Ja imam jednu poznanicu, njoj je bilo treće i ona je insistirala na vaginalnom i sve je prošlo super.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Htjela sam vas pitati da li imate u planu neka cijepljenja. Frendica mi je ukazala na to, ja nisam planirala ništa, ali ona mi je spomenula gripu i hripavc.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja imam jednu poznanicu, njoj je bilo treće i ona je insistirala na vaginalnom i sve je prošlo super.
Ta tema i mene u zadnje vrijeme muči jer je i moj na zadak, a prvih dvoje su mi od početka bili na glavicu pa se bojim da se neće okrenuti.
Čitala sam da tu dosta ovisi o stavu bolnice. Tako da ću na idućoj kontroli svakako pitati doktora kakav je njegov stav ako bi dijete ostalo na zadak.
Ja sam inace imala dva prekrasna poroda, sve gotovo u sat i pol, dva, bez ičega i bez rezanja i šivanja. Naravno da bi si htjela i sad tako tim više jer sam i ovako već otvorena. No, evo zadnjih dana razmišljam da je na zadak jel bi inzistirala baš na prirodnom. Čitala sam da te više manje svakako moraju zarezati, a i ako nešto krene po zlu onda ide carski.
Tako da za sad dok još nisam čula mišljenje doktora sam više za opciju da bi rađe obarala carski. Jednostavno nakon silne muke oko mirovanja i ležanja (nadam se da ćemo uspjeti) samo želim da ga najsigurniji i najbrži način izvade van, a ne da nešto zakompliciramo...a ja ću pretrpjeti svoj dio...jer oporavak je svakako drugačiji u odnosu na ovo što sam prošla gdje sam u pravilu par sati nakon poroda bila ko da se ništa nije desilo...
Za sad razmišljam tako...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Pozdraav!
Ja sam danas primjetila na pidzami par kapljica kolostruma..I sjedila sam na terasi i zapekla me bas desna bradavica i vidim jos jednu fleku…Ne znam hoce to prestat ili će mi stalno tak? I jel nije to malo prerano, jel se neka susrela s time?

Pozdraav!
Ja sam danas primjetila na pidzami par kapljica kolostruma..I sjedila sam na terasi i zapekla me bas desna bradavica i vidim jos jednu fleku…Ne znam hoce to prestat ili će mi stalno tak? I jel nije to malo prerano, jel se neka susrela s time?
I meni je tako bilo u prvoj trudnoci, sad jos ne curi. Ali nije mi stalno curilo. Ponekad.

Dea3 ja se bojim carskog, ali jos vise se bojim poroda na zadak jer je rizicno tako da bi u tom slucaju birala carski. I sad mi je tu pitanje kakvu anesteziju odabrati, bas mi je mucno uopce razmisljati o tome, ali kod poroda se nikad ne zna i moras imati sve opcije otvorene.

Ja od starta znam da sam na carski, ne plaši me taj zahvat sam po sebi koliko kasnije oporavak uz malu bebu. Prije dvije godine sam imala operaciju gdje su mi vadili miom, bilo je laparaskopski. Oporavak nakon toga je bio užasan. Tad sam mjesec dana ležala i sjećam se da sam tad pomislila kako žene kad rode jos hendlaju bebu. Izgleda da cu saznati 😂

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Dea3 ja se bojim carskog, ali jos vise se bojim poroda na zadak jer je rizicno tako da bi u tom slucaju birala carski. I sad mi je tu pitanje kakvu anesteziju odabrati, bas mi je mucno uopce razmisljati o tome, ali kod poroda se nikad ne zna i moras imati sve opcije otvorene.
Svi pišu da je spinalna bolja i zdravija...sad sam ju imala kod serklaže tak da bi nju i odabrala, ako se mene pita...
E sad je pitanje koliko će me se pitati...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Htjela sam vas pitati da li imate u planu neka cijepljenja. Frendica mi je ukazala na to, ja nisam planirala ništa, ali ona mi je spomenula gripu i hripavc.
Hej ja sam razmisljala o cjepivu protiv RSV-a, al moram ici kod epodemiologa malo porazgovarati sa njime da vidim sta i kako. I hripavac sam mislila prije dok je bio aktualan. U svakom slucaju cu se raspitati prije odluke. Al def sam za cjepiva.
Joj mene strah te spinalne anestezije i da budem budna ukoliko dodje do carskog. Nadam se da nece al nikad ne znas. Ukoliko je hitan carski onda skroz uspavaju, jedino ak je po dogovoru onda mislim da je opcija da biras barem sam tako cula od cura koje su to prosle.
Nadam se da ce biti vaginalni i da ce krenuti trudovi prirodno. Al kaj bude biti ce, bitno da je beba dobro.

Evo i mene , beba je dobro raste i to mi je najbitnije 🥰❤️ tak da sam sad mirna za jedno vrijeme .. ukinuo mi je cyclogest, reko je da vise to ne trebam . Tlak mi je niski 90/50, valjda ce to tako Ostat i neće i niže 😱 ja inače imam problema s niskim tlakom a sad još vise dolazi do izražaja . Sljedeći pregled imam 25.9 , pa ne upisi EllaMS

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji