta prije rodim 😂. Nadam se da ću roditi najkasnije 12.12., zamišljam se za Božić doma, pod dekicom, a bebicom i maratonom božićnih filmova 🤭.
Jaooo i ja isto tak zelim, stalno govorim svima kako bi htjela da bas bude 12.12🫣
Jer nama u obitelji je 12mj pun rodendana, svakih par dana netko ima rodendan, a i Bozic je..
Nadam se da će nam se zelje ispunit🙏🏼🥹🥰
Draga Makarena, nazalost utvrdili su da ima multicistični bubreg lijevi a desni super radi, kicmena mozdina, mozak, srce sve je u najboljem redu. Medjutim radi sigurnosti i iskljucenja sindroma, preporucili su amniocentezu u srijedu.
Tako da nadam se da će sve biti uredu😭
Hvala za podrsku🫶
Draga Makarena, nazalost utvrdili su da ima multicistični bubreg lijevi a desni super radi, kicmena mozdina, mozak, srce sve je u najboljem redu. Medjutim radi sigurnosti i iskljucenja sindroma, preporucili su amniocentezu u srijedu.
Hvala za podrsku🫶
Želim ti puno snage i strpljenja u idućim danima, vjerujem da će sve biti u redu na kraju. 🤞
Riamaro hvala na informaciji 😊
Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗
Ja u četvrtak idem na OGTT 🙄
Ako može informacija gdje si uradila fetalnu ehokardiografiju. Zašto su te slali.
Hvala!!
Ja sam inače iz Dubrovnika i radila sam tu kod nas u bolnici. Jedan put mjesečno dolazi dr. Šarić iz Zagreba, tko god to bio 😂🤦🏻♀️ Moj ginekolog preko HZZO-a je dosta oprezan, detaljan - prezadovoljna sam. I kako sam na fragminu 5000 cijelu trudnoću jer imam puno trombicita i imala sam prometnu prije 3 godine, rekao mi je da bi volio da pođem i na to i da on sve svoje trudnice šalje, preventivno. Jer da je imao par slučajeva sve uredno i rodi se beba s nekim problemom povezanim sa srcem. A ako na ovoj fetalnoj ehokardiografiji se ustanovi neki problem, kako sam ja shvatila ideš na porod u Zg jer tamo mogu npr. odmah operirati srce bebe. I ovaj dr. Šarić je isto dosta detaljan, skoro pola sata traje taj UZV i sve ti pokazuje. Gleda razvoj srca, zalisaka, aorti. A ja sam inače isto osoba da volim sve pregledati - radila sam nifty, anomaly, ovo. Roditi ću s 35 godina i to mi je prvi porod. I isto volim obaviti sve što mogu, da budem sigurna i ako se na nešto može utjecati da reagiram na vrijeme. Iako ni godine ni išta nisu mjerilo za bilo kakve anomalije, ali eto. Takva sam 🤦🏻♀️
Cure, jel imala koja od vas točkasto krvarenje na gaćicama?
Vidjela sam danas 4-5 točkica. Kada se obrišem nema ništa i nemam tegobe, bebicu osjetim.
Jutros je bila teža velika nužda pa pretpostavljam da je s te strane, a i lokacijski na gaćicama kad gledam.
Za to se ne trebam javljat doktoru?
Ništa me ne boli.
Sorry na direktnim opisima..
Iskreno nisam imala to iskustvo, ali vrlo lako je moguće osobito ako imaš problema sa stolicom.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala za podrsku🫶
Bas mi je zao. Obavezno javi kako je prošlo. Bas sam nekidan gledala podcast sa Sofijom Lovrić https://www.youtube.com/watch?v=9rKo8Z_ECDI njenoj bebi su dijagnosticirane ciste na mozgu u ranoj trudnoći, na kraju jedna jako lijepa priča ☺️. Želim ti snage kako god da ispadne na kraju ❤️.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Ja sam danas bila na 4D. Beba mi je veca za 2tj, ima malo manje od 500g.. cerviks mi je 30mm, a u ovim tjednima bi trebao biti između 35-40mm.. posteljica mi je straga, beba je glavom na mom mjehuru i nije se bas dala snimati 🫣
Inace meni moj gin nije nista rekao za secer onaj prvi, a meni je bio 5.4, i rekla mi je ova gin da je granica 5.1 i da pripazim na ugh dok ne napravim onaj test za secer..
Bebi nije mogla izmeriti dobro glavicu, jer je bas zabijena u moj mjehur 🙈 pa je napomena da se to izmjeri na sljedecm pregledu.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam danas bila na 4D. Beba mi je veca za 2tj, ima malo manje od 500g.. cerviks mi je 30mm, a u ovim tjednima bi trebao biti između 35-40mm.. posteljica mi je straga, beba je glavom na mom mjehuru i nije se bas dala snimati 🫣
Inace meni moj gin nije nista rekao za secer onaj prvi, a meni je bio 5.4, i rekla mi je ova gin da je granica 5.1 i da pripazim na ugh dok ne napravim onaj test za secer..
Bebi nije mogla izmeriti dobro glavicu, jer je bas zabijena u moj mjehur 🙈 pa je napomena da se to izmjeri na sljedecm pregledu.
Ti ces onda i ranije roditi kad ti je beba veca. Kakve si upute dobila vezano uz cerviks?
Sortiraj odgovore
Najstariji