Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    30. Kolovoz 2025. 16:10

m_rosie

Ditaa

Meni je zapravo najgori dio OGTT-a bio sto nisam smjela jesti 😂 i to zujanje 2 sata

Još za jesti i nekako, ali i ja se već ježim od sjedanja tamo u čekaonici 2 sata 🤦🏻‍♀️

Tako i ja,uopce mi se neda sjediti tamo i zujati🤯a trebala bi iduci tjedan to ic podhitno obavit😂

💙

• anamarija8888
    30. Kolovoz 2025. 18:00

Hvala vam! Mislim da cu i ja u Breyer. Da, to cekanje 2 sata je najgore… da bar mozemo malo prosetati ili nesto :D 

riamaro
    30. Kolovoz 2025. 20:34

m_rosie

Riamaro hvala na informaciji 😊

Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗

Ja u četvrtak idem na OGTT 🙄

Jesi pitala doktora za pad? 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵

riamarro@hotmail.com

• m_rosie
    30. Kolovoz 2025. 23:59

riamaro

m_rosie

Riamaro hvala na informaciji 😊

Ja sam danas išla na fetalnu ehokardiografiju, doktor je baš detaljan i nalaz je uredan, sve se razvija kako treba 🤗

Ja u četvrtak idem na OGTT 🙄

Jesi pitala doktora za pad?

Jesam, jesam. S obzirom da me ništa ne boli i da je sve kao inače, bebu također osjetim kao i inače, rekao je da ne brinem. A i nisam direktno pala na stomak, nego sam se prvo dočekala na koljeno i lakat, pa da je i to ublažilo udarac u stomak. I da su bebe dobro zaštićene u stomaku, ali i da ubuduće pripazim 🙈

Osim OGTT-a idući tjedan u gradu ima Mala škola dojenja koju organizira Roda, pa sam se prijavila i ići ću.

Vi kojima nije prvi porod, ima li smisla ići na tečaj za trudnice u bolnicu, s obzirom da ću ići na carski? I dali će neka od vas kojoj je prvi porod, a zna da će ići na carski ići na tečaj?

• Josipella2025
    31. Kolovoz 2025. 09:06

Blondy

Da, treba provjeriti.
    A rano je jos za bilo kakve procjene tezine u smislu kolika ce beba biti na porodu. Kolika je bila zadnja procjena i u kojem tjednu?

U 24.tjednu je imao 795 grama. 

Sto se tice tecaja, ja cu odslusati online tecajeve s Rode i otici cu na tecajeve u domu zdravlja. Moje prijateljice uglavnom jos nemaju djecu pa mi je svaka informacija korisna 😀

12.12. dolazi nam Luka 💙

Timi95
    31. Kolovoz 2025. 10:09

Ja sam toliko aktivna cijele dane.. jucer smo bili na festi u gradu, ajme kako me bolila trtica i imala sam dole pritisak.. proslo je tek kad sam legla 🫣 
    A sad me ceka tona robe za opeglati.. i dan kako ce biti, vidjet cemo.. od sutra krecem raditi..prosao mi GO brzinom munje.. iskreno, fali mi biti malo na miru i da djeca idu u vrtic 😅 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Makarena
    31. Kolovoz 2025. 13:28

Meni je ova trudnoća ajme u usporedbi s prvom, već me muče zgaravice, nesanica, još uvijek nemam energije. Trbuh mi je već ooogroman, muž bas komentira da sam kao u 8. mjesecu trudnoće 😅 već se ne mogu sagnuti od trbuha. Imam osjećaj da su sve kile u trbuh otišle. I ove vrućine me ubijaju, jučer smo imali jedini dan da se malo lakše diše, četvrtak i petak sam disala na škrge od sparine i pritiska. I evo danas ponovno već sunce i vrućina 😒. Ne mogu dočekati dan kad će zahladiti malo, imam osjećaj da će mi biti lakše onda 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• dea3
    31. Kolovoz 2025. 13:40

Timi95

Ja sam toliko aktivna cijele dane.. jucer smo bili na festi u gradu, ajme kako me bolila trtica i imala sam dole pritisak.. proslo je tek kad sam legla 🫣
    A sad me ceka tona robe za opeglati.. i dan kako ce biti, vidjet cemo.. od sutra krecem raditi..prosao mi GO brzinom munje.. iskreno, fali mi biti malo na miru i da djeca idu u vrtic 😅

Svaka čast da još ne planiraš komplikacije. Mislim hendlati posao, dvoje djece, trudnoću, posao po kući... Ipak si sad već prošla 20 tt ...to nije baš jednostavno....

Blondy
    31. Kolovoz 2025. 13:52

I ja jedva cekam pravu jesen, kisnu s nizim temperaturama. 
    Ja sam isto jako aktivna fizicki, imam kucu i ogromnu okucnicu, vrt, stalno nesto radim i nije mi tesko. Ne boli me nista, ali mozda je vrijeme da usporim. Imam pregled ovaj tjedan, nadam se da je sve u redu i da nisam pretjerala s fizickom aktivnoscu. 
    No, iako sam bas aktivna i ne jedem puno, kile se nakupljaju. I to me iskreno malo brine, vidjet cu sto ce reci doktor. Sad sam na  + 7 i to mi zvuci puno. Kako vi stojite u ovim tjednima? Svi komentiraju da sam manja nego u prvoj trudnoci, i nemam bas trbuh ogroman pa mi nije jasno gdje su ove kile 🤦‍♀️

• m_rosie
    31. Kolovoz 2025. 14:04

Blondy

I ja jedva cekam pravu jesen, kisnu s nizim temperaturama.
    Ja sam isto jako aktivna fizicki, imam kucu i ogromnu okucnicu, vrt, stalno nesto radim i nije mi tesko. Ne boli me nista, ali mozda je vrijeme da usporim. Imam pregled ovaj tjedan, nadam se da je sve u redu i da nisam pretjerala s fizickom aktivnoscu.
    No, iako sam bas aktivna i ne jedem puno, kile se nakupljaju. I to me iskreno malo brine, vidjet cu sto ce reci doktor. Sad sam na + 7 i to mi zvuci puno. Kako vi stojite u ovim tjednima? Svi komentiraju da sam manja nego u prvoj trudnoci, i nemam bas trbuh ogroman pa mi nije jasno gdje su ove kile 🤦‍♀️

Ja sam na +3 kg. A nije da ne jedem. Iako uglavnom manje zdravo 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.