Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    28. Kolovoz 2025. 21:55

Ja sam kod ovog poroda dobila epiduralnu,mene epi strah zbog bebe jer joj mogu pocet padat otkucaji pa me to uzasavalo ali morala sam uzet jer su mi morali dati drip zbog ne otvaranja,nisam nista osjetila jedino kao kad vam utrne ruka pa onak “mravice” da mi idu kroz kicmu i nakon poroda ke bolilo na mjestu uboda jedno 3 mj ali kao da je masnica nista strasno,i proslo,isla na hitan carski dali spinalnu nista to nisam sojetila,kad su me rezali dole i vadili bebu osjetila sam kao pritisak al ja sam rekla svima da pricaju samnom oa nisam ni razmisljala jer su postavljali pitanja na koja sam se morala skoncentrirat😂i na kraju me morali uspavat skroz zbog komplikacija,kad sam se probudila sam plakala dosta,ali i zbog sitiacije koja je bila,al vjerujem i zbog anestezije i nisam bas dosla sebi 100% iducih 2-3 dana,ali isto u svakom slucaju sve je pozitivno,sad cu vjv opet na carski i mislim da cu spinalnu uzet

💙

• m_rosie
    28. Kolovoz 2025. 23:10

Timi95

Ja sam pala u 38.tt jer sam preskakivala stepenice.. nisam direktno na trbuh, jer sam se docekala na ruke.. taj dan sam imala cijeli dan lazne trudove i otvorila sam se 1cm, bila sam navecer do rodilista na pregledu.. bilo je sve u redu.. e sad, ne znam ako sam se otvorila zbog pada ili je tako trebalo biti.

Ja sam sigurna da nisam pala direktno na stomak, ali to se tako brzo dogodilo da ne znam jeli se lažem ili ne 🤦🏻‍♀️ Osjećam se kao svaki dan, sve ok. Ne krvarim, nikakva bol, ništa drugačije 🙈 Osjetim bebu. A inače nisam paničar, pa sad ne znam jeli to dobro ili loše 🤦🏻‍♀️ Ništa, budem vidjela. Ako sutra primjetim ikakvu promjenu, pođem na hitnu 🤦🏻‍♀️ nekako ne želim dizati paniku bespotrebno 🙈

riamaro
    29. Kolovoz 2025. 07:10

Super da ste podijelile iskustva s anestezijama! 
    M_rosie nisam imala pad, ali jesam vrlo ružan pokret pod teretom. Zabolio me trbuh i poslije se smirilo. Nisam išla na hitnu, ali sam se odmah konzultirala sa svojim ginekologom trebam li doći, pa sam dobila od njega upute za dalje. Možda da tako probaš? 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵

riamarro@hotmail.com

• m_rosie
    29. Kolovoz 2025. 07:41

riamaro

Super da ste podijelile iskustva s anestezijama!
    M_rosienisam imala pad, ali jesam vrlo ružan pokret pod teretom. Zabolio me trbuh i poslije se smirilo. Nisam išla na hitnu, ali sam se odmah konzultirala sa svojim ginekologom trebam li doći, pa sam dobila od njega upute za dalje. Možda da tako probaš?

Sjetila sam se da danas idem na fetalnu ehokardiografiju u 16:00, pa tamo budem rekla na pregledu. Svakako to radim u bolnici, pa mi je i hitna odmah tu. Pa eto, budemo vidjeli. Ja sam skroz ok, nista drugacije. Beba aktivna kao i inace. Pa nadam se da je sve ok 🙏 

• Josipella2025
    29. Kolovoz 2025. 08:02

Ja sam bila na ogtt i nalaz je uredan. Sama pretraga me iznenadila, nije mi se povracalo od glukoze ali 5min nakon sto sam popila tekucinu drhtavica, znojenje, zamracilo mi se pred ocima i imala sam kratku nesvjesticu. Bila sam u domu zdravlja i sestre su dosle po mene u cekaonu i odvele polegnuti iduca dva sata. Poslije je sve bilo ok samo sam bila nekako kao mamurna cijeli dan. Sve u svemu zanimljivo iskustvo 🤭 

Sto se tice poroda ja za sad naginjem elektivnom carskom. Bebu mi prognoziraju na uzv na 4,5 kg a moram i napraviti pregled ociju ovaj mjesec. To ranije nisam znala ali navodno ako je problem s ocnim tlakom preporuca se carski. Nisam pametna, ali racunam da imam jos dva mjeseca za razmisljanje. 

12.12. dolazi nam Luka 💙

• anamarija8888
    29. Kolovoz 2025. 10:59

Za sve vas koje ste privatno radile OGTT, znate li u kojim klinikama dodaju limunsku kiselinu (u Zg)? 

EllaMS
    29. Kolovoz 2025. 11:16

Pregledi: 🤰🏻💗
    02.9. - mamacita 
    03.9. - Newgirl,  lamise38 
    04.9. - Blondy, Paola_32 
    16.9. - Ditaa 
    18.9. - paula210, m_rosie, riamaro, Barrrbi, anamarija8888 
    19.9. - Timi95, bubica_0706 
    22.9. - Peppao, Tinchy300 
    25.9. - Giovanna32, eni233 

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12. 💙
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1. 💙
    Srculence - 04.02. 💙
    Newgirl - 10.02. 💙
    a2025 - 15.2.
    Donna9

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    29. Kolovoz 2025. 11:17

anamarija8888

Za sve vas koje ste privatno radile OGTT, znate li u kojim klinikama dodaju limunsku kiselinu (u Zg)?

Breyer i Synlab 100%

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    29. Kolovoz 2025. 11:18

Josipella2025

Ja sam bila na ogtt i nalaz je uredan. Sama pretraga me iznenadila, nije mi se povracalo od glukoze ali 5min nakon sto sam popila tekucinu drhtavica, znojenje, zamracilo mi se pred ocima i imala sam kratku nesvjesticu. Bila sam u domu zdravlja i sestre su dosle po mene u cekaonu i odvele polegnuti iduca dva sata. Poslije je sve bilo ok samo sam bila nekako kao mamurna cijeli dan. Sve u svemu zanimljivo iskustvo 🤭

Sto se tice poroda ja za sad naginjem elektivnom carskom. Bebu mi prognoziraju na uzv na 4,5 kg a moram i napraviti pregled ociju ovaj mjesec. To ranije nisam znala ali navodno ako je problem s ocnim tlakom preporuca se carski. Nisam pametna, ali racunam da imam jos dva mjeseca za razmisljanje.

Bravo za OGTT! Mojoj frendici je bilo slično. Bitno da je prošlo i da je sve ok.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Timi95
    29. Kolovoz 2025. 12:47

Ja sam sam dobila uputnicu za vadit krv i mokracu.. do iduceg pregleda. 

Ee pocela sam osjecati tezinu bebe.. onaj osjecaj kao da mi navlaci pupak 😅🫣
    A danas se grozno osjecam.. kao da sam mamurna, od ovog vremena, uzas 😒 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.