Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    21. Kolovoz 2025. 13:28

Čestitam svima na dobrim pregledima 🤗 
    Mene čeka anomaly scan 4. 8. pa me možeš ubaciti kad bude išao novi popis.
    I hvala svim curama za odgovore. Ja se spremam na more sljedeći tjedan i tek nakon toga krećem u nabavku, nemam baš ništa. Jedino sam sebi danas online šoping obavila na about you jer sam shvatila da ne stanem više u traperice i nemam ništa za nositi sad kad zahladi. Dosad je bilo odlično, stalno u haljinama, ali kod nas je pala temperatura pa nemam ništa osim jedne toplije tunike. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

peppa0
    21. Kolovoz 2025. 13:32

Cestitam na dobrim pregledima, lijepo nam napreduju bebice 😊
    .
    Dojenje - preporuka za youtube kanal od milene kostic - kratke cinjenice o dojenju.
    ima 60 kratkih, ali korisnih videa. ja ponavljam gradivo 🤓

• paula210
    21. Kolovoz 2025. 13:44

Cestitam cure na dobrim pregledima neka se tako nastavi
    Sto se tice torbe za bolnicu,ja cu spremiti negdje u 37/38 tjednu i bit ce u autu posto idemo za ri pa da nebi bilo da me ostave jer nikad ne znas,ja cu si uzeti pelene isto sto ste spominjale pogotovo jer je carski pa nemoram “luftat” nista dolje,a i lakse mi je nekako snjima jer stvarno niti jednom nisam ni procurila ni nista pa se osjecam “sigurnije”,dok druge cure samnom u sobi jesu
    Sto se tice spavacica ja njih nosim samo u bolnici po doma siroki majicu,tako da sam spavacice narucila s temua,nosila ih je i moja kuma i sad cu opet,tih par dana za bolnicu mislim da je cist okej
    Ni meni gin ne kaze kilazu al mi ds uvijek slicicu bebe i druga “slika” su sva mjerenja pa tamo vidim,ali nekako mislim to je tvoje dijete i imas pravo znat makar danas imalo to dijete 400 grama a sutra 450🙄
    Stvari za bebu ce mi kuma dat u 10mj pa cu tad sve oprat i popeglat,kolica i ostalo imamo to moramo samo oprat sad jedan dan da se osusi

💙

Makarena
    21. Kolovoz 2025. 13:54

Te frida mom bokserice mi izgledaju super, uzet ću si i ja tu kombinaciju za doma poslije. 

Peppa pelene sam uzela u veličini M jer nije bilo druge veličine u dućanu, bile su mi malo na knap pa bi ih zarezala sa strane, a onda kad sam uzela L su mi bile super. S tim da sam u trudnoći došla do veličine hlača 42/44.

Ja od velikih stvari imam sve za bebu, moram uzeti još jaje i mislim se uzeti bas kolijevku da je mogu ljuljuskati iako imam krevetić kojem se može maknuti stranica i spojiti s našim pa evo ne znam. Moram sad prvo starijoj urediti sobu i prebaciti tamo svu njenu odjeću i igračke da oslobodim stvari za bebu i onda ću probrati robicu šta će   pasati bebi jer je prva bila proljetnica. I onda ću naručiti još robice šta bude falilo i sve stvari za sebe za porod, nadam se kroz mjesec-dva da će sve biti spremno, ovako mi je to cijelo vrijeme nad glavom i samo se stresiram. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

Makarena
    21. Kolovoz 2025. 13:55

I čestitke cure na super pregledima, meni uvijek drago pročitati da naše bebice lijepo napreduju ☺️

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• lamise38
    21. Kolovoz 2025. 14:12

Kinderkraft Električna njihaljka LUMI 2, Dark Grey | Babyland https://share.google/Y3irASX3wYN67E8Mc
    ..
    Jel imala možda nekad od vas ovako neku ljuljačku? Ja imam babybjorn još od 2019. i super je on samo nekako sad kad imam malu razliku si mislim da bi mi ovo moglo biti korisno,ali evo nemam iskustva sa takvim njihaljkama

• dea3
    21. Kolovoz 2025. 14:12

Paola_32

Čestitam svima na dobrim pregledima 🤗
    Mene čeka anomaly scan 4. 8. pa me možeš ubaciti kad bude išao novi popis.
    I hvala svim curama za odgovore. Ja se spremam na more sljedeći tjedan i tek nakon toga krećem u nabavku, nemam baš ništa. Jedino sam sebi danas online šoping obavila na about you jer sam shvatila da ne stanem više u traperice i nemam ništa za nositi sad kad zahladi. Dosad je bilo odlično, stalno u haljinama, ali kod nas je pala temperatura pa nemam ništa osim jedne toplije tunike.

Hej...vjerojatno si mislila 4.9. 
    I ja sam taj dan naručena isto. 
    Pretpostavljam da si danas obavila isto pregled kod doktora?! 

• eni233
    21. Kolovoz 2025. 14:30

Žene moje imate koje prijedloge imena za curicu , ja stvarno neznam kako bi nazvala , za sad mi se ne sviđa ni jedno .. za dečka smo imali Al za curicu nemamo .. hvala ❤️🥰

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• Paola_32
    21. Kolovoz 2025. 14:37

dea3

Hej…vjerojatno si mislila 4.9.

Dea, u pravu si, 4. 9., zabuna 🫣
    Da, bila sam danas, ali samo na kontroli bez uzv i super je prošlo. Nisam niti dugo čekala i doktor me baš lijepo saslušao oko svega, umirio oko nekih mojih strahova tako da sam sad puno mirnija. I još je bila jako ljubazna sestra, odmah je ljepše iskustvo pa moram i pohvaliti da se stalno ne žalim kako dugo čekam. 😁
    Možda smo se i srele danas 👋
    Ti si već obavila anomaly scan? Koliko otprilike traje u odnosu na mini anomaly? 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• dea3
    21. Kolovoz 2025. 14:42

Paola_32

dea3

Hej…vjerojatno si mislila 4.9.

Dea, u pravu si, 4. 9., zabuna 🫣
    Da, bila sam danas, ali samo na kontroli bez uzv i super je prošlo. Nisam niti dugo čekala i doktor me baš lijepo saslušao oko svega, umirio oko nekih mojih strahova tako da sam sad puno mirnija. I još je bila jako ljubazna sestra, odmah je ljepše iskustvo pa moram i pohvaliti da se stalno ne žalim kako dugo čekam. 😁
    Možda smo se i srele danas 👋
    Ti si već obavila anomaly scan? Koliko otprilike traje u odnosu na mini anomaly?

Ja sam bila u ponedjeljak, ali sam sad isto 4.9. jer se vraćamo u njegov termin četvrtkom. Anomaly ti traje ovisno o gužvi vani 😂😂😂😂

Kad sam ja imala prije njegova g.o. vani je bila užasna gužva, ja sam došla oko 10, ali me odmah uzeo preko reda radi serklaže. Tako da je malo i požurio taj dan. Ali iskreno nije mi smetalo jer meni doslovno svaka dva tjedna sve mjeri i gleda tako da nije bilo ni važno. Bitno da smo vidjeli da je sve na broju i da sve raste u kontinuitetu. Recimo kad sam bila s 12 tt na mini. Imao je vremena i baš nagledavao od do i čekao jer se nije beba htjela okrenuti da vidi nosnu kost. 

Ali da, on je voljan odgovoriti na sva pitanja! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.